J.w + mam problem z odnalezieniem ludzi tego typu, jeśli są to nie chcą się zbytnio kolegować tekstem "co się gapisz?"
Mój pierwszy post
Podpisuję się pod tym w 100%Kaziol pisze: 17 cze 2018, 8:30 Nie, to nie jest dziwne. Rap u intro to normalne zjawisko. Prawdziwym szokiem jest fakt, że nie każdy intro musi pracować w branży informatycznej :lol:
Otóż toTomek0 pisze: 17 cze 2018, 11:42 Do tego intro zazwyczaj słuchają inteligentnego rapu, całe szczęście, bo w ciągu ostatnich 10-15 lat ten gatunek idzie w dziwnym kierunku i dzieli się głównie na typków JP i młodzież w rurkach, którzy słuchają czegoś co dzisiaj uważa się za dobry rap![]()
I po środku tego wszystkiego w cieniu zostają osoby, który wychowały się na tym gatunku w czasach gdy zamiast nienawiści uczył on szacunku do życia i do innych ludzi, a swoimi tekstami pomagał przetrwać w trudnych momentach i wręcz podnosić się z kolan po upadku![]()
Dokładnie. Ja na przykład hip-hopu nie słuchamFire pisze: 06 lut 2021, 20:01 A co ma gust muzyczny do bycia intro? nie rozumiem? Czy intro to zawsze smutny i zamknięty w stereotypie człowiek? nie sądzę