Hej
Forum odwiedzam już jakiś czas, ale dopiero teraz przyszło mi do głowy, żeby się należycie przywitać.
Jestem Asia i mam 19 lat. Lubię dobre jedzenie i mam kręćka na punkcie kotów. W wolnych chwilach wysyłam pocztówki na postcrossingu, oglądam kreskówki, czytam książki albo godzinami gram w simsy.
Jestem bardzo zalęknionym introsiem, ale wbrew wszystkiemu bardzo lubię ludzi, a szczególnie, gdy można z nimi miło porozmawiać.
Jestem nowa na forum. Trafiłam tutaj zaraz przed swoim ślubem który był tylko w sumie obiadem dla rodziny ale też dał mi w kość..
Na szczęście całość trwała tylko 3 godziny ,a potem już z mężem mogliśmy zostać wreszcie sami..
Ale do rzeczy.. fajnie że jest takie miejsce w sieci. Nie czuje się jak odludek jak czytam o podobnych mnie..
Cześć,
Po ostatnim weselu, byłem tak wkurzony, że nie mogłem zasnąć. Zacząłem szukać pomocy i trafiłem tu.
Na razie wyżaliłem się w tym wątku https://introwertyzm.pl/viewtopic.php?f ... 823#p67823
Liczę, że być może w ten sposób mi ciśnienie trochę zejdzie.
Przede wszystkim poszukuję zrozumienia, którego brakuje mi bardziej niż samotności samej w sobie.
Z racji tego, że nie wypada się nie przywitać - cześć
Sposób w jaki tu trafiłam zapewne nie będzie niczym nowym Zaczęłam trochę bardziej kopać w informacjach o typie INFJ, zadowolona, że nie jestem sama i całkiem ładnie się to nazywa. Plus nie trzeba tego leczyć. Znalezienie forum jest takich interesującym wypadkiem przy pracy.
Cześć wszystkim, przybywam do Was ze swojej planetki INFJ mam 32 latka, kocham koty, sci-fi, astronomię, muzykę (głównie rock, metal, alternatywa, jazz). Szukam tutaj azylu przed codzienną koegzystencją z ekstrowertykami
Pozdrawiam, Alicja
Daenerys Zrodzona z Burzy z domu Targaryen, Pierwsza Tego Imienia, Niespalona, Królowo Andalów i Pierwszych Ludzi, Protektorko Siedmiu Królestw, Królowo Mereen, Khaleesi Wielkiego Morza Traw, Wyzwolicielko z okowów, Matko smoków, witamy w naszych skromnych progach. Twój uniżony sługa - wiater.
Cześć... jako, że introwertyczne (ale i chyba ekstra) świnie nie potrafią racicami pisać na klawiaturze, więc od czasu do czasu tansformuję się w człowieka. Jestem starą już rocznikowo świnią. Nie lubię o sobie pisać zbytnio, wolę rozmawiać. Więc po prostu pozdrawiam.