Witam wszystkich.
A więc tak: mam 17 lat i mieszkam na Śląsku. W pobliżu Katowic.
Od czasu do czasu lubię sobie zrobić jakis test psychologiczny. Wiele razy przewijało się w nich słowo introwertyzm.
Hmm ok. Wiedziałam że oznacza ono osobę spokojną, raczej zamkniętą w sobie . Nie zagłębiałam się w to. Wydawało mi się takie ,, za ogólne". Ale jakieś 2 miesiące temu trafiłam na cytat z ,, introwertyzm to zaleta" . Bardzo trafnie opisywał moje zachowanie więc postanowiłam ,,zgłębić temat". I tak oto trafiłam na to forum.
To pojęcie bardzo dobrze mnie określa . Gdy dowiedziałam sie że odnalazłam coś co tak doskonale pada w moj charakter poczułam rozczarowanie. Jednak nie jestem taka wyjątkowa. Ale potem doszłam do wniosku że nie znam drugiej takiej osoby jak ja więc jednak jestem wyjątkowa.

Wszyscy jesteśmy.
Ta wiedza podziałała też kojąco . Nie jestem jedyną osobą na tym świecie dla której szkoła to koszmar. Nowa szkoła. Pełna nowych ludzi. Głośnych ludzi. A klasa pełna tzw,, silnych charakterów " . Same dziewczyny ( uważam że gdy dużo dziewczyn przebwa ze sobą to nic dobrego z tego nie będzie . Faceci są potrzebi dla równowagi). Chaos.
Kocham czytać. Konkretnych zainteresowań nie mam jak już mnie coś zainteresuje to o tym poczytam i tyle.
Muzyka- taka jaka mi się wdanym momencie spodoba.
Hah to mój pierwszy post w całym moim życiu na jakimkolwiek forum tak że jak wyszło pomaptycznie to sorry.