Tak czy nie?
-
Emilia Lind
- Wtajemniczony
- Enneagram: 4w5
- MBTI: INFP
- Kontakt:
Re: Tak czy nie?
Tak.
Czy masz tzw. podejście do dzieci?
Czy masz tzw. podejście do dzieci?
"Jeśli potrafisz spędzić z kimś pół godziny w zupełnym milczeniu i nie czuć przy tym wcale skrępowania, ty i osoba ta możecie zostać przyjaciółmi." L. M. Montgomery
Tak 
Czy poleciał(a)byś w podróż kosmiczną, wiedząc, że już nigdy nie wrócisz na Ziemię?
Czy poleciał(a)byś w podróż kosmiczną, wiedząc, że już nigdy nie wrócisz na Ziemię?
Nie
Czy chciałbyś/aś PRZEŻYĆ koniec Świata?
Czy chciałbyś/aś PRZEŻYĆ koniec Świata?
Możesz spędzić resztę swojego życia ze mną, ale ja nie mogę spędzić reszty mojego życia z tobą. Muszę żyć dalej. Samemu.
-
Emilia Lind
- Wtajemniczony
- Kontakt:
Tak! (byłoby to bardzo ciekawe przeżycie, choć niewątpliwie straszne)
Czy chciał(a)byś zamieszkać na bezludnej wyspie, mając świadomość, że już nigdy nie spotkasz żadnych ludzi?
Czy chciał(a)byś zamieszkać na bezludnej wyspie, mając świadomość, że już nigdy nie spotkasz żadnych ludzi?
"Jeśli potrafisz spędzić z kimś pół godziny w zupełnym milczeniu i nie czuć przy tym wcale skrępowania, ty i osoba ta możecie zostać przyjaciółmi." L. M. Montgomery
Dobija mnie samotność po miesiącu..a co dopiero przez całe życie. Chyba,że z jednym małym wyjątkiem.. na bezludnej wyspie byłby wraz ze mną ciekawy,uroczy,seksowny kosmita
Nie wiem o co zapytać... pytanie mi się po prostu podobało i chciałam na nie odpowiedzieć.
No dobrze:
Chciałabyś/chciałbyś przeżyć rok 3000?
Nie wiem o co zapytać... pytanie mi się po prostu podobało i chciałam na nie odpowiedzieć.
No dobrze:
Chciałabyś/chciałbyś przeżyć rok 3000?
Nie, myślę, że nie potrafiłabym się odnaleźć.
(tu było pytanie, które nie pasuje do wątku
Czy chciałbyś żyć w świecie, który śnisz co nocy?
(tu było pytanie, które nie pasuje do wątku
Czy chciałbyś żyć w świecie, który śnisz co nocy?
Ooo taaak! (Tylko długo to by on nie przetrwał)
Czy kiedykolwiek myślałeś/aś co w danej chwili myślą inni? (to znaczy jak wygląda Świat z ich perspektywy)
Czy kiedykolwiek myślałeś/aś co w danej chwili myślą inni? (to znaczy jak wygląda Świat z ich perspektywy)
Możesz spędzić resztę swojego życia ze mną, ale ja nie mogę spędzić reszty mojego życia z tobą. Muszę żyć dalej. Samemu.
-
Emilia Lind
- Wtajemniczony
- Kontakt:
O tak! Wręcz nałogowo.
Czy często zastanawiasz się, jacy są ludzie, których mijasz na ulicy, z którymi zamieniasz parę słów, albo ci, których po prostu zbyt dobrze nie znasz osobiście?
Czy często zastanawiasz się, jacy są ludzie, których mijasz na ulicy, z którymi zamieniasz parę słów, albo ci, których po prostu zbyt dobrze nie znasz osobiście?
- aporia
- Pobudzony intro
Praktycznie nigdy.
Czy unikasz patrzenia w oczy ludziom?
Czy unikasz patrzenia w oczy ludziom?
Nic się nie da zmienić, statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
nie (ale czesto mowiąc coś do kogos wogole na niego nie patrzę, mowie jakby do siebie )
Boisz sie śmierci??
Boisz sie śmierci??
- aporia
- Pobudzony intro
Nie (czasami obawiam się tego co będzie po niej).
Czy w Twoim postępowaniu jest szczerość?
Czy w Twoim postępowaniu jest szczerość?
Nic się nie da zmienić, statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
- nudny introwertyk
- Intro-wyjadacz
- Enneagram: 5w4
- MBTI: ENFP
Tak
Arwena zadała pytanie "boisz się śmierci ?", więc ja pójdę w drugą stronę: czy boisz się tego, że ludzie mogą osiągnąć kiedyś nieśmiertelność?
Arwena zadała pytanie "boisz się śmierci ?", więc ja pójdę w drugą stronę: czy boisz się tego, że ludzie mogą osiągnąć kiedyś nieśmiertelność?