Silmarillion najlepszy!Hitomi pisze:Mam obsesję na punkcie elfów tolkienowskich i świata,który stworzył.
Witam!
- Anthrax91
- Pobudzony intro
- Enneagram: 4w5
- MBTI: ISTJ
Re: Witam!
- Hitomi
- Zagubiona dusza
- Enneagram: 5w4
- MBTI: INTJ
Trzy razy czytałamAnthrax91 pisze:Silmarillion najlepszy!Hitomi pisze:Mam obsesję na punkcie elfów tolkienowskich i świata,który stworzył.
- eddard
- Stały bywalec
- Enneagram: 9w1
- MBTI: INFP
Cześć, Hitomi. Widzę, że z Tobą w szranki nie mam co stawać, ale ja czytałem dwa razy. Nie wiem czy dobry temat na rozleglejsze dyskusje, ale tak z ciekawości: czym się objawia Twoja obsesja? :)
- Hitomi
- Zagubiona dusza
- MBTI: INTJ
Szukam cały czas jakiś informacji o elfach i ogólnie uniwersum Tolkiena(dzięki temu podrasowałam angielski
),szukam fanartów z elfami i czasami jakieś historie sobie w głowie z nimi układam ale nie przelewam ich na papier,bo z chwilą złapania długopisu w rękę mam pustkę w głowie 
Dopiero zauważyłam jak to strasznie brzmi.Jakbym jakąś wariatką była
Jaka historia albo postać najbardziej ci się spodobała?
Też nie wiem czy to dobre miejsce na dyskutowanie o tym ,więc przepraszam jeśli robimy offtop
Dopiero zauważyłam jak to strasznie brzmi.Jakbym jakąś wariatką była
Jaka historia albo postać najbardziej ci się spodobała?
Też nie wiem czy to dobre miejsce na dyskutowanie o tym ,więc przepraszam jeśli robimy offtop
- Foo
- Wtajemniczony
- Enneagram: 5w6
- MBTI: INTP
To teraz ja się przywitam 
Mam 20 lat i studiuję. Jestem introwertyczką, chociaż miewam chwile, kiedy jestem żywiołowa i gadatliwa, co mocno wyczerpuje, no ale taka już jestem. Lubię dyskutować na wiele tematów, zadawać pytania egzystencjalne i obserwować ludzi. Pozdrawiam ciepło
Mam 20 lat i studiuję. Jestem introwertyczką, chociaż miewam chwile, kiedy jestem żywiołowa i gadatliwa, co mocno wyczerpuje, no ale taka już jestem. Lubię dyskutować na wiele tematów, zadawać pytania egzystencjalne i obserwować ludzi. Pozdrawiam ciepło
- metalowymateusz
- Stały bywalec
Ostatnio jest tutaj trochę egzystencjalna posucha, więc deszczyk pytań mile widziany. WitamyFoo pisze:To teraz ja się przywitam
- wazz
- Stały bywalec
Mam coś dla Hitomi i nie tylko http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/w- ... id,tm.htmlHitomi pisze:To ja też się przywitam.
Witam wszystkich.Mam 19 lat.MBTI wychodzi różnie,raz INTJ,raz ISTJ.Od października będę studiować,co będzie dużą zmianą w moim życiu.Mam obsesję na punkcie elfów tolkienowskich i świata,który stworzył.Tak samo jak ShadowS nie lubię imprez.Imprezy to zbiór wszystkich czynności,których nie lubię.
Może jeszcze tylko dodam,że mogę być nieśmiałym użytkownikiem forum i z góry przepraszam,że nie oganiam przecinków w języku polskim
“Never underestimate the power of stupid people in large groups.” G.C.
Dobry dzień :3 mam 17, niedługo 18 lat. Uwielbiam fantastykę, ostatnio szczególnie Philipa K. Dicka, erpegi ( prowadzę
) i konie i wiele innych rzeczy na które w tym poście nie starczyłoby miejsca, a przynajmniej mi nie starczyłoby chcenia się żeby je napisać
według MBTI jestem INTP
Pytajcie o co chcecie Anony
Pytajcie o co chcecie Anony
Możesz być pewny mojej dozgonnej, bezinteresownej złośliwości ~ kradzione
Siedzę tu od wczoraj i dopiero co zobaczyłam ten temat. Witam, pozdrawiam i kończę, bo nie wiem co jeszcze miałabym napisać. 
- nyarlathotep
- Introwertyk
- Kontakt:
Witam
Jak wielu Użytkowników, również nie lubię imprez. Za używkami nie przepadam, a kontakty mnie wyczerpują, nie mówiąc już o typowej rozmowie "o niczym". Hobbystycznie zajmuję się kolekcjonowaniem i uruchamianiem starych komputerów (czasami zbuduję jakiś). Mam dodatkowo pociągi do inżynierii wstecznej, a także po prostu do majsterkowania, nie tylko komputerów. Zawodowo - podobno naukowiec, z tym, że co do dziedziny - sam nie wiem.
Hitomi, to tak strasznie nie brzmi. Straszniej wygląda u mnie. Każdy starszy film, gdzieś w tle rozmyty jakiś komputer. Ja już wiem co to jest i jaki ma procesor.
Jak wielu Użytkowników, również nie lubię imprez. Za używkami nie przepadam, a kontakty mnie wyczerpują, nie mówiąc już o typowej rozmowie "o niczym". Hobbystycznie zajmuję się kolekcjonowaniem i uruchamianiem starych komputerów (czasami zbuduję jakiś). Mam dodatkowo pociągi do inżynierii wstecznej, a także po prostu do majsterkowania, nie tylko komputerów. Zawodowo - podobno naukowiec, z tym, że co do dziedziny - sam nie wiem.
Hitomi, to tak strasznie nie brzmi. Straszniej wygląda u mnie. Każdy starszy film, gdzieś w tle rozmyty jakiś komputer. Ja już wiem co to jest i jaki ma procesor.
Irrecoverable error, bailing out.
C:>_
C:>_
Cześć!
Mam 20 lat i studiuję psychologię. Uwielbiam czytać książki bez względu na gatunek, chociaż ostatnio dominują książki podróżnicze i reportaże. Chyba ciągnie mnie gdzieś daleko, w nieznane. Sama także piszę, ale nie pokazuję tego światu, bo uważam, że jest za słabe. Ostatnio postanowiłam popracować nad znajomością języków i umiejętnościami fotograficznymi, żebym umiała sobie poradzić, jeżeli w końcu uda mi się wyjechać. Mam nadzieję, że na forum spędzę miło czas i poznam ciekawych ludzi.
Mam 20 lat i studiuję psychologię. Uwielbiam czytać książki bez względu na gatunek, chociaż ostatnio dominują książki podróżnicze i reportaże. Chyba ciągnie mnie gdzieś daleko, w nieznane. Sama także piszę, ale nie pokazuję tego światu, bo uważam, że jest za słabe. Ostatnio postanowiłam popracować nad znajomością języków i umiejętnościami fotograficznymi, żebym umiała sobie poradzić, jeżeli w końcu uda mi się wyjechać. Mam nadzieję, że na forum spędzę miło czas i poznam ciekawych ludzi.
Cześć wszystkim!
Mam 20 lat i jestem studentem medycyny. Moim największym uzależnieniem jest muzyka. Drugie miejsce zajmują książki (nie tylko podręczniki). Uwielbiam podróżować, szczególnie po górach. Może to być skutkiem tego, że wszystkie wakacje w dzieciństwie spędziłem nad morzem i teraz muszę odrobić zaległości.
Od zatłoczonych szlaków wolę jednak te spokojniejsze, na których można usłyszeć cudowną górską ciszę. Towarzystwo innych ludzi lubię, jeśli oczywiście nie ma go w nadmiarze i jest możliwość późniejszego odreagowania w samotności lub mniejszym gronie. Bardzo się cieszę, że to forum istnieje i liczę na to, że w nadchodzącym roku akademickim będę miał więcej czasu na zaglądanie tutaj.
Mam 20 lat i jestem studentem medycyny. Moim największym uzależnieniem jest muzyka. Drugie miejsce zajmują książki (nie tylko podręczniki). Uwielbiam podróżować, szczególnie po górach. Może to być skutkiem tego, że wszystkie wakacje w dzieciństwie spędziłem nad morzem i teraz muszę odrobić zaległości.