Cześć,
Mam na imię Kuba, lat 21.
Pochodzę z Krakowa.
Jestem studentem wydziału mechanicznego jednej z krakowskich uczelni. Zazwyczaj trzymam się nieco z boku i nie szukam poklasku. Interesuję się szeroko pojętymi technikaliami i fantastyką naukową. Ponadto od kilku miesięcy wśród małych pasji gości taniec towarzyski. Lubię zanurzyć się w dobrej muzyce, zwykle niezależnie od gatunku (słuchawki, obok portfela, kluczy i telefonu to rzecz niezbędna do wyjścia z domu).
Jeżdżę na rowerze (bardziej ambitnie niż weekendowo), z nartami odwiedziłem już niejeden kraj a wciąż mam niedosyt, morza i jeziora także darzę sympatią.
W wolnym czasie projektuję i buduję mniejsze lub większe mechanizmy, bawię się drukiem 3d lub po prostu wertuję internet, dobrym filmem i grą (planszową czy na PC) też nie pogardzę. Wypad do knajpki z przyjaciółmi lub mała domówka czy kino to również tematy znane i lubiane. Czarny humor, ironia i memy rozmaite to dla mnie najlepsze narzędzia opisu i komentowania obecnego świata.
Monotonne męskie towarzystwo i uszczuplona, przez wsiąknięcie w studia, lista znajomych zaczynają dokuczać, mimo że samotność do pewnego stopnia jest wygodna. Może "szukam" to słowo na wyrost ale z chęcią poznałbym jakąś przyjazną niewiastę, z którą sztywny realista będzie w stanie nawiązać nić porozumienia
Zwykle niełatwo mi rozpocząć nową znajomość (dziwnym trafem brakuje wtedy tematów) ale kiedy poznam kogoś lepiej, mogę rozmawiać długo i o wszystkim lecz i tak zawsze wolę słuchać niż mówić.