Witam!
- Isamasi
- Zagubiona dusza
- Kontakt:
Re: Witam!
Witam wszystkich.
Przeglądałem forum od paru dni aż w końcu postanowiłem się zarejestrować.
Przeglądałem forum od paru dni aż w końcu postanowiłem się zarejestrować.
"If you're going through hell, keep going." - Winston Churchill
ISTJ, 1w2
ISTJ, 1w2
- djaq
- Introwertyk
- Enneagram: 5w4
- MBTI: INTJ
Dobry wieczór. Mam nadzieję, że zostanę miło przyjęty do Naszej introwertycznej społeczności 
- highwind
- Legenda Intro
- Enneagram: 1w9
- MBTI: istj
Sztuczne ognie, deszcz pieniędzy, dziwki, koka i lasery. Stary, wszystko to dla ciebiedjaq pisze:Dobry wieczór. Mam nadzieję, że zostanę miło przyjęty do Naszej introwertycznej społeczności
- Akolita
- Krypto-Extra
Nie wszyscy od razu muszą być takie degeneruchy, jak tyhighwind pisze:Sztuczne ognie, deszcz pieniędzy, dziwki, koka i lasery. Stary, wszystko to dla ciebiedjaq pisze:Dobry wieczór. Mam nadzieję, że zostanę miło przyjęty do Naszej introwertycznej społeczności
Witajcie nowi introwertycy
Mówi, że nigdy nie śpi. Że nigdy nie umrze. Dyga przed skrzypkami, pląsa do tyłu, odrzuca głowę, parska głębokim gardłowym śmiechem i jest wielkim ulubieńcem, ten sędzia. Wachluje się kapeluszem, a księżycowa kopuła jego czaszki sunie blada pod światłami, on zaś obraca się, przejmuje skrzypki, wiruje w piruecie, wykonuje jedno pas, dwa pas, tańcząc i grając jednocześnie. Nigdy nie śpi. Mówi, że nigdy nie umrze. Tańczy w świetle i cieniu i jest wielkim ulubieńcem. Nigdy nie śpi, ten sędzia. Tańczy i tańczy. Mówi, że nigdy nie umrze.”
- vragutinovic
- Pobudzony intro
- MBTI: INTP
@highwindzie, sztuczne ognie? Ty degeneruchu jeden, TyAkolita pisze:Nie wszyscy od razu muszą być takie degeneruchy, jak tyhighwind pisze:Sztuczne ognie, deszcz pieniędzy, dziwki, koka i lasery. Stary, wszystko to dla ciebiedjaq pisze:Dobry wieczór. Mam nadzieję, że zostanę miło przyjęty do Naszej introwertycznej społeczności
Odnalazłam to forum dzisiaj, zarejestrowałam się, więc teraz raczej wypadałoby się przywitać.
Także tego... Cześć
Także tego... Cześć
- blackvanilla
- Wtajemniczony
Postanowiłam przestać przeglądać forum "z przyczajki" i w przerwie pomiędzy ładowaniem się kolejnych odcinków Futuramy odważnie wcieliłam swój zamiar w życie.
Tak bardziej poważnie - mówię głośne "dzień dobry" wszystkim, a patrząc na godzinę to już nawet "dobry wieczór". Nie lubię wywlekać wszystkiego już w poście powitalnym, reszta wyjdzie w praniu.
Szczerze mówiąc to nie miałam pojęcia jak duża jest ta społeczność i potrzebuję troszkę czasu na ogarnięcie forum. No cóż - chyba jestem na dobrej do tego drodze.
Tak bardziej poważnie - mówię głośne "dzień dobry" wszystkim, a patrząc na godzinę to już nawet "dobry wieczór". Nie lubię wywlekać wszystkiego już w poście powitalnym, reszta wyjdzie w praniu.
INTP, 5w4.
- Akolita
- Krypto-Extra
Społeczność aktywnych forumowiczów jest na tyle niewielka, że da się ją ogarnąć bez większych problemów. Cześć.
