Przy lepszych wiatrach bywa, że i Tokaj. Ha.
A jakie są wina holenderskie?
Cóż, najtańsze rieslingi w Polsce widziałem w cenach mniej więcej x2 i więcej... Chociaż są to wina półsłodkie i słodkie.Ausencia pisze:Padre - upodobania? Sofia połsłodka za jedyne 8.50.![]()
Wedle mojej najlepszej wiedzy: nie istniejące ;-) No dobra, jakieś są, jedna winnica nawet niedaleko mnie, ale nie ma zbytnio o czym dyskutować.Ausencia pisze: A jakie są wina holenderskie?
Nie tylko w Twoich-mikamves- pisze:dlatego jak już piję (czasami) to łykam tylko cytrynówkę lubelską, która ostatnimi czasy robi prawdziwą furorę (przynajmniej w moich okolicach).
Tfu! Tak źle nam życzysz? ;-)qrs pisze:Jestem abstynentem, czego również i Wam szczerze życzę.
O-o? A gdzie toto można kupić? W okolicach Krakowa da się?temp pisze:Nie tylko w Twoich-mikamves- pisze:dlatego jak już piję (czasami) to łykam tylko cytrynówkę lubelską, która ostatnimi czasy robi prawdziwą furorę (przynajmniej w moich okolicach).
Prorokuję, że na MS AGH znajdziesz.Padre pisze:O-o? A gdzie toto można kupić? W okolicach Krakowa da się?
Ze swej strony polecę łąckie wódki smakowe. Nie, nie śliwowicę, ta jest już cliché ;-)