Witam!

W tym miejscu dyskutujemy o zjawisku introwertyzmu, o tym, jak wpłynął on na nasze życie, jakie są wady i zalety bycia introwertykiem.
Awatar użytkownika
MetalMan
Intromajster

Re: Witam!

Post autor: MetalMan »

RobX pisze:Witam wszystkich!
Cześć! :mrgreen:
RobX pisze:Przybywa tu jeszcze jeden introwertyk, czyli ja - na dodatek nieco rozkojarzony, bo zdążyłem na tym forum napisać już 2 posty, a dopiero teraz się witam :D .
Nie przejmuj się, ja jeszcze nie zdążyłem się przywitać :lol: .
Tak więc, dopełniając formalności: Witam wszystkich bardzo [nie]serdecznie :twisted: .
"Socjalizm jest to ustrój, w którym bohatersko pokonuje się trudności... nie znane w żadnym innym ustroju"

"The nine most terrifying words in the English language are: 'I'm from the government and I'm here to help.'"
Ania
Introwertyk

Post autor: Ania »

witaj:)a czy tu jest kącik przyjaźni albo cos w podobie??Pytanie do starszaków;)
Awatar użytkownika
Inno
Legenda Intro

Post autor: Inno »

Ania pisze:witaj:)a czy tu jest kącik przyjaźni albo cos w podobie??Pytanie do starszaków;)
A czym jest kącik przyjaźni?
No cóż, po mojej odpowiedzi widać, że prawdopodobnie nie ma. :wink:
Obrazek
Ania
Introwertyk

kącik przyjaźni to,jak sama nazwa mówi,miejsce,gdzie nawiazać mozna przyjaźń.Byłabym baaardzo wdzięczna gdyby takie cos sie znalazlo
Awatar użytkownika
MetalMan
Intromajster

Ania pisze:kącik przyjaźni to,jak sama nazwa mówi,miejsce,gdzie nawiazać mozna przyjaźń.Byłabym baaardzo wdzięczna gdyby takie cos sie znalazlo
Kiedyś, za dawnych czasów, było tu takie fajne miejsce do nawiązania znajomości, a imię jego Shoutbox brzmiało.... :P Niestety odeszło w niepamięć w grudniu 2009 :cry: R.I.P
"Socjalizm jest to ustrój, w którym bohatersko pokonuje się trudności... nie znane w żadnym innym ustroju"

"The nine most terrifying words in the English language are: 'I'm from the government and I'm here to help.'"
Ania
Introwertyk

och:(
To niech ktoś to zwróci :D
Awatar użytkownika
qb
IntroManiak
Enneagram: 9w1
MBTI: INFP
Kontakt:

Post autor: qb »

Witam.
Ma być już niedługo, ale póki co jest IRC.
Trust yourself, no matter what anyone else thinks.
Ania
Introwertyk

dziękuję :)
Awatar użytkownika
Inno
Legenda Intro

Ania pisze:kącik przyjaźni to,jak sama nazwa mówi,miejsce,gdzie nawiazać mozna przyjaźń.Byłabym baaardzo wdzięczna gdyby takie cos sie znalazlo
Nie jestem przekonana do tego pomysłu. Jeśli bardzo Ci zależy, w dziale "Pomysły i uwagi" napisz posta na ten temat wraz z szerszym przedstawieniem, czemu taki dział miałby służyć, skoro ludzie mogą nawiązać znajomość korzystając z całego forum, po którym mogą się przecież swobodnie poruszać. Nie jestem przeciwko, ale nie chcę tworzyć czegoś, co potem będzie "stało" nieużywane.
Obrazek
Awatar użytkownika
MetalMan
Intromajster

Inno pisze:Nie jestem przekonana do tego pomysłu. Jeśli bardzo Ci zależy, w dziale "Pomysły i uwagi" napisz posta na ten temat wraz z szerszym przedstawieniem, czemu taki dział miałby służyć, skoro ludzie mogą nawiązać znajomość korzystając z całego forum, po którym mogą się przecież swobodnie poruszać. Nie jestem przeciwko, ale nie chcę tworzyć czegoś, co potem będzie "stało" nieużywane.
Wg mnie funkcje takiego kącika przyjaźni spełniał shoutbox[nie, nie marudzę kolejny raz, że go usunięto :cry: ], można tam lepiej poznać użytkowników[udzielających się ofc :wink: ], co ułatwia później kontakt mailowy czy na gg. :mrgreen:

Awatar użytkownika
Inno
Legenda Intro

MetalMan pisze:Wg mnie funkcje takiego kącika przyjaźni spełniał shoutbox[nie, nie marudzę kolejny raz, że go usunięto :cry: ], można tam lepiej poznać użytkowników[udzielających się ofc :wink: ], co ułatwia później kontakt mailowy czy na gg. :mrgreen:
Nie do końca. Z shouta szybko wszystko znika, nie można sobie przeczytać po paru dniach, a nawet godzinach (czasem minutach), co kto napisał. Shoutbox jest bardzo "doraźny".
Obrazek
marc

Post autor: marc »

A ja tez uwazam, ze shout byl lepszy i bezproblemowy, a czytanie przeszlosci nigdy nie lezalo w moim interesie, ale co ja tam wiem? ;) Elyta zarzadzila IRC, wiec IRC jest i ktos pewnie z niego korzysta. Brak mojej osoby na IRCu nikomu i tak niczego nie zmienia.

Inno - powinnosc ... ;) wiem, ze musisz bronic tej decyzji i domyslam sie, ze byl to pomysl jednej osoby ;)
Awatar użytkownika
Ausencia
Intromajster

Post autor: Ausencia »

To ja się łączę w nieobecnosci na IRCu, choc to także nic nie wnosi. ;)
Awatar użytkownika
Inno
Legenda Intro

marc pisze:Inno - powinnosc ... ;) wiem, ze musisz bronic tej decyzji i domyslam sie, ze byl to pomysl jednej osoby ;)
Nie bronię żadnej decyzji, tylko wyrażam swoją opinię.

Shoutbox będzie, już to pisałam. I proszę więcej nie kontynuować tu tego tematu, nt shoutboxa rozmawiamy w innym miejscu. Howgh!
Obrazek
marc

Post autor: marc »

Inno pisze:Shoutbox będzie, już to pisałam. I proszę więcej nie kontynuować tu tego tematu, nt shoutboxa rozmawiamy w innym miejscu. Howgh!
Hmm, nic mi o tym nie bylo wiadomo [az do teraz], wiec - niniejszym - przyjmuje te informacje do wiadomosci. Pomine przy okazji fakt, ze to nie ja pierwszy nawiazalem tu do SB ;)
ODPOWIEDZ