no jeszcze 5w4 powinno być mnóstwo z tego co pamiętam o opisach.degieb pisze: Każdy taki indywidualista a wszyscy(większość) 4w5
Ja standardowo 4w5.
Jest ktoś z forum enneagramu?
Forum 4 to przecież coś jak forum introwertyków :lol:
no jeszcze 5w4 powinno być mnóstwo z tego co pamiętam o opisach.degieb pisze: Każdy taki indywidualista a wszyscy(większość) 4w5
Zgadzam się z tym, jeszcze dodaj do tego że większość z tych opisów i tak może pasować do dowolnej osoby. Jak czytam te opisy z enneagramu, to wszystkie typy mogą do mnie pasować ;PDrimlajner pisze:Dobra, sprowadzanie ludzi do paru typów jest po prostu... żal.pl
Siódemka zgłasza swoją obecność. Konkretnie 7w6.Tylko taka niezdrowa.vragutinovic pisze:@apohawk, masz teorię? Bo ja mam trzy:apohawk pisze:Na forum są też Perfekcjoniści (1), ale najczęściej się nie odzywają.
1) albo na większość postów tutaj reagują załamaniem rąk lub fejspalmem, a wtedy nie mogą sięgnąć klawiatury,
2) albo mają trudności ze skończeniem jednego postu, bo żadna wersja nie jest satysfakcjonująca,
3) 1 i 2 jednocześnie
A jeśli na forum są jakieś (3)-ki lub (7)-ki, to... oj, będę zdziwiony. Bardzo zdziwiony. Możecie się odezwać?
ad. Dlaczego Turboodrzutowiec tak nisko ocenia enneagram (zapytanie by Agon)
Jeżeli grupa przystępuje do rozwiązywania zadania które ma dać zróżnicowany model statystyczny, a mimo to wychodzą tylko dwa wyniki – 90% introwertyków osiąga 4w5 i 5w4 to z matematycznego punktu widzenia można przyjąć, że gdzieś tkwi błąd który powoduje, że wychodzi ciągle jeden i ten sam wynik.@Agon
Zgadzam się z tym, jeszcze dodaj do tego że większość z tych opisów i tak może pasować do dowolnej osoby. Jak czytam te opisy z enneagramu, to wszystkie typy mogą do mnie pasować ;P