Witamy
Witam!
- highwind
- Legenda Intro
- Enneagram: 1w9
- MBTI: istj
Re: Witam!
Siema.
Życie to nie gra. I nie chodzi w nim o nic. Po prostu ci się przytrafiło. And now enjoy
Życie to nie gra. I nie chodzi w nim o nic. Po prostu ci się przytrafiło. And now enjoy
Cześć, mam na imię Asia. Cieszę się, że znalazłam takie miejsce jak to :wink:
Introwertyczką jestem odkąd pamiętam i dobrze mi z tym tylko ostatnio w moim życiu dużo sie dzieje, poznaję wiele nowych twarzy z racji zawodu i nie chce mi się wszystkim tłumaczyć niektórych moich "aspołecznych"zachowań
Pozdrawiam Wszystkich ciepło :wink:
Introwertyczką jestem odkąd pamiętam i dobrze mi z tym tylko ostatnio w moim życiu dużo sie dzieje, poznaję wiele nowych twarzy z racji zawodu i nie chce mi się wszystkim tłumaczyć niektórych moich "aspołecznych"zachowań
Pozdrawiam Wszystkich ciepło :wink:
~~Kocham Zumbe, Grecję, Tatry, szybowce, lotnictwo~~
Hej, jestem nieśmiałym introwertykiem, który ma problem z poznawaniem nowych ludzi, bo nie gadam za dużo, za to wolę słuchać co ktoś ma do powiedzenia (chociaż to chyba tutaj popularne
).
Lubię tańczyć, musicale, piłkę nożną i chodzić po górach i spędzać czas na łonie przyrody choć ostatnio nie mam z kim tego robić.
-
Krata_Browara
- Introwertyk
- Enneagram: 5w4
-
donut
- Zagubiona dusza
- MBTI: ISTP
Cześć wszystkim.
Przez większość mojego życia nie zastanawiałem się tak naprawdę nad moim introwertyzmem, ponieważ miałem zawsze jakieś małe grono znajomych, które mi w zupełności wystarczało do funkcjonowania w społeczeństwie. Ostatnimi czasy jednak z racji nieudanego związku, a potem tego, że z mojego życia "wykruszyła" się większość ludzi, powoli zaczynam odczuwać pustkę. Zaczyna brakować mi kontaktu z drugim człowiekiem. Czytałem to forum już od jakiegoś czasu ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować. Szczerze mówiąc liczę na to, że może znajdę tutaj jakieś zrozumienie i może poznam kilku fajnych ludzi
Przez większość mojego życia nie zastanawiałem się tak naprawdę nad moim introwertyzmem, ponieważ miałem zawsze jakieś małe grono znajomych, które mi w zupełności wystarczało do funkcjonowania w społeczeństwie. Ostatnimi czasy jednak z racji nieudanego związku, a potem tego, że z mojego życia "wykruszyła" się większość ludzi, powoli zaczynam odczuwać pustkę. Zaczyna brakować mi kontaktu z drugim człowiekiem. Czytałem to forum już od jakiegoś czasu ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować. Szczerze mówiąc liczę na to, że może znajdę tutaj jakieś zrozumienie i może poznam kilku fajnych ludzi
- Saladin
- Ekstrawertyk
- Enneagram: 7w8
- MBTI: ENFP
Czołem donut! Witamy na forum! 
Lepiej trafić nie mogłeś
Ciekawych ludzi masz tu od groma, a w niektórych miastach często odbywają się spotkania.
Miłego pobytu na forum!
Lepiej trafić nie mogłeś
Miłego pobytu na forum!
"The worst lies, are the lies you tell to yourself."
"Don't be sorry. Be better."
Mój kanał na youtubie: https://www.youtube.com/channel/UCBstmW ... LTis8vE-hA
"Don't be sorry. Be better."
Mój kanał na youtubie: https://www.youtube.com/channel/UCBstmW ... LTis8vE-hA
Cześć wszystkim,
przez pewien czas przeglądałem to forum, aż w końcu postanowiłem się zarejestrować
. Zrobiłem to, ponieważ chciałbym poznać albo czasem popisać z ludźmi, którzy będą potrafili mnie zrozumieć. Ogółem jestem typem człowieka który dużo rozmyśla, ale trochę mniej działa więc stwierdziłem, że czas zacząć być trochę bardziej aktywnym w różnych kwestiach, i to jest kolejny powód mojej rejestracji tutaj- koniec biernego przeglądania forum, trzeba samemu coś napisać 
przez pewien czas przeglądałem to forum, aż w końcu postanowiłem się zarejestrować
- Syogliss
- Intronek
- Enneagram: 4w5
Ledr, witamy! Bardzo dobra decyzja, wiosna przyszła to i czas na zmiany! :D Mam nadzieję, że zaaklimatyzujesz się na forum i będziesz do nas wracał :)
And everything under the sun is in tune
but the sun is eclipsed by the moon.
but the sun is eclipsed by the moon.
- deenty
- Introrodek
- MBTI: ISTJ
Dzień dobry.
Jak chyba wszyscy tutaj, jestem introwertykiem. Co poza tym? Samotnik z depresją. A i mam 25 lat.
Nigdy nie poznałem pojęcia "przyjaźni", nie miałem bliższego znajomego/znajomej. Jedyne co, to przewinęło się w moim życiu kilka związków, po których zawsze ciężko było mi się pozbierać.
Zdarza mi się mieć załamanie nerwowe gdy na coś strasznie liczyłem, ale tak naprawdę mocno. Wtedy na jakieś 2-4 tygodnie wpadam w stan nienawiści do wszystkich bez wyjątku, chęć wybicia całego świata, by być już tró samotnym. Na szczęście perfekcyjnie nad sobą panuję
Uważam, że większość społeczeństwa to śmieci. Pewnie dlatego, że jestem samotny i nie ufam ludziom.
Mieszkam sam, lubię swoją samotnię, ale jednak brakuje mi drugiej osoby. Większość czasu spędzam przy kompie - programuję w pracy, programuję i przeglądam YT w domu. Dla wielu osób wydaję się być nudnym gdy się tego dowiadują
Bardzo chętnie popróbuję odzywać się tu na forum, poznać was. Wydaje mi się, że jest to miejsce, w którym mogę czuć się dobrze.
Ciężko było, ale zrobiłem to - kliknąłem "Wyślij" i teraz możecie zobaczyć tego posta
Jak chyba wszyscy tutaj, jestem introwertykiem. Co poza tym? Samotnik z depresją. A i mam 25 lat.
Nigdy nie poznałem pojęcia "przyjaźni", nie miałem bliższego znajomego/znajomej. Jedyne co, to przewinęło się w moim życiu kilka związków, po których zawsze ciężko było mi się pozbierać.
Zdarza mi się mieć załamanie nerwowe gdy na coś strasznie liczyłem, ale tak naprawdę mocno. Wtedy na jakieś 2-4 tygodnie wpadam w stan nienawiści do wszystkich bez wyjątku, chęć wybicia całego świata, by być już tró samotnym. Na szczęście perfekcyjnie nad sobą panuję
Uważam, że większość społeczeństwa to śmieci. Pewnie dlatego, że jestem samotny i nie ufam ludziom.
Mieszkam sam, lubię swoją samotnię, ale jednak brakuje mi drugiej osoby. Większość czasu spędzam przy kompie - programuję w pracy, programuję i przeglądam YT w domu. Dla wielu osób wydaję się być nudnym gdy się tego dowiadują
Bardzo chętnie popróbuję odzywać się tu na forum, poznać was. Wydaje mi się, że jest to miejsce, w którym mogę czuć się dobrze.
Ciężko było, ale zrobiłem to - kliknąłem "Wyślij" i teraz możecie zobaczyć tego posta
Dzień dobry.
-
Sympatycznyzolzy
- Zagubiona dusza
Hej! Pozdrawiam poprzedniczki i poprzedników, którzy postanowili się tutaj przywitać!
Jestem pięknym i młodym (jeszcze 20 minut) człowiekiem z pogranicza polsko-czeskiego. Tak jak prawdopodobnie większość albo wszyscy z Was, jestem introwertykiem, tyle, że ze skłonnościami "masochistycznymi" (pracuję jako przedstawiciel handlowy). Pracuję (o czym wspomniałem wcześniej), uczę się, czytam, podróżuję. Jestem miłośnikiem dobrej literatury i fascynatem muzyki.
Mam też nieleczoną (ale nie nieuleczalną - oby!) depresję. Zraził mnie do siebie psychiatra.
Dzisiaj podczas górskiej wycieczki wpadłem na pomysł, aby poszukać forum dla intro, więc jestem! Do zobaczenia wśród postów.
Jestem pięknym i młodym (jeszcze 20 minut) człowiekiem z pogranicza polsko-czeskiego. Tak jak prawdopodobnie większość albo wszyscy z Was, jestem introwertykiem, tyle, że ze skłonnościami "masochistycznymi" (pracuję jako przedstawiciel handlowy). Pracuję (o czym wspomniałem wcześniej), uczę się, czytam, podróżuję. Jestem miłośnikiem dobrej literatury i fascynatem muzyki.
Mam też nieleczoną (ale nie nieuleczalną - oby!) depresję. Zraził mnie do siebie psychiatra.
Dzisiaj podczas górskiej wycieczki wpadłem na pomysł, aby poszukać forum dla intro, więc jestem! Do zobaczenia wśród postów.
-
Morten
- Introrodek
- MBTI: PB95
Cześć 
Po kilku miesiącach obserwowania tego forum wreszcie postanowiłem coś napisać
Skusił mnie sentyment do for internetowych. W dobie facebooka to taka fajna, oldschoolowa forma komunikacji. Bardzo chętnie wróciłbym do nich na stałe, do gg, IRCa i do Heroes III 
Niedawno skończyłem 28lat, z przypadku pracuję jako konstruktor maszyn budowlanych (z wykształcenia, o zgrozo, geolog). Oprócz tego całe moje życie kręci się wokół silnika spalinowego, zamontowanego na 2 lub 4 kołach
Uzupełniam to muzyką, głównie elektronicznym chilloutem oraz fotografią, o którą otarłem się również na poziomie zawodowym, co nieco mi ją obrzydziło 
Lubię zapach świeżego oleju 15W40, twórczość Hieronima Boscha oraz zdania wielokrotnie złożone.
Po kilku miesiącach obserwowania tego forum wreszcie postanowiłem coś napisać
Niedawno skończyłem 28lat, z przypadku pracuję jako konstruktor maszyn budowlanych (z wykształcenia, o zgrozo, geolog). Oprócz tego całe moje życie kręci się wokół silnika spalinowego, zamontowanego na 2 lub 4 kołach
Lubię zapach świeżego oleju 15W40, twórczość Hieronima Boscha oraz zdania wielokrotnie złożone.
- Myshkin
- Zagubiona dusza
- Enneagram: 5w4
- MBTI: INFJ/INFP
Cześć tu obecnym oraz tym co dopiero nadejdą. Pozdrawiam wszystkich tych, którzy czują jak ja. Tych którzy czują inaczej, również pozdrawiam, chociaż przybywam z zainteresowania pierwszą grupą. Choć tak naprawdę to, każdy może być wart poznania o ile nie jest osobą próżną (Ah, w sumie to nawet i wtedy czasem można coś wynieść z kontaktu z taką osobą).
Nie mniej, chciałem zauważyć że nasze ulubione pojęcie wcale nie jest chorobą, sam nie czuję się z nim źle.
Nie uważam też, iż introwertyzm == nieśmiałość.
Życzę sobie i wam byśmy się wzajemnie we wspólnych kontaktach dobrze dogadywali, i aby służyło to dobrze naszemu wewnętrznemu rozwojowi. :-)
Raz jeszcze, pozdrawiam.
Ave!
Nie mniej, chciałem zauważyć że nasze ulubione pojęcie wcale nie jest chorobą, sam nie czuję się z nim źle.
Nie uważam też, iż introwertyzm == nieśmiałość.
Życzę sobie i wam byśmy się wzajemnie we wspólnych kontaktach dobrze dogadywali, i aby służyło to dobrze naszemu wewnętrznemu rozwojowi. :-)
Raz jeszcze, pozdrawiam.
Ave!
Witam Was! Odkąd pamiętam nienawidziłam spotkań, uroczystości rodzinnych, szkoły, tłumów, ogólnie spotkań z ludźmi. Nie jestem pewna czy to introwertyzm czy może coś innego. Uwielbiam spędzać czas sama ze sobą. Stronię od ludzi jak tylko mogę - od sąsiadów, znajomych, koleżanek a nawet rodziny. W zasadzie jestem calkiem sama (oprócz męża) i jest mi z tym bardzo dobrze. Mam nadzieję że będę mogła tu zostać na dłużej. Pozdrawiam.