Gry komputerowe
- highwind
- Legenda Intro
- Enneagram: 1w9
- MBTI: istj
Re: Gry komputerowe
@Up, Cold. Możesz też sprawdzić "The Wolf Among Us". Też od Telltale, tylko że detektywistyczna-fantasy.
- Polan
- Intromajster
- MBTI: INTJ
https://www.youtube.com/watch?v=HskOcc1ILAM
Niby banalnie proste ale dosyć klimatyczne...
Niby banalnie proste ale dosyć klimatyczne...
- highwind
- Legenda Intro
@Up. Nic z tego nie rozumiem, jak na trailer to marnie spełnia w moim przypadku swoją rolę. Co to ma być? Jakiś FPS opierający się na siekaniu kolejnych fal przeciwników?
- Coldman
- Administrator
- Enneagram: 4w5
- MBTI: Szajs
To są zabijaki, a wiecie jaki ja jestemPłaskiJakDeska pisze:Coldman, a czy grałeś może w Walking Dead od Telltale Games? Powinna Ci przypaść do gustu jeżeli forma Life is Strange Ci się spodobała.
Ten gatunek może mnie tak nie uwiódł, co po prostu ta historia wzruszająca.
- highwind
- Legenda Intro
W Walking Dead też jest wzruszająca historia, tylko że pociąga za trochę inne emocjonalne sznureczki. Ja tam uroniłem parę łez na końcu pierwszego sezonu (tak, ciągle piszę o grze).
- Polan
- Intromajster
https://www.youtube.com/watch?v=kzXr6pFxQC0highwind pisze:@Up. Nic z tego nie rozumiem, jak na trailer to marnie spełnia w moim przypadku swoją rolę. Co to ma być? Jakiś FPS opierający się na siekaniu kolejnych fal przeciwników?
Właśnie tak, mała płaska plansza i hordy do siekania przy dziwnej muzyce i grafice.
- Motyla stopa
- Introwertyk
- Enneagram: 5w4
Chciałem zagrać w serię The Walking Dead, ale dowiedziałem się, że wybory gracza nie mają większego znaczenia i jeśli ktoś ma zginąć to zginie. Zniechęciło mnie to, bo nie lubię się łudzić, że mam jakiś wybór gdy go nie mam 
Chyba nikt jeszcze nie pytał. Grał ktoś może w plemiona?
Chyba nikt jeszcze nie pytał. Grał ktoś może w plemiona?
-
So-ze
Przeszedłem 1 epizod Tales from the Borderlands twórców the Walking Dead i the Wolf Among Us i już mogę tę grę polecić. Chyba zaopatrzę się też w poprzednie części Borderlands.
- Coldman
- Administrator
- MBTI: Szajs
A ja sobie czekam na wiosenną wyprzedaż steam mam uszykowane 13,5 Euro na Rocket League. Polecam każdemu
- highwind
- Legenda Intro
Jak będziesz kupował, to zawołaj na PW. Powinienem też się skusić :>Coldman pisze:A ja sobie czekam na wiosenną wyprzedaż steam mam uszykowane 13,5 Euro na Rocket League. Polecam każdemu
- apohawk
- Rozkręcony intro
Eador: Genesis, taki Master of Magic lub HoMM, tylko, że lepszy. Tyle, że grafika wygląda jak z 90'/00', ale mi nie przeszkadza. Dla tych, co chcą lepszej grafiki jest Eador: Masters Of The Broken Worlds (2013), tyle że jakoś 3 drożej
Kupiłem na wyprzedaży na GOGu i wsiąkłem. Polecam grę i polecam zapoznać się z rozwiązywaniem problemów z wydajnością tej gry, zanim człowieka coś trafi 
No good deed goes unpunished.
- rezok
- Wtajemniczony
- MBTI: ISTP
Gra tutaj ktoś w Rocket League? Muszę przyznać fajna gierka, powoli mnie wciąga, ale samemu z randomami średnio się gra :p Panowie wyżej widzę okazali zainteresowanie, ale już kupiliście/gracie w to? :p ktoś? coś?
- rezok
- Wtajemniczony
- MBTI: ISTP
Hm, polecam zakup na g2a.com, tam można dostać za 65zł
. Na steamie pewnie z 19,99 euro obniżą do 13,99(tak jak zawsze), chociaż może i troche bardziej, bo ta gra już trochę czasu ma. Zniżka pewnie będzie w czerwcu jakoś, wtedy ponoć ma być kolejna duża wyprzedaż.