Witam!

W tym miejscu dyskutujemy o zjawisku introwertyzmu, o tym, jak wpłynął on na nasze życie, jakie są wady i zalety bycia introwertykiem.
Awatar użytkownika
Anthrax91
Pobudzony intro
Enneagram: 4w5
MBTI: ISTJ

Re: Witam!

Post autor: Anthrax91 »

Hitomi pisze:Mam obsesję na punkcie elfów tolkienowskich i świata,który stworzył.
Silmarillion najlepszy! ;)
Awatar użytkownika
Hitomi
Zagubiona dusza
Enneagram: 5w4
MBTI: INTJ

Post autor: Hitomi »

Anthrax91 pisze:
Hitomi pisze:Mam obsesję na punkcie elfów tolkienowskich i świata,który stworzył.
Silmarillion najlepszy! ;)
Trzy razy czytałam :D
Awatar użytkownika
eddard
Stały bywalec
Enneagram: 9w1
MBTI: INFP

Post autor: eddard »

Cześć, Hitomi. Widzę, że z Tobą w szranki nie mam co stawać, ale ja czytałem dwa razy. Nie wiem czy dobry temat na rozleglejsze dyskusje, ale tak z ciekawości: czym się objawia Twoja obsesja? :)
Awatar użytkownika
Hitomi
Zagubiona dusza
MBTI: INTJ

Post autor: Hitomi »

Szukam cały czas jakiś informacji o elfach i ogólnie uniwersum Tolkiena(dzięki temu podrasowałam angielski :) ),szukam fanartów z elfami i czasami jakieś historie sobie w głowie z nimi układam ale nie przelewam ich na papier,bo z chwilą złapania długopisu w rękę mam pustkę w głowie :D
Dopiero zauważyłam jak to strasznie brzmi.Jakbym jakąś wariatką była

Jaka historia albo postać najbardziej ci się spodobała? :)
Też nie wiem czy to dobre miejsce na dyskutowanie o tym ,więc przepraszam jeśli robimy offtop
Awatar użytkownika
Foo
Wtajemniczony
Enneagram: 5w6
MBTI: INTP

Post autor: Foo »

To teraz ja się przywitam :)
Mam 20 lat i studiuję. Jestem introwertyczką, chociaż miewam chwile, kiedy jestem żywiołowa i gadatliwa, co mocno wyczerpuje, no ale taka już jestem. Lubię dyskutować na wiele tematów, zadawać pytania egzystencjalne i obserwować ludzi. Pozdrawiam ciepło :D
Awatar użytkownika
Coldman
Administrator
MBTI: Szajs

Post autor: Coldman »

A ja cie pozdrawiam zimno i witam na forum
Awatar użytkownika
metalowymateusz
Stały bywalec

Post autor: metalowymateusz »

Foo pisze:To teraz ja się przywitam :)
Mam 20 lat i studiuję. Jestem introwertyczką, chociaż miewam chwile, kiedy jestem żywiołowa i gadatliwa, co mocno wyczerpuje, no ale taka już jestem. Lubię dyskutować na wiele tematów, zadawać pytania egzystencjalne i obserwować ludzi. Pozdrawiam ciepło :D
Ostatnio jest tutaj trochę egzystencjalna posucha, więc deszczyk pytań mile widziany. Witamy
Awatar użytkownika
wazz
Stały bywalec

Post autor: wazz »

Hitomi pisze:To ja też się przywitam.

Witam wszystkich.Mam 19 lat.MBTI wychodzi różnie,raz INTJ,raz ISTJ.Od października będę studiować,co będzie dużą zmianą w moim życiu.Mam obsesję na punkcie elfów tolkienowskich i świata,który stworzył.Tak samo jak ShadowS nie lubię imprez.Imprezy to zbiór wszystkich czynności,których nie lubię.
Może jeszcze tylko dodam,że mogę być nieśmiałym użytkownikiem forum i z góry przepraszam,że nie oganiam przecinków w języku polskim :)
Mam coś dla Hitomi i nie tylko http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/w- ... id,tm.html :D Buziak w czółko dla wszystkich przybyłych!
“Never underestimate the power of stupid people in large groups.” G.C.
Awatar użytkownika
Oksykodon
Introrodek

Post autor: Oksykodon »

Dobry dzień :3 mam 17, niedługo 18 lat. Uwielbiam fantastykę, ostatnio szczególnie Philipa K. Dicka, erpegi ( prowadzę :) ) i konie i wiele innych rzeczy na które w tym poście nie starczyłoby miejsca, a przynajmniej mi nie starczyłoby chcenia się żeby je napisać :P według MBTI jestem INTP
Pytajcie o co chcecie Anony
Możesz być pewny mojej dozgonnej, bezinteresownej złośliwości ~ kradzione
nutri

Post autor: nutri »

Hej!

Philip Dick jest mega super.
Pozdrawiam. :)
Awatar użytkownika
Coldman
Administrator
MBTI: Szajs

Post autor: Coldman »

Witamy na forum, życzymy długie aktywności i wielu nowych doznań z naszą ekipą
Awatar użytkownika
Koda
Wtajemniczony

Post autor: Koda »

Siedzę tu od wczoraj i dopiero co zobaczyłam ten temat. Witam, pozdrawiam i kończę, bo nie wiem co jeszcze miałabym napisać. :)
Awatar użytkownika
nyarlathotep
Introwertyk
Kontakt:

Post autor: nyarlathotep »

Witam
Jak wielu Użytkowników, również nie lubię imprez. Za używkami nie przepadam, a kontakty mnie wyczerpują, nie mówiąc już o typowej rozmowie "o niczym". Hobbystycznie zajmuję się kolekcjonowaniem i uruchamianiem starych komputerów (czasami zbuduję jakiś). Mam dodatkowo pociągi do inżynierii wstecznej, a także po prostu do majsterkowania, nie tylko komputerów. Zawodowo - podobno naukowiec, z tym, że co do dziedziny - sam nie wiem.

Hitomi, to tak strasznie nie brzmi. Straszniej wygląda u mnie. Każdy starszy film, gdzieś w tle rozmyty jakiś komputer. Ja już wiem co to jest i jaki ma procesor.
Irrecoverable error, bailing out.
C:>_
Naomi
Introrodek

Post autor: Naomi »

Cześć!
Mam 20 lat i studiuję psychologię. Uwielbiam czytać książki bez względu na gatunek, chociaż ostatnio dominują książki podróżnicze i reportaże. Chyba ciągnie mnie gdzieś daleko, w nieznane. Sama także piszę, ale nie pokazuję tego światu, bo uważam, że jest za słabe. Ostatnio postanowiłam popracować nad znajomością języków i umiejętnościami fotograficznymi, żebym umiała sobie poradzić, jeżeli w końcu uda mi się wyjechać. Mam nadzieję, że na forum spędzę miło czas i poznam ciekawych ludzi.
dannar
Wtajemniczony
MBTI: ISFJ

Post autor: dannar »

Cześć wszystkim!
Mam 20 lat i jestem studentem medycyny. Moim największym uzależnieniem jest muzyka. Drugie miejsce zajmują książki (nie tylko podręczniki). Uwielbiam podróżować, szczególnie po górach. Może to być skutkiem tego, że wszystkie wakacje w dzieciństwie spędziłem nad morzem i teraz muszę odrobić zaległości. ;) Od zatłoczonych szlaków wolę jednak te spokojniejsze, na których można usłyszeć cudowną górską ciszę. Towarzystwo innych ludzi lubię, jeśli oczywiście nie ma go w nadmiarze i jest możliwość późniejszego odreagowania w samotności lub mniejszym gronie. Bardzo się cieszę, że to forum istnieje i liczę na to, że w nadchodzącym roku akademickim będę miał więcej czasu na zaglądanie tutaj.
ODPOWIEDZ