Tak czy nie?

Gry, quizy, humor i co tylko chcecie. Enjoy.
Awatar użytkownika
aporia
Pobudzony intro

Re: Tak czy nie?

Post autor: aporia »

Zdecydowanie nie, gdybym potrafił to już chyba całkowicie nuda by mnie ogarnęła.

Czy odkładasz ważne decyzje/rozmowy na "później" aby uciec od problemu?
Nic się nie da zmienić, statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Awatar użytkownika
NoxVurme
Introwertyk
Enneagram: 1w2
MBTI: ISTJ

Post autor: NoxVurme »

Nie.

Czy jesteś za karą śmierci?
Człowiek rodzi się miękki i słaby a umiera twardy i mocny-- Lao Tsy
https://www.youtube.com/watch?v=DTZaU5vwhXg
Eileen

Post autor: Eileen »

Nie.
Czy twoje największe marzenie jest możliwe do zrealizowania (nawet jeśli jego zrealizowanie byłoby baaardzo trudne)?
Racter

Post autor: Racter »

Trudno powiedzieć. Wierzę w to, że jest możliwe - ale właśnie, to tylko moja wiara. Ponoć może i góry przenosić, ale ogólnie to chyba nie mnie oceniać.

Czy otworzyłeś/łaś się kiedyś przed kimś całkowicie?
Eileen

Post autor: Eileen »

Tak, ale tylko przed przyjaciółmi.

Czy kiedykolwiek jakaś piosenka tak bardzo ci się podobała, ze sluchales/AS jej w kółko przez kilka godzin, bez przerwy? ;))
Awatar użytkownika
Miszka
Intro-wyjadacz

Post autor: Miszka »

Przez kilka nie, ale przez pełne 60 minut tak.

Planujesz resztę życia spędzić w Polsce?
Awatar użytkownika
Papaja
Intromajster
Enneagram: 1w9
MBTI: ISTJ

Post autor: Papaja »

Tak
Czy kiedykolwiek zrezygnujesz ze swietowania swoich urodzin?
Kto stworzył ten labirynt niepewności, tę świątynię dufności, naczynie grzechu, pole usiane tysiącem zasadzek, przedsionek piekła, kosz po brzegi napełniony chytrością, truciznę słodką jak miód, łańcuch, który wiąże śmiertelnych z doczesnością – kobietę?
Nestor

Post autor: Nestor »

Tak.

Rodzice w twoim wieku byli szczęśliwsi?
Awatar użytkownika
Czerwona
Stały bywalec

Post autor: Czerwona »

Moja mama mówi, że tak, ale szczerze powiedziawszy nie rozumiem tego, bo niewiele później pojawiłam się ja - mały, uparty szkodnik, który na zawsze wywrócił życie do góry nogami :P Nie wiem jak w takiej chwili można być szczęśliwym, aczkolwiek może to dlatego, że były to ostatnie chwile przed macierzyństwem i teraz, z perspektywy czasu, docenia je tak bardzo :D Dobrze, trochę pożartowałam, a teraz na poważnie. Podobno przede wszystkim dlatego, że byli młodzi, a wtedy wszystko wydaje się możliwe, nawet pomimo przeciwności losu i innych zdarzeń, które miały/mogły mieć wtedy miejsce. Z wiekiem człowiek ściąga różowe okulary, więcej widzi i więcej wie, a młodość jest naiwna i tylko wtedy tak może być. Co nie znaczy, że teraz jest strasznie ;) Po prostu wtedy było "inaczej", cokolwiek ma to znaczyć.

Teraz moje pytanie. Chciał(a)byś na tydzień zmienić płeć? Jeśli tak: po co, na co i dlaczego? Jeśli nie: czemu?
Jeśli na świętego Prota jest pogoda albo słota, to na świętego Hieronima deszczyk jest albo go ni ma.
Temudżyn
Intronek
Enneagram: 5w4
MBTI: INTJ

Post autor: Temudżyn »

Nie :)

Masz arachnofobię?
Zaprawdę, nie masz nic wstrętniejszego nad monstra owe, naturze przeciwne, wiedźminami zwane, bo są to płody plugawego czarostwa i diabelstwa. Są to łotry bez cnoty, sumienia i skrupułu, istne stwory piekielne, do zabrania jeno zdatne. Nie masz dla takich jak oni między ludźmi poczciwymi miejsca.
A owo Kaer Morhen, gdzie ci bezecni się gnieżdzą, gdzie ohydnych swych praktyk dokonują, starte być musi z powierzchni ziemi, a ślad po nim solą i saletrą posypany.

Anonim, Monstrum albo Wiedźmina opisanie
Awatar użytkownika
Coldman
Administrator
Enneagram: 4w5
MBTI: Szajs

Post autor: Coldman »

Nie
Czy kiedykolwiek jadłeś zupę widelcem ???
Temudżyn
Intronek

Chyba nie :mrgreen:
Przeczytałeś całego władcę pierścieni?
Zaprawdę, nie masz nic wstrętniejszego nad monstra owe, naturze przeciwne, wiedźminami zwane, bo są to płody plugawego czarostwa i diabelstwa. Są to łotry bez cnoty, sumienia i skrupułu, istne stwory piekielne, do zabrania jeno zdatne. Nie masz dla takich jak oni między ludźmi poczciwymi miejsca.
A owo Kaer Morhen, gdzie ci bezecni się gnieżdzą, gdzie ohydnych swych praktyk dokonują, starte być musi z powierzchni ziemi, a ślad po nim solą i saletrą posypany.

Awatar użytkownika
Uciekinierka
Ambiwertyk
Enneagram: 9w1
MBTI: INFP

Post autor: Uciekinierka »

Tak.

Czy uważasz się za optymistę?
"(...) są różne szkoły, ale jedna z nich mówi, że nigdy nie jest za późno. Mnie się podoba ta szkoła. Co mówi, że nigdy nie jest za późno."
Temudżyn
Intronek

Nie, jestem realistą.

Chciałbyś nauczyć się j. mongolskiego?

Dennis
Intronek

Post autor: Dennis »

Nie.
Czesto rozmyslasz nad przeszloscia ?
ODPOWIEDZ