Ty z tych młodszych, a co ja mam powiedzieć :?: 14 dopiero... (skończone w kwietniu). Mam nadzieję, że nie każecie mi się zwracać do siebie przez Pan/Pani :?:
<ich bin kein schreibtischdichter mehr. ich bin ein zugdichter>
Naphthalene pisze:Mam nadzieję, że nie każecie mi się zwracać do siebie przez Pan/Pani :?:
O nie, tylko nie to! Znam takie forum "Pań i Panów", i przyznam, że nie jest to zbyt komfortowe. Czuję się tam trochę nieswojo. Gdy nieraz w zapomnieniu zwrócę się tam do kogoś na 'ty', to czuję się jak jakaś niewychowana dziewucha. Głupio trochę.
zwracanie się do ludzi na forach internetowych, per Pan/Pani to imho niepotrzebna kurtuazja dla niedowartościowanych ludzi kto zna swoją wartość, chyba ma gdzieś jak się do niego zwraca, co nie?
Czarna_Owca pisze:Mam 35 lat. Sądząc po moim wieku, to raczej tutaj nie pasuję
No, trudno, może sobie chociaż poczytam.
Daj spokój
Fajnie, że tu jesteś. Pisz ile chcesz i czuj się jak wśród swoich.
Przecież nie same małolaty się udzielają na forum.
Bardzo chciałabym wiedzieć, jak to wszystko wygląda z perspektywy już dorosłej, w dużej mierze ukształtowanej introwertycznej osoby, tak więc zachęcam do dzielenia się swoimi przemyśleniami.
Dziękuję
A jak to wszystko wygląda z perspektywy osoby w dużej mierze ukształtowanej? Oj... dużo pisania ale myślę, że dam radę stopniowo o tym opowiedzieć.