Źle to napisałam więc mogłeś zrozumieć że szukam partnera. Nie, nie szukam, jestem zajętaRafael pisze: 12 sie 2025, 15:45Witaj.PannaOla pisze: 11 sie 2025, 12:06 Witajcie,
Mam dość samotności, brakuje mi ludzi, znajomych a że w siecie realnym nie mam szans, żeby ktoś zechciał mnie poznać, spędzić wspólnie czas to pomyślałam że takie forum może być dobrym pomysłem.
Ola, 29 lat.![]()
Życzę powodzenia.![]()
Wiekowo dobrze pasujesz jest tutaj sporo panów w Twoich okolicach.![]()
Witam!
Re: Witam!
- KierowcaInrzynier
- Stały bywalec
- Enneagram: 5w4
- MBTI: INTP
- Kontakt:
Źle to napisałam więc mogłeś zrozumieć że szukam partnera. Nie, nie szukam, jestem zajęta
Czy da się lepiej podsumować wygląd związków w XXI wieku?Mam dość samotności, brakuje mi ludzi, znajomych a że w siecie realnym nie mam szans, żeby ktoś zechciał mnie poznać, spędzić wspólnie czas to pomyślałam że takie forum może być dobrym pomysłem.
"Don't bend; don't water it down; don't try to make it logical; don't edit your own soul according to the fashion. Rather, follow your most intense obsessions mercilessly." - Franz Kafka
To nie tylko XXI wiek. Mój ojciec od dawna nie ma już znajomych. Całe jego życie towarzyskie to rodzina, a z rodziną to wiadomo, że najlepiej się wychodzi na zdjęciu.
Cześć
Mam trzydzieści kilka lat, niedawno zostałem mężem, a wkrótce będę ojcem. Na razie się tutaj porozglądam, z czasem może będę pisać
Mam trzydzieści kilka lat, niedawno zostałem mężem, a wkrótce będę ojcem. Na razie się tutaj porozglądam, z czasem może będę pisać
Cześć.
Konto zakładałam tutaj parę lat temu z luźną myślą z tyłu głowy, że może kiedyś coś napiszę. I to „kiedyś” przyszło chyba dopiero teraz, po raczej okazjonalnym zaglądaniu na forum i pod wpływem jakiegoś ekstrawertycznego impulsu, co, jako że jestem skrajną introwertyczką, zdarza mi się raczej rzadko. Jeszcze nie wiem jak będzie z moją aktywnością, na razie chyba wychodzę z etapu "oswajania się"
Konto zakładałam tutaj parę lat temu z luźną myślą z tyłu głowy, że może kiedyś coś napiszę. I to „kiedyś” przyszło chyba dopiero teraz, po raczej okazjonalnym zaglądaniu na forum i pod wpływem jakiegoś ekstrawertycznego impulsu, co, jako że jestem skrajną introwertyczką, zdarza mi się raczej rzadko. Jeszcze nie wiem jak będzie z moją aktywnością, na razie chyba wychodzę z etapu "oswajania się"
Tak, jak kiedyś trochę się bawiłam w typowanie, ciężko mi były uzyskać inny wynik. Czemu pytasz? Chodzi o powszechność tego typu, wśród osób z kategorii "ultra" introwertycznych?
Czyli trafiłemSigma pisze: 17 sty 2026, 23:56 Tak, jak kiedyś trochę się bawiłam w typowanie, ciężko mi były uzyskać inny wynik. Czemu pytasz? Chodzi o powszechność tego typu, wśród osób z kategorii "ultra" introwertycznych?
-
Tomasz
- Zagubiona dusza
- Enneagram: 5
- MBTI: INFJ
Witajcie, to że jestem introwertykiem wiedziałem "od zawsze" ale dopiero kilka dni temu pierwszy raz natknąłem się na test MBTI, który dopiero uzmysłowił mi, że nie zawsze i nie w każdym przypadku introwertyzm wygląda tak samo.
Po uzyskaniu pierwszego wyniku, powtórzyłem test w kilku różnych lokalizacjach, za każdym razem z tym samym wynikiem -> INFJ-A.
No i się zaczęło... overthinking level hard: milion koncepcji, teorii i eksperymentów (włącznie z poddaniem testowi AI Gemini), które w końcu skłoniły mnie do zarejestrowania się tutaj - gdzie może ktoś mnie w końcu zrozumie. ;-)
Po uzyskaniu pierwszego wyniku, powtórzyłem test w kilku różnych lokalizacjach, za każdym razem z tym samym wynikiem -> INFJ-A.
No i się zaczęło... overthinking level hard: milion koncepcji, teorii i eksperymentów (włącznie z poddaniem testowi AI Gemini), które w końcu skłoniły mnie do zarejestrowania się tutaj - gdzie może ktoś mnie w końcu zrozumie. ;-)