Tak czy nie?
- aporia
- Pobudzony intro
Re: Tak czy nie?
Zdecydowanie nie, gdybym potrafił to już chyba całkowicie nuda by mnie ogarnęła.
Czy odkładasz ważne decyzje/rozmowy na "później" aby uciec od problemu?
Czy odkładasz ważne decyzje/rozmowy na "później" aby uciec od problemu?
Nic się nie da zmienić, statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
- NoxVurme
- Introwertyk
- Enneagram: 1w2
- MBTI: ISTJ
Nie.
Czy jesteś za karą śmierci?
Czy jesteś za karą śmierci?
Człowiek rodzi się miękki i słaby a umiera twardy i mocny-- Lao Tsy
https://www.youtube.com/watch?v=DTZaU5vwhXg
https://www.youtube.com/watch?v=DTZaU5vwhXg
-
Eileen
Nie.
Czy twoje największe marzenie jest możliwe do zrealizowania (nawet jeśli jego zrealizowanie byłoby baaardzo trudne)?
Czy twoje największe marzenie jest możliwe do zrealizowania (nawet jeśli jego zrealizowanie byłoby baaardzo trudne)?
-
Racter
Trudno powiedzieć. Wierzę w to, że jest możliwe - ale właśnie, to tylko moja wiara. Ponoć może i góry przenosić, ale ogólnie to chyba nie mnie oceniać.
Czy otworzyłeś/łaś się kiedyś przed kimś całkowicie?
Czy otworzyłeś/łaś się kiedyś przed kimś całkowicie?
-
Eileen
Tak, ale tylko przed przyjaciółmi.
Czy kiedykolwiek jakaś piosenka tak bardzo ci się podobała, ze sluchales/AS jej w kółko przez kilka godzin, bez przerwy?
)
Czy kiedykolwiek jakaś piosenka tak bardzo ci się podobała, ze sluchales/AS jej w kółko przez kilka godzin, bez przerwy?
Przez kilka nie, ale przez pełne 60 minut tak.
Planujesz resztę życia spędzić w Polsce?
Planujesz resztę życia spędzić w Polsce?
- Papaja
- Intromajster
- Enneagram: 1w9
- MBTI: ISTJ
Tak
Czy kiedykolwiek zrezygnujesz ze swietowania swoich urodzin?
Czy kiedykolwiek zrezygnujesz ze swietowania swoich urodzin?
Kto stworzył ten labirynt niepewności, tę świątynię dufności, naczynie grzechu, pole usiane tysiącem zasadzek, przedsionek piekła, kosz po brzegi napełniony chytrością, truciznę słodką jak miód, łańcuch, który wiąże śmiertelnych z doczesnością – kobietę?
Moja mama mówi, że tak, ale szczerze powiedziawszy nie rozumiem tego, bo niewiele później pojawiłam się ja - mały, uparty szkodnik, który na zawsze wywrócił życie do góry nogami
Nie wiem jak w takiej chwili można być szczęśliwym, aczkolwiek może to dlatego, że były to ostatnie chwile przed macierzyństwem i teraz, z perspektywy czasu, docenia je tak bardzo
Dobrze, trochę pożartowałam, a teraz na poważnie. Podobno przede wszystkim dlatego, że byli młodzi, a wtedy wszystko wydaje się możliwe, nawet pomimo przeciwności losu i innych zdarzeń, które miały/mogły mieć wtedy miejsce. Z wiekiem człowiek ściąga różowe okulary, więcej widzi i więcej wie, a młodość jest naiwna i tylko wtedy tak może być. Co nie znaczy, że teraz jest strasznie
Po prostu wtedy było "inaczej", cokolwiek ma to znaczyć.
Teraz moje pytanie. Chciał(a)byś na tydzień zmienić płeć? Jeśli tak: po co, na co i dlaczego? Jeśli nie: czemu?
Teraz moje pytanie. Chciał(a)byś na tydzień zmienić płeć? Jeśli tak: po co, na co i dlaczego? Jeśli nie: czemu?
Jeśli na świętego Prota jest pogoda albo słota, to na świętego Hieronima deszczyk jest albo go ni ma.
-
Temudżyn
- Intronek
- Enneagram: 5w4
- MBTI: INTJ
Nie
Masz arachnofobię?
Masz arachnofobię?
Zaprawdę, nie masz nic wstrętniejszego nad monstra owe, naturze przeciwne, wiedźminami zwane, bo są to płody plugawego czarostwa i diabelstwa. Są to łotry bez cnoty, sumienia i skrupułu, istne stwory piekielne, do zabrania jeno zdatne. Nie masz dla takich jak oni między ludźmi poczciwymi miejsca.
A owo Kaer Morhen, gdzie ci bezecni się gnieżdzą, gdzie ohydnych swych praktyk dokonują, starte być musi z powierzchni ziemi, a ślad po nim solą i saletrą posypany.
Anonim, Monstrum albo Wiedźmina opisanie
A owo Kaer Morhen, gdzie ci bezecni się gnieżdzą, gdzie ohydnych swych praktyk dokonują, starte być musi z powierzchni ziemi, a ślad po nim solą i saletrą posypany.
-
Temudżyn
- Intronek
Chyba nie
Przeczytałeś całego władcę pierścieni?
Przeczytałeś całego władcę pierścieni?
Zaprawdę, nie masz nic wstrętniejszego nad monstra owe, naturze przeciwne, wiedźminami zwane, bo są to płody plugawego czarostwa i diabelstwa. Są to łotry bez cnoty, sumienia i skrupułu, istne stwory piekielne, do zabrania jeno zdatne. Nie masz dla takich jak oni między ludźmi poczciwymi miejsca.
- Uciekinierka
- Ambiwertyk
- Enneagram: 9w1
- MBTI: INFP
Tak.
Czy uważasz się za optymistę?
Czy uważasz się za optymistę?
"(...) są różne szkoły, ale jedna z nich mówi, że nigdy nie jest za późno. Mnie się podoba ta szkoła. Co mówi, że nigdy nie jest za późno."
-
Temudżyn
- Intronek
Nie, jestem realistą.
Chciałbyś nauczyć się j. mongolskiego?
Chciałbyś nauczyć się j. mongolskiego?