Aha! Aha! A jednak mężczyznom podobają się kobiety w krótkich włosach! Słyszałam opinię (z którą osobiście się nie zgadzam), że kobieta w krótkich włosach nie może się podobać mężczyznom, przez co zaczęłam się potem zastanawiać czy może dotychczas nie miałam "wzięcia" m.in. dlatego, że gustowałam raczej w krótkich fryzurach.Treebeard pisze:Moje fetysze:
- Krótkie włosy u kobiety - ogólnie krótsze fryzury również buzzcut.
Jeśli chodzi o moje fetysze, to mam słabość do skośnych oczu. I nie chodzi tu tylko o osoby pochodzenia Azjatyckiego, bo zdarza się tak w życiu, że ludzie rodzą się z taką...orientalną urodą. Nie wiem czy miałam okazję poznać akurat mężczyznę tak wyglądającego, ale znałam kilka takich kobiet i, jak dla mnie, były piękne. A co do Azjatów samych w sobie to nieprawda, że ładni Azjaci to tylko ci z koreańskich teledysków (czy ogólnie show biznesu). Miałam okazję w swoim życiu poznać kilkoro takich ładnych skośnookich, a potem ludzie mnie uznawali za wariatkę :c
. No bo jak liczba (2,7 podniesiona do potegi 3,14 pomnożonej przez "i") dodać 1 może wynieść wynik równy 0. Liczby urojone pełny odlooot!