Intro nie lubią samotności
Kolejny rowerzysta
Witaj Tomku!Tomek0 pisze: 02 lip 2017, 14:50 Witam również i ja.
Nazywam się Tomek ( chyba nie trudno zgadnąć po nicki). Nie jestem pewny czy jestem introwertykiem, ale czytając charakterystykę osób intro widzę opis siebie...
Jakoś nigdy nie pasowałem do tego świata. Albo inaczej - świat bardzo mi sie podoba i pasuje, ale nie pasuję do ludzi którzy na nim mieszkają. Może urodziłem się w złej epoce, może mój czas był dawno temu, albo dopiero nadejdzie - niemniej nie pasuję do większości ludzi ich, ich zachować i poglądów na życie. Zawsze byłem typem samotnika, uwielbiam samotność, ale potrzebuję też ciągłego kontaktu z ludźmi - niewielkim gronem osób które akceptują mnie, a ja ich. Nie trzeba mi do szczęścia tłum ludzi - wystarczy rower i duuuużo wolnej przestrzeni. Mam nadzieję, że poprzez to forum uda mi się poznać ludzi podobnych do mnie. Moi "prawdziwi" znajomi akceptują mnie takim jakim jestem, ale czuję mimo to pewną pustkę - chyba przez brak osób podobnych do mnie.
Parę słów o mnie: Mieszkam w małej miejscowości otoczonej górami i lasami - to tam czuję się jak w domu. Uwielbiam jazdę na rowerze ( raczej samotną ), słuchać muzyki, spacerować po lesie i ćwiczyć na drążku ( daje mi to ogromną satysfakcję i doskonali organizm).
Jesteś introwertykiem dlatego, że nim się urodziłeś.WalecznyOPL pisze: 07 lip 2017, 11:50
Dlaczego jestem intro?
Wysoce prawdopodobne że od szkoły, tego kiczowatego środowiska.
Ogólnie nie cierpię tych szkolnych zjebów (Ekstrawertyków) czy tam ignorantów przez co jestem skazanych na siebie.
Jesteś niepierwszą osobą która twierdzi że jestem aspołeczny. Szczerze wali mnie to i zarazem śmieszy.Coldman pisze: 07 lip 2017, 12:04Jesteś introwertykiem dlatego, że nim się urodziłeś.WalecznyOPL pisze: 07 lip 2017, 11:50
Dlaczego jestem intro?
Ogólnie nie cierpię tych szkolnych zjebów (Ekstrawertyków) czy tam ignorantów przez co jestem skazanych na siebie.
Introwertyzm jest temperamentem
Od środowiska nabywasz charakteru, jak poszedł w stronę aspołeczności to musisz to zwalczyć![]()
Pytanie- boisz się ludzi, wkurwiają Cię czy w ogóle unikasz wszelakich interakcji międzyludzkich?WalecznyOPL pisze: 07 lip 2017, 12:10 Jesteś niepierwszą osobą która twierdzi że jestem aspołeczny. Szczerze wali mnie to i zarazem śmieszy.
Wkurwiają mnie ludzie ze szkoły, nie wszyscy bo mam tam paru przyjaciół. Jestem otwarty na nowe znajomości ale z ludźmi którzy nie są złośliwi czy fałszywi.Saladin pisze: 07 lip 2017, 12:43Pytanie- boisz się ludzi, wkurwiają Cię czy w ogóle unikasz wszelakich interakcji międzyludzkich?WalecznyOPL pisze: 07 lip 2017, 12:10 Jesteś niepierwszą osobą która twierdzi że jestem aspołeczny. Szczerze wali mnie to i zarazem śmieszy.
Nie napisałem nigdzie, że jesteś aspołeczny. Przeczytaj jeszcze raz. Charakter ma różne cechy, zwykle opierających się na przeciwieństwach. Mi chodziło, że twój możliwe, że poszedł na skali w stronę aspołeczności. I ogarnij te wulgaryzmy, bo ostrzeżenie dostaniesz.WalecznyOPL pisze: 07 lip 2017, 12:10Jesteś niepierwszą osobą która twierdzi że jestem aspołeczny. Szczerze wali mnie to i zarazem śmieszy.Coldman pisze: 07 lip 2017, 12:04Jesteś introwertykiem dlatego, że nim się urodziłeś.WalecznyOPL pisze: 07 lip 2017, 11:50
Dlaczego jestem intro?
Od środowiska nabywasz charakteru, jak poszedł w stronę aspołeczności to musisz to zwalczyć![]()
Przyjąłem do wiadomościColdman pisze: 07 lip 2017, 18:23Nie napisałem nigdzie, że jesteś aspołeczny. Przeczytaj jeszcze raz. Charakter ma różne cechy, zwykle opierających się na przeciwieństwach. Mi chodziło, że twój możliwe, że poszedł na skali w stronę aspołeczności. I ogarnij te wulgaryzmy, bo ostrzeżenie dostaniesz.WalecznyOPL pisze: 07 lip 2017, 12:10Jesteś niepierwszą osobą która twierdzi że jestem aspołeczny. Szczerze wali mnie to i zarazem śmieszy.Coldman pisze: 07 lip 2017, 12:04
Jesteś introwertykiem dlatego, że nim się urodziłeś.