Mam nadzieję, że nigdy kogoś podobnego nie spotkam.
Introwertykom najłatwiej zdobywać kobiety
-
nutri
Re: Introwertykom najłatwiej zdobywać kobiety
Współczuję ludziom z otoczenia autora. Gdyby był aseksualny, nie czułby potrzeby wyrywania lasek (brak popędu, heloł?). Poza tym bycie introwertykiem nie oznacza, że ma się w dupie cały świat (w tym definicje. BTW używając słów, których znaczenia nie znasz, wychodzisz na idiotę?).
-
nutri
A ja zrozumiałam, że kolega ma i fantazje, i się masturbuje, ale nie ciągnie go do zbliżeń (może fantazjuje i masturbuje się dla sportu?).Drimlajner pisze:Czekajta... aaaa już czaję bazę.
Też jestem aseksualny co oznacza że brak w moim życiu fantazji erotycznych i masturbacji, jednak mnie nie ciągnie do tego typu zbliżeń.
-
liari
Ktoś (autor wątku) próbuje tu leczyć kompleksy?
Kiepskie miejsce.
Kiepskie miejsce.
- Emhyr
- Intronek
- Enneagram: 5w4
- MBTI: INTJ/ISTJ/INTP
Leczyć można zawsze i wszędzie!liari pisze:Ktoś (autor wątku) próbuje tu leczyć kompleksy?![]()
Kiepskie miejsce.
No i nie zgadzam się z tematem. Sądzę, że introwertykowi może być łatwiej jakąś dziewczynę bliżej poznać, rzeczywiście, ale z kolei pula przewijających się przez życie kobiet jest raczej statystycznie mniejsza za względu na mało komunikatywny typ osobowości.
Tańczący Płomień
Ostatnio mam ochotę z kimś pogadać/popisać, podyskutować, więc jak ktoś też czuje chęć zamiany paru słów to pisać do mnie póki ten stan jeszcze się utrzymuje!
Moje słowa nie odpowiadają moim myślom, a to poniża moje myśli ~ książę Myszkin, pióra mistrza Dostojewskiego.
Profile: Steam | MyAnimeList | MyPersonality
Ostatnio mam ochotę z kimś pogadać/popisać, podyskutować, więc jak ktoś też czuje chęć zamiany paru słów to pisać do mnie póki ten stan jeszcze się utrzymuje!
Moje słowa nie odpowiadają moim myślom, a to poniża moje myśli ~ książę Myszkin, pióra mistrza Dostojewskiego.
-
liari
Wydaje mi się, że prędzej próbować można zawsze i wszędzie. Zamiast udowadniać, jak przedmiotowo traktuje się płeć przeciwną, lepiej zmiany zacząć od siebie samego.Emhyr pisze:