Witam!

W tym miejscu dyskutujemy o zjawisku introwertyzmu, o tym, jak wpłynął on na nasze życie, jakie są wady i zalety bycia introwertykiem.
Virhely

Re: Witam!

Post autor: Virhely »

Witam. Trafiłem na to forum przez... wikipedię. Jak wielu z Was dopiero teraz dowiedziałem się, że uwielbienie samotności ma swoją nazwę.
enemy

Post autor: enemy »

Ja też, ja też dzięki wikipedii. A o tym, że jestem intro dowiedziałam się z jakiejś gazety... (To mój pierwszy głos zabrany na tym forum) :D Miło mi.
Awatar użytkownika
Inno
Legenda Intro

Post autor: Inno »

O, jak dużo nowych osób. ^^ Mam nadzieję, że Wam się tutaj spodoba :)

I tak, Wikipedia dalej prowadzi ;D
Obrazek
Awatar użytkownika
Scania
Intronek

Post autor: Scania »

Witam wszystkich! Też przyszłam z Wikipedii :mrgreen:
Dobrze, że jest takie forum - lepiej się czuję, wiedząc, że jest więcej ludzi z podobnym charakterem!
Jako że mam wakacje, czyli okres gdy niemal całkiem przestaję wychodzić z domu (bo nie mam po co), a jednak trochę kontaktów z ludźmi potrzebuję, by nie zdziczeć, postanowiłam się zarejestrować i pogadać z ludźmi takimi jak ja (chyba po raz pierwszy w życiu!)
Mam dokładnie to samo :) Generalnie bardzo męczą mnie ludzie, jestem małomówna, raczej nieśmiała i mało kto potrafi mnie "odblokować". Do tej pory udało się to dwóm osobom...
A co do zainteresowań to: kocham ciężarówki i wszystko, co związane z transportem, książki oraz komputery (laptop - mój najlepszy przyjaciel :lol: )
Nie można zabić kogoś, kto nie ma życia...
Awatar użytkownika
Kamil
Rozkręcony intro

Post autor: Kamil »

Scania pisze: A co do zainteresowań to: kocham ciężarówki i wszystko, co związane z transportem, książki oraz komputery (laptop - mój najlepszy przyjaciel :lol: )
Okeyy... jak coś mogę z tobą porozmawiać z lekka o cysternach ;)
"Przestrzenią ducha, gdzie może on rozwinąć skrzydła, jest cisza "- Antoine de Saint-Exupéry

"Jeśli nie dowiedziałeś się czegoś od Ekstrawertyka, to znaczy, że go nie słuchałeś.
Jeśli nie dowiedziałeś się czegoś od Introwertyka, to znaczy, że go nie zapytałeś."
Awatar użytkownika
iksigrekzet
Intromajster

Post autor: iksigrekzet »

Scania pisze: A co do zainteresowań to: kocham ciężarówki i wszystko, co związane z transportem
LOL
Bardzo nietypowo jak na kobietę, ale zacnie zacnie :)
A grasz w symulatory ciężarówek? :>
Sułtan.
Awatar użytkownika
Scania
Intronek

Post autor: Scania »

Bardzo nietypowo jak na kobietę, ale zacnie zacnie :)
Ja już taka nietypowa jestem. Z resztą od dziecka bawiłam się tylko samochodzikami :D
A grasz w symulatory ciężarówek? :>
W PTTM kiedyś grałam, choć w sumie do symulatora było temu daleko :mrgreen: ETS jest ciekawy, ładna grafika, ale u mnie nie śmiga.
A ostatnio mam ciekawsze zajęcie od gier, bo zaczęłam kurs Rosyjskiego (polecam, piękny język) - ciągle szukam nowych 'pasji' :)
Nie można zabić kogoś, kto nie ma życia...
Awatar użytkownika
Kamil
Rozkręcony intro

Post autor: Kamil »

Scania pisze: A ostatnio mam ciekawsze zajęcie od gier, bo zaczęłam kurs Rosyjskiego (polecam, piękny język) - ciągle szukam nowych 'pasji' :)
Polecam historię.. to jest pasja! polecam "Kronikarskie niedyskrecje czyli życie prywatne Piastów" Błażeja Śliwińskiego.. to dobry wstęp do zainteresowania się historią..

