Jestem tym nieszczęśliwym typem człowieka, który nie zadowoli się jednym konkretnym gatunkiem. W każdym coś znajdę co wkręci mi się w ucho
Czołówka ulubionych gatunków to szeroko pojęty rock i metal(bez darcia mordy): Def Leppard, Praying Mantis, Accept, Queensrÿche, Tesla, Doken, Dio, Rainbow, Ozzy Osbourne, Judas Priest, UFO, KISS, W.A.S.P., Y&T, Demon, Alice Cooper, Pain of Salvation, ReinXeed, PelleK, SOAD, Alice in Chains, Avenged Sevenfold, Bendżaminy, Sepultura, Fallible, Jorn Lande, Chris Cornell, Volbeat, Danko Jones i pierdylion innych.
I cała reszta w wielkim skórcie: reggae/reggaeton/dancehall, bluegrass/american folk, rap/rave i potem wszelki folk celtycki, arabski, turecki plepleple.
Z innych to beatbox i psychodela
Co by nie być gołosłownym, coś na ucho z moich typów:
"ja cóż- włóczęga, niespokojny duch ze mną można tylko pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko..."
"Kobiety są aniołami, lecz gdy ktoś złamie im skrzydła, kontynuują lot na miotle... "
"Jesteśmy tym, co myślimy. Nasze emocje są niewolnikami naszych myśli, a my jesteśmy niewolnikami naszych emocji. "
"Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. "
Nie każdy lubi bębny na słowiańską nutę :-D Dlatego :-P
Słucham tego głównie kiedy gram(:
"ja cóż- włóczęga, niespokojny duch ze mną można tylko pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko..."
"Kobiety są aniołami, lecz gdy ktoś złamie im skrzydła, kontynuują lot na miotle... "
"Jesteśmy tym, co myślimy. Nasze emocje są niewolnikami naszych myśli, a my jesteśmy niewolnikami naszych emocji. "
"Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. "
Na instrumencie :-P Chyba nawet na trzech :-D W gry też gram, aczkolwiek aktualnie tylko w jedną(;
Grasz na instrumencie słuchając muzyki? Ekspertem nie jestem i w życiu nie grałem na niczym poza dzwonkami, ale granie i słuchanie muzyki wydaje mi się dziwne
WOW! Mogę tu wpisać co tylko chcę! Nie będę odostawał od innych, umieszczę tu jakieś nadęte filozoficzne sentencje
"Quidquid Latine dictum sit, altum videtur" brzmi mądrze nieprawdaż?
"Przyczyna wszystkich ludzkich problemów jest jedna... Urodzili się" - Ja, wymyśliłem to przed chwilą