Witam!

W tym miejscu dyskutujemy o zjawisku introwertyzmu, o tym, jak wpłynął on na nasze życie, jakie są wady i zalety bycia introwertykiem.
Awatar użytkownika
gaja
Introrodek

Re: Witam!

Post autor: gaja »

Świeża krew na tą chwilę rozgląda się po obejściu i przeszukuje tematy.
Awatar użytkownika
Isamasi
Zagubiona dusza
Kontakt:

Post autor: Isamasi »

Witam wszystkich.
Przeglądałem forum od paru dni aż w końcu postanowiłem się zarejestrować.
"If you're going through hell, keep going." - Winston Churchill
ISTJ, 1w2
Rafał
Introrodek

Post autor: Rafał »

I dobra decyzja/
Cześć
Awatar użytkownika
djaq
Introwertyk
Enneagram: 5w4
MBTI: INTJ

Post autor: djaq »

Dobry wieczór. Mam nadzieję, że zostanę miło przyjęty do Naszej introwertycznej społeczności :)
Awatar użytkownika
highwind
Legenda Intro
Enneagram: 1w9
MBTI: istj

Post autor: highwind »

djaq pisze:Dobry wieczór. Mam nadzieję, że zostanę miło przyjęty do Naszej introwertycznej społeczności :)
Sztuczne ognie, deszcz pieniędzy, dziwki, koka i lasery. Stary, wszystko to dla ciebie ;)
Awatar użytkownika
Akolita
Krypto-Extra

Post autor: Akolita »

highwind pisze:
djaq pisze:Dobry wieczór. Mam nadzieję, że zostanę miło przyjęty do Naszej introwertycznej społeczności :)
Sztuczne ognie, deszcz pieniędzy, dziwki, koka i lasery. Stary, wszystko to dla ciebie ;)
Nie wszyscy od razu muszą być takie degeneruchy, jak ty :twisted:

Witajcie nowi introwertycy ;)
Mówi, że nigdy nie śpi. Że nigdy nie umrze. Dyga przed skrzypkami, pląsa do tyłu, odrzuca głowę, parska głębokim gardłowym śmiechem i jest wielkim ulubieńcem, ten sędzia. Wachluje się kapeluszem, a księżycowa kopuła jego czaszki sunie blada pod światłami, on zaś obraca się, przejmuje skrzypki, wiruje w piruecie, wykonuje jedno pas, dwa pas, tańcząc i grając jednocześnie. Nigdy nie śpi. Mówi, że nigdy nie umrze. Tańczy w świetle i cieniu i jest wielkim ulubieńcem. Nigdy nie śpi, ten sędzia. Tańczy i tańczy. Mówi, że nigdy nie umrze.”
Awatar użytkownika
vragutinovic
Pobudzony intro
MBTI: INTP

Post autor: vragutinovic »

Akolita pisze:
highwind pisze:
Nie wszyscy od razu muszą być takie degeneruchy, jak ty :twisted:
@highwindzie, sztuczne ognie? Ty degeneruchu jeden, Ty 8)
Awatar użytkownika
Solitude
Intronek
Enneagram: 4w5
MBTI: INFP

Post autor: Solitude »

Odnalazłam to forum dzisiaj, zarejestrowałam się, więc teraz raczej wypadałoby się przywitać.
Także tego... Cześć :D
Awatar użytkownika
dreamer08
Introwertyk

Post autor: dreamer08 »

Witam serdecznie wszystkich "świeżych" użytkowników! ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Sorrow
Krypto-Extra
Enneagram: 1w9
MBTI: ENFP

Post autor: Sorrow »

Witam.
Moja galeria na DeviantArt

"Violence solves everything."
Awatar użytkownika
blackvanilla
Wtajemniczony

Post autor: blackvanilla »

Postanowiłam przestać przeglądać forum "z przyczajki" i w przerwie pomiędzy ładowaniem się kolejnych odcinków Futuramy odważnie wcieliłam swój zamiar w życie. 8)

Tak bardziej poważnie - mówię głośne "dzień dobry" wszystkim, a patrząc na godzinę to już nawet "dobry wieczór". Nie lubię wywlekać wszystkiego już w poście powitalnym, reszta wyjdzie w praniu. ;) Szczerze mówiąc to nie miałam pojęcia jak duża jest ta społeczność i potrzebuję troszkę czasu na ogarnięcie forum. No cóż - chyba jestem na dobrej do tego drodze.
INTP, 5w4.
Awatar użytkownika
Akolita
Krypto-Extra

Post autor: Akolita »

Społeczność aktywnych forumowiczów jest na tyle niewielka, że da się ją ogarnąć bez większych problemów. Cześć.
Mówi, że nigdy nie śpi. Że nigdy nie umrze. Dyga przed skrzypkami, pląsa do tyłu, odrzuca głowę, parska głębokim gardłowym śmiechem i jest wielkim ulubieńcem, ten sędzia. Wachluje się kapeluszem, a księżycowa kopuła jego czaszki sunie blada pod światłami, on zaś obraca się, przejmuje skrzypki, wiruje w piruecie, wykonuje jedno pas, dwa pas, tańcząc i grając jednocześnie. Nigdy nie śpi. Mówi, że nigdy nie umrze. Tańczy w świetle i cieniu i jest wielkim ulubieńcem. Nigdy nie śpi, ten sędzia. Tańczy i tańczy. Mówi, że nigdy nie umrze.”
Awatar użytkownika
elikolani
Introrodek

Post autor: elikolani »

Dzień dobry wszystkim :) Jakiś czas temu znalazłam to forum, ale do tej pory nie miałam odwagi przyłączyć się do dyskusji. Ale jak to mówią lepiej późno niż wcale :wink:
5w4
"Co jest pieczęcią osiągniętej wol­ności? Przes­tać wstydzić się sa­mego siebie." F. Nietzsche
Awatar użytkownika
Drimlajner
Global Moderator

Post autor: Drimlajner »

Cześć wszystkim :)

Pierwszy Drimlajner już w Pols... ekhem, na forum :P

Macie miejsce na jeszcze jednego użytkownika ?

Hangar jakiś przytulny ?

Wypada coś o sobie powiedzieć.
Oczywiście introwertyk. Odrobinę samotnik. Nieśmiały. Chłopak o otwartym umyśle i wielu zainteresowaniach. Student jednego z kierunków ekonomicznych. W liceum mocno siedzący w historii.
Chociaż ostatnio dla rozrywki czytam biografię Króla Stasia.

Może to tyle na początek :P
Awatar użytkownika
Neuromonada
Wtajemniczony

Post autor: Neuromonada »

Witam wszystkich!:> Jednak jest tutaj jakiś temat do powitań.

Dzisiaj - a właściwie to już wczoraj - tutaj trafiłem i postanowiłem się zarejestrować.
Po 4 latach zerwała ze mną dziewczyna, która praktycznie była jedyną osobą, z którą rozmawiałem i utrzymywałem bardziej zaawansowane relacje. Tak, jestem introwertykiem maksymalnym:P W związku z tym zacząłem szukać jakiegoś forum, które pomogłoby mi w terapii po rozstaniu i jednocześnie dotyczyło czegoś mi bliskiego. Trafiło na introwertyzm, a na to konkretne forum dlatego, że jest na pierwszym miejscu w googlach. Heil Google!

Mam 24 lata, studia mnie gryzą, lubię anime, muzykę praktycznie każdą oprócz hip-hopu i disco polo.
:)
"I am the architect of my own destruction. So this is it, what is written in the timeline cannot be changed. Come for me then. In my quest to destroy the sands of time, I have been the one to create them."
ODPOWIEDZ