RobX pisze:Przybywa tu jeszcze jeden introwertyk, czyli ja - na dodatek nieco rozkojarzony, bo zdążyłem na tym forum napisać już 2 posty, a dopiero teraz się witam .
Nie przejmuj się, ja jeszcze nie zdążyłem się przywitać :lol: .
Tak więc, dopełniając formalności: Witam wszystkich bardzo [nie]serdecznie .
"Socjalizm jest to ustrój, w którym bohatersko pokonuje się trudności... nie znane w żadnym innym ustroju"
"The nine most terrifying words in the English language are: 'I'm from the government and I'm here to help.'"
Ania pisze:kącik przyjaźni to,jak sama nazwa mówi,miejsce,gdzie nawiazać mozna przyjaźń.Byłabym baaardzo wdzięczna gdyby takie cos sie znalazlo
Kiedyś, za dawnych czasów, było tu takie fajne miejsce do nawiązania znajomości, a imię jego Shoutbox brzmiało.... Niestety odeszło w niepamięć w grudniu 2009 R.I.P
"Socjalizm jest to ustrój, w którym bohatersko pokonuje się trudności... nie znane w żadnym innym ustroju"
"The nine most terrifying words in the English language are: 'I'm from the government and I'm here to help.'"
Ania pisze:kącik przyjaźni to,jak sama nazwa mówi,miejsce,gdzie nawiazać mozna przyjaźń.Byłabym baaardzo wdzięczna gdyby takie cos sie znalazlo
Nie jestem przekonana do tego pomysłu. Jeśli bardzo Ci zależy, w dziale "Pomysły i uwagi" napisz posta na ten temat wraz z szerszym przedstawieniem, czemu taki dział miałby służyć, skoro ludzie mogą nawiązać znajomość korzystając z całego forum, po którym mogą się przecież swobodnie poruszać. Nie jestem przeciwko, ale nie chcę tworzyć czegoś, co potem będzie "stało" nieużywane.
Inno pisze:Nie jestem przekonana do tego pomysłu. Jeśli bardzo Ci zależy, w dziale "Pomysły i uwagi" napisz posta na ten temat wraz z szerszym przedstawieniem, czemu taki dział miałby służyć, skoro ludzie mogą nawiązać znajomość korzystając z całego forum, po którym mogą się przecież swobodnie poruszać. Nie jestem przeciwko, ale nie chcę tworzyć czegoś, co potem będzie "stało" nieużywane.
Wg mnie funkcje takiego kącika przyjaźni spełniał shoutbox[nie, nie marudzę kolejny raz, że go usunięto ], można tam lepiej poznać użytkowników[udzielających się ofc :wink: ], co ułatwia później kontakt mailowy czy na gg.
MetalMan pisze:Wg mnie funkcje takiego kącika przyjaźni spełniał shoutbox[nie, nie marudzę kolejny raz, że go usunięto ], można tam lepiej poznać użytkowników[udzielających się ofc :wink: ], co ułatwia później kontakt mailowy czy na gg.
Nie do końca. Z shouta szybko wszystko znika, nie można sobie przeczytać po paru dniach, a nawet godzinach (czasem minutach), co kto napisał. Shoutbox jest bardzo "doraźny".
A ja tez uwazam, ze shout byl lepszy i bezproblemowy, a czytanie przeszlosci nigdy nie lezalo w moim interesie, ale co ja tam wiem? Elyta zarzadzila IRC, wiec IRC jest i ktos pewnie z niego korzysta. Brak mojej osoby na IRCu nikomu i tak niczego nie zmienia.
Inno - powinnosc ... wiem, ze musisz bronic tej decyzji i domyslam sie, ze byl to pomysl jednej osoby
Inno pisze:Shoutbox będzie, już to pisałam. I proszę więcej nie kontynuować tu tego tematu, nt shoutboxa rozmawiamy w innym miejscu. Howgh!
Hmm, nic mi o tym nie bylo wiadomo [az do teraz], wiec - niniejszym - przyjmuje te informacje do wiadomosci. Pomine przy okazji fakt, ze to nie ja pierwszy nawiazalem tu do SB