Nie wiem, czy to przemknęło mojej uwadze, czy taki temat faktycznie nie istnieje, ale nikt nie miał pomysłu, żeby zorganizować jakąś wspólną grę np. w herosów? Czy w ogóle jakąkolwiek inną sieciówkę? Byłby ktokolwiek na to chętny? Herosi to tylko przykład, bo chyba najwięcej osób kojarzy.
Zagrałbym
- Ipis Typographus
- Introrodek
Zagrałbym
Dobry.
Nie wiem, czy to przemknęło mojej uwadze, czy taki temat faktycznie nie istnieje, ale nikt nie miał pomysłu, żeby zorganizować jakąś wspólną grę np. w herosów? Czy w ogóle jakąkolwiek inną sieciówkę? Byłby ktokolwiek na to chętny? Herosi to tylko przykład, bo chyba najwięcej osób kojarzy.
- czarownica
- Pobudzony intro
- Enneagram: 4w5
Re: Zagrałbym
Jeśli już miałabym w coś grać to wolałabym sesję RPG(;
"ja cóż- włóczęga, niespokojny duch ze mną można tylko pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko..."
"Kobiety są aniołami, lecz gdy ktoś złamie im skrzydła, kontynuują lot na miotle... "
"Jesteśmy tym, co myślimy. Nasze emocje są niewolnikami naszych myśli, a my jesteśmy niewolnikami naszych emocji. "
"Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. "
"Kobiety są aniołami, lecz gdy ktoś złamie im skrzydła, kontynuują lot na miotle... "
"Jesteśmy tym, co myślimy. Nasze emocje są niewolnikami naszych myśli, a my jesteśmy niewolnikami naszych emocji. "
"Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. "
- Ipis Typographus
- Introrodek
Dla mnie fajnym rpgem jest minecraft i jego nieliniowa fabuła :p zresztą nie wiem w jakiego rpega dało by sie przez sieć grać, nie licząc tych wszystkich mmo online.
- Coldman
- Administrator
- Enneagram: 4w5
- MBTI: Szajs
Minecraft najlepszy, kocham wracać do tej gry.Ipis Typographus pisze: 16 lip 2018, 16:39 Dla mnie fajnym rpgem jest minecraft i jego nieliniowa fabuła :p zresztą nie wiem w jakiego rpega dało by sie przez sieć grać, nie licząc tych wszystkich mmo online.
- Ipis Typographus
- Introrodek
Może nie jest dla mnie najlepszy ale fajny, ale jak się gra z przynajmniej jeszcze jedną osobą bo inaczej klepać tych klocków mi się nie chciało, tak samo jak z gra na serwerach, ja lubię tam coś budować i eksplorować świat a niektórzy chyba nie znają gier fps i robią z minecrafta call of duty, wtf, albo irytująca dzieciarnia.
- highwind
- Legenda Intro
- Enneagram: 1w9
- MBTI: istj
W Minecrafta graliśmy forumową ekipą, powinien być tu gdzieś dedykowany temat. A z innych gier, w które grałem z kimś z witryny - L4D2, Q3A, Rocket League.