Mówi, że nigdy nie śpi. Że nigdy nie umrze. Dyga przed skrzypkami, pląsa do tyłu, odrzuca głowę, parska głębokim gardłowym śmiechem i jest wielkim ulubieńcem, ten sędzia. Wachluje się kapeluszem, a księżycowa kopuła jego czaszki sunie blada pod światłami, on zaś obraca się, przejmuje skrzypki, wiruje w piruecie, wykonuje jedno pas, dwa pas, tańcząc i grając jednocześnie. Nigdy nie śpi. Mówi, że nigdy nie umrze. Tańczy w świetle i cieniu i jest wielkim ulubieńcem. Nigdy nie śpi, ten sędzia. Tańczy i tańczy. Mówi, że nigdy nie umrze.”
Dzień dobry wszystkim
Jakiś czas temu znalazłam to forum, ale do tej pory nie miałam odwagi przyłączyć się do dyskusji. Ale jak to mówią lepiej późno niż wcale :wink:
5w4
"Co jest pieczęcią osiągniętej wolności? Przestać wstydzić się samego siebie." F. Nietzsche
"Co jest pieczęcią osiągniętej wolności? Przestać wstydzić się samego siebie." F. Nietzsche
- Drimlajner
- Global Moderator
Cześć wszystkim 
Pierwszy Drimlajner już w Pols... ekhem, na forum
Macie miejsce na jeszcze jednego użytkownika ?
Hangar jakiś przytulny ?
Wypada coś o sobie powiedzieć.
Oczywiście introwertyk. Odrobinę samotnik. Nieśmiały. Chłopak o otwartym umyśle i wielu zainteresowaniach. Student jednego z kierunków ekonomicznych. W liceum mocno siedzący w historii.
Chociaż ostatnio dla rozrywki czytam biografię Króla Stasia.
Może to tyle na początek
Pierwszy Drimlajner już w Pols... ekhem, na forum
Macie miejsce na jeszcze jednego użytkownika ?
Hangar jakiś przytulny ?
Wypada coś o sobie powiedzieć.
Oczywiście introwertyk. Odrobinę samotnik. Nieśmiały. Chłopak o otwartym umyśle i wielu zainteresowaniach. Student jednego z kierunków ekonomicznych. W liceum mocno siedzący w historii.
Chociaż ostatnio dla rozrywki czytam biografię Króla Stasia.
Może to tyle na początek
- Neuromonada
- Wtajemniczony
Witam wszystkich!:> Jednak jest tutaj jakiś temat do powitań.
Dzisiaj - a właściwie to już wczoraj - tutaj trafiłem i postanowiłem się zarejestrować.
Po 4 latach zerwała ze mną dziewczyna, która praktycznie była jedyną osobą, z którą rozmawiałem i utrzymywałem bardziej zaawansowane relacje. Tak, jestem introwertykiem maksymalnym:P W związku z tym zacząłem szukać jakiegoś forum, które pomogłoby mi w terapii po rozstaniu i jednocześnie dotyczyło czegoś mi bliskiego. Trafiło na introwertyzm, a na to konkretne forum dlatego, że jest na pierwszym miejscu w googlach. Heil Google!
Mam 24 lata, studia mnie gryzą, lubię anime, muzykę praktycznie każdą oprócz hip-hopu i disco polo.
:)
Dzisiaj - a właściwie to już wczoraj - tutaj trafiłem i postanowiłem się zarejestrować.
Po 4 latach zerwała ze mną dziewczyna, która praktycznie była jedyną osobą, z którą rozmawiałem i utrzymywałem bardziej zaawansowane relacje. Tak, jestem introwertykiem maksymalnym:P W związku z tym zacząłem szukać jakiegoś forum, które pomogłoby mi w terapii po rozstaniu i jednocześnie dotyczyło czegoś mi bliskiego. Trafiło na introwertyzm, a na to konkretne forum dlatego, że jest na pierwszym miejscu w googlach. Heil Google!
Mam 24 lata, studia mnie gryzą, lubię anime, muzykę praktycznie każdą oprócz hip-hopu i disco polo.
:)
"I am the architect of my own destruction. So this is it, what is written in the timeline cannot be changed. Come for me then. In my quest to destroy the sands of time, I have been the one to create them."