Witam!
-
Virhely
Re: Witam!
Witam. Trafiłem na to forum przez... wikipedię. Jak wielu z Was dopiero teraz dowiedziałem się, że uwielbienie samotności ma swoją nazwę.
-
enemy
Ja też, ja też dzięki wikipedii. A o tym, że jestem intro dowiedziałam się z jakiejś gazety... (To mój pierwszy głos zabrany na tym forum)
Miło mi.
- Inno
- Legenda Intro
O, jak dużo nowych osób. ^^ Mam nadzieję, że Wam się tutaj spodoba 
I tak, Wikipedia dalej prowadzi ;D
I tak, Wikipedia dalej prowadzi ;D

Witam wszystkich! Też przyszłam z Wikipedii
Dobrze, że jest takie forum - lepiej się czuję, wiedząc, że jest więcej ludzi z podobnym charakterem!
Generalnie bardzo męczą mnie ludzie, jestem małomówna, raczej nieśmiała i mało kto potrafi mnie "odblokować". Do tej pory udało się to dwóm osobom...
A co do zainteresowań to: kocham ciężarówki i wszystko, co związane z transportem, książki oraz komputery (laptop - mój najlepszy przyjaciel :lol: )
Dobrze, że jest takie forum - lepiej się czuję, wiedząc, że jest więcej ludzi z podobnym charakterem!
Mam dokładnie to samoJako że mam wakacje, czyli okres gdy niemal całkiem przestaję wychodzić z domu (bo nie mam po co), a jednak trochę kontaktów z ludźmi potrzebuję, by nie zdziczeć, postanowiłam się zarejestrować i pogadać z ludźmi takimi jak ja (chyba po raz pierwszy w życiu!)
A co do zainteresowań to: kocham ciężarówki i wszystko, co związane z transportem, książki oraz komputery (laptop - mój najlepszy przyjaciel :lol: )
Nie można zabić kogoś, kto nie ma życia...
- Kamil
- Rozkręcony intro
Okeyy... jak coś mogę z tobą porozmawiać z lekka o cysternachScania pisze: A co do zainteresowań to: kocham ciężarówki i wszystko, co związane z transportem, książki oraz komputery (laptop - mój najlepszy przyjaciel :lol: )
"Przestrzenią ducha, gdzie może on rozwinąć skrzydła, jest cisza "- Antoine de Saint-Exupéry
"Jeśli nie dowiedziałeś się czegoś od Ekstrawertyka, to znaczy, że go nie słuchałeś.
Jeśli nie dowiedziałeś się czegoś od Introwertyka, to znaczy, że go nie zapytałeś."
"Jeśli nie dowiedziałeś się czegoś od Ekstrawertyka, to znaczy, że go nie słuchałeś.
Jeśli nie dowiedziałeś się czegoś od Introwertyka, to znaczy, że go nie zapytałeś."
- iksigrekzet
- Intromajster
LOLScania pisze: A co do zainteresowań to: kocham ciężarówki i wszystko, co związane z transportem
Bardzo nietypowo jak na kobietę, ale zacnie zacnie
A grasz w symulatory ciężarówek? :>
Sułtan.
Ja już taka nietypowa jestem. Z resztą od dziecka bawiłam się tylko samochodzikamiBardzo nietypowo jak na kobietę, ale zacnie zacnie
W PTTM kiedyś grałam, choć w sumie do symulatora było temu dalekoA grasz w symulatory ciężarówek? :>
A ostatnio mam ciekawsze zajęcie od gier, bo zaczęłam kurs Rosyjskiego (polecam, piękny język) - ciągle szukam nowych 'pasji'
Nie można zabić kogoś, kto nie ma życia...
