To i ja się podzielę.
Jako że od podstawówki jestem zapalonym graczem, zawsze jarałem się grafiką komputerową i już w gimnazjum projektowałem sobie w 3d proste modele. Potem, od liceum, w wyniku siedzenia w jednej ławce z grafficiarzem, zacząłem sobie coś tam bazgrać z tyłu zeszytu i tak przez 3 lata bazgrania zaczęło coś mi tam wychodzić. Potem poznałem kobietę, która z wykształcenia była malarką i za jej sprawą połączyłem wszystkie wspomniane wyżej zainteresowania w jedno - i tak zacząłem malować cyfrowo (digital painting). Kupiłem sobie tablet (najpierw Pentagram - straszny shit, potem Wacom), obejrzałem milion tutoriali na YT i przystąpiłem do malowania. Próbki macie poniżej. Oprócz tego, zawodowo zajmuję się projektowaniem w 3D - ale już w typowo inżynierskim wydaniu.
Jedna z pierwszych prac - nigdy niedokończona:
Ostatnia dokończona praca (parę miesięcy temu - właściwie maluję raz na 2-3 tygodnie, po parę godzinek, jak mnie najdzie wena; stąd niska płodność prac)

I przebieg jej powstawania:
Obecnie pracuję nad jednym czarno-białym portretem, ale coś nie mogę go wymęczyć i w głowie rysują mi się już kolejne projekty.