być może miało być specjalnie źle i możliwe, że nie wychwyciłem tej celowości ale "mądrych słów" ma być...Pałer_Frytas pisze:...mondrych słuf...
sorry ale zawsze poprawiam jak widzę błąd, co nie znaczy, że ja ich nie robię
Takie "błędy" to jeszcze nic w porównaniu z TaKiM PiSanIEm, NiE wIeM Z kĄdPałer_Frytas pisze:To pszeciesz kaszty fie rze to byuo pszypatgiem, pszecierz nie srobiłpym takih trakicznyh buenduf!
oo jak ja tego nienawidzę :evil:el quatro pisze:Takie "błędy" to jeszcze nic w porównaniu z TaKiM PiSanIEm, NiE wIeM Z kĄd
bIĄrĄ SIę tAkIe dZieCi(napisanie tego zajęło mi 3minuty)
no może być tak, że jestem pewny siebie w pracy, na studiach, już mniej pośród znajomych, a gdy przychodzi np. pogadać z dziewczyną, która mi się podoba - katastrofaPałer_Frytas pisze:może przesadzam iż nie mają problemów, ale jeżeli brać pod uwagę iż według tej definicji Introwertyk typu A jest "pewny siebie" to pewność siebie w pewnym względzie powinna neutralizować nieśmiałość która najczęściej wynika z braku pewności siebie. ;p
Mam tak samo jak PhobiaZe mną jest dokładnie odwrotnie. Generalnie do obcych jestem nastawiona wrogo i bardzo nieufnie, gdyż nigdy nie wiadomo, z której strony zaatakują. Przez to miewam trudności z porozumiewaniem się. Za to wśród bliskich nie mam żadnych ograniczeń, przez co często ich ranię.