- Kamil
- Rozkręcony intro
Polecam historię.. to jest pasja! polecam "Kronikarskie niedyskrecje czyli życie prywatne Piastów" Błażeja Śliwińskiego.. to dobry wstęp do zainteresowania się historią..Scania pisze: A ostatnio mam ciekawsze zajęcie od gier, bo zaczęłam kurs Rosyjskiego (polecam, piękny język) - ciągle szukam nowych 'pasji'
Swoją drogą chętnie bym się nauczył Rosyjskiego, mam to w dalszych planach...
"Przestrzenią ducha, gdzie może on rozwinąć skrzydła, jest cisza "- Antoine de Saint-Exupéry
Witajcie
Jestem osiemnastolatką z woj. lubelskiego. O swoim introwertyzmie wiem od dawna (kiedyś w teście MBTI wyszło mi aż 96%, w rzeczywistości mam go może trochę mniej), ale dopiero dziś trafiłam na to forum. Zobaczymy co z tego wyjdzie, w każdym razie miło tu być 
- Akolita
- Krypto-Extra
Witaj.
Mówi, że nigdy nie śpi. Że nigdy nie umrze. Dyga przed skrzypkami, pląsa do tyłu, odrzuca głowę, parska głębokim gardłowym śmiechem i jest wielkim ulubieńcem, ten sędzia. Wachluje się kapeluszem, a księżycowa kopuła jego czaszki sunie blada pod światłami, on zaś obraca się, przejmuje skrzypki, wiruje w piruecie, wykonuje jedno pas, dwa pas, tańcząc i grając jednocześnie. Nigdy nie śpi. Mówi, że nigdy nie umrze. Tańczy w świetle i cieniu i jest wielkim ulubieńcem. Nigdy nie śpi, ten sędzia. Tańczy i tańczy. Mówi, że nigdy nie umrze.”
-
in_
Cześć wszystkim, zarejestrowałem sie bo zaskoczyl mnie wysoki poziom wypowiedzi na tym forum (rzadka sytuacja w internecie
). Mam nadzieje, ze za bardzo go nie zanize.
- Akolita
- Krypto-Extra
Zobaczymy co powie nasz intelektometr.
Witaj.
Witaj.
Mówi, że nigdy nie śpi. Że nigdy nie umrze. Dyga przed skrzypkami, pląsa do tyłu, odrzuca głowę, parska głębokim gardłowym śmiechem i jest wielkim ulubieńcem, ten sędzia. Wachluje się kapeluszem, a księżycowa kopuła jego czaszki sunie blada pod światłami, on zaś obraca się, przejmuje skrzypki, wiruje w piruecie, wykonuje jedno pas, dwa pas, tańcząc i grając jednocześnie. Nigdy nie śpi. Mówi, że nigdy nie umrze. Tańczy w świetle i cieniu i jest wielkim ulubieńcem. Nigdy nie śpi, ten sędzia. Tańczy i tańczy. Mówi, że nigdy nie umrze.”
-
luquitas
Witam wszystkich, ja tutaj również z Wikipedii. Mam pytanie, czy znacie jakiś sposób żeby się zmienić? Czy to w ogóle jest możliwe?
Pozdrawiam,
Luquitas
Pozdrawiam,
Luquitas
- Akolita
- Krypto-Extra
Witaj.
Jestem zdania, że wszystko można, jeśli się naprawdę bardzo chce. Skoro Tobie z tym niedobrze... Ja nigdy nie chciałabym się zmieniać.
W wielu różnych tematach na forum znajdziesz wskazówki, jak radzić sobie z pewnymi problemami, nauczyć z nimi żyć lub spróbować je wyeliminować. Niestety, recepty na szczęście jeszcze nikt nie wymyślił.
Jestem zdania, że wszystko można, jeśli się naprawdę bardzo chce. Skoro Tobie z tym niedobrze... Ja nigdy nie chciałabym się zmieniać.
W wielu różnych tematach na forum znajdziesz wskazówki, jak radzić sobie z pewnymi problemami, nauczyć z nimi żyć lub spróbować je wyeliminować. Niestety, recepty na szczęście jeszcze nikt nie wymyślił.