Swoją drogą chętnie bym się nauczył Rosyjskiego, mam to w dalszych planach...
"Przestrzenią ducha, gdzie może on rozwinąć skrzydła, jest cisza "- Antoine de Saint-Exupéry

"Jeśli nie dowiedziałeś się czegoś od Ekstrawertyka, to znaczy, że go nie słuchałeś.
Jeśli nie dowiedziałeś się czegoś od Introwertyka, to znaczy, że go nie zapytałeś."
kosmita
Intro-wyjadacz

Post autor: kosmita »

E tam Rosyjski, uczcie się Esperanto :>
szukam
Kasmona
Introrodek

Post autor: Kasmona »

Witajcie :) Jestem osiemnastolatką z woj. lubelskiego. O swoim introwertyzmie wiem od dawna (kiedyś w teście MBTI wyszło mi aż 96%, w rzeczywistości mam go może trochę mniej), ale dopiero dziś trafiłam na to forum. Zobaczymy co z tego wyjdzie, w każdym razie miło tu być :)
Awatar użytkownika
Akolita
Krypto-Extra

Post autor: Akolita »

Witaj.
Mówi, że nigdy nie śpi. Że nigdy nie umrze. Dyga przed skrzypkami, pląsa do tyłu, odrzuca głowę, parska głębokim gardłowym śmiechem i jest wielkim ulubieńcem, ten sędzia. Wachluje się kapeluszem, a księżycowa kopuła jego czaszki sunie blada pod światłami, on zaś obraca się, przejmuje skrzypki, wiruje w piruecie, wykonuje jedno pas, dwa pas, tańcząc i grając jednocześnie. Nigdy nie śpi. Mówi, że nigdy nie umrze. Tańczy w świetle i cieniu i jest wielkim ulubieńcem. Nigdy nie śpi, ten sędzia. Tańczy i tańczy. Mówi, że nigdy nie umrze.”
in_

Post autor: in_ »

Cześć wszystkim, zarejestrowałem sie bo zaskoczyl mnie wysoki poziom wypowiedzi na tym forum (rzadka sytuacja w internecie ;)). Mam nadzieje, ze za bardzo go nie zanize.
Awatar użytkownika
Akolita
Krypto-Extra

Zobaczymy co powie nasz intelektometr. :D
Witaj. :D
Mówi, że nigdy nie śpi. Że nigdy nie umrze. Dyga przed skrzypkami, pląsa do tyłu, odrzuca głowę, parska głębokim gardłowym śmiechem i jest wielkim ulubieńcem, ten sędzia. Wachluje się kapeluszem, a księżycowa kopuła jego czaszki sunie blada pod światłami, on zaś obraca się, przejmuje skrzypki, wiruje w piruecie, wykonuje jedno pas, dwa pas, tańcząc i grając jednocześnie. Nigdy nie śpi. Mówi, że nigdy nie umrze. Tańczy w świetle i cieniu i jest wielkim ulubieńcem. Nigdy nie śpi, ten sędzia. Tańczy i tańczy. Mówi, że nigdy nie umrze.”
luquitas

Post autor: luquitas »

Witam wszystkich, ja tutaj również z Wikipedii. Mam pytanie, czy znacie jakiś sposób żeby się zmienić? Czy to w ogóle jest możliwe?

Pozdrawiam,
Luquitas
Awatar użytkownika
Akolita
Krypto-Extra

Witaj.
Jestem zdania, że wszystko można, jeśli się naprawdę bardzo chce. Skoro Tobie z tym niedobrze... Ja nigdy nie chciałabym się zmieniać. :)
W wielu różnych tematach na forum znajdziesz wskazówki, jak radzić sobie z pewnymi problemami, nauczyć z nimi żyć lub spróbować je wyeliminować. Niestety, recepty na szczęście jeszcze nikt nie wymyślił.
ODPOWIEDZ