Dzień dobry wszystkim! Jakiś czas temu się zarejestrowałem i w końcu znalazłem chwilę czasu aby się uaktywnić. Dobrze że istnieje taki forum jak to, bo widzę po wiadomościach że są osoby które czują i myślą podobnie do mnie. Mam nadzieję że spędzę tu więcej czasu.
Swojego czasu trafiłem na audycję "przyciasny beret" w Trójce o nadwrażliwości, a chwilę później na to forum.
Dzisiaj, po 10-latach braku samoakceptacji oraz przekonaniu o swoim "upośledzeniu", próbuję z Wami poznać, zdefiniować i zaakceptować samego siebie na nowo.
Dobry wieczór wszystkim, mam na imię Jakub, mam 23 lata. Fajnie, że istnieje w sieci miejsce gdzie można spotkać ludzi o podobnym podejściu do życia. Na początku zapewne będę jedynie przeglądać dyskusje tutaj przeprowadzane, jednak mam nadzieję, że z czasem i mnie zaczną nachodzić przemyślenia, którymi będę mógł się podzielić
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 06 cze 2016, 22:23 przez kubao, łącznie zmieniany 1 raz.
witam...jestem Introwertykiem od......zawsze...mi to nie przeszkadza, nie wiem jak innym ludziom ale mało mnie to obchodzi....nie z każdym mi po drodze...no więc jestem introwertykiem, jestem sobą, żyje we własnym świecie....ale mam paru znajomych, a nie tonę....zgodnie z powiedzeniem "przyjaciel wszystkich, jest przyjacielem nikogo"....
Ja też się przedstawię, bo już od kilku dni tu się udzielam, a jeszcze się nie przywitałam.
Nie podam imienia, niechaj będzie Percival. Najlepiej ten kojarzony z muzyką, ewentualnie z Wiedźminem albo Albusem (Percivalem) Dumbledorem :>
Jestem dziewczyną. Mieszkam w Warszawie.
I od wieków szukam znajomych czy też ludzi, którzy od czasu do czasu chcieliby napić się piwa gdzieś w plenerze.
Interesuję się poezją, trochę gram na gitarze - żartuję - uczę się. Uczę się od 4 lat i szkoda słów. ;< Jak ktoś chętny pomóc, poprowadzić, byłoby miło, bo brakuje mi takiego kopa od kogoś.
Lubię opuszczone miejsca, Warszawa ma czym się szczycić na tym polu.
PS nie szukam miłości, nie umawiam się na "randki" ino na piwo.
Witam.
Nie sądziłem że znajdę polskie forum poświęcone introwertykom które z tego co widzę żyje i ma się dobrze. Z ciekawości postanowiłem się zarejestrować :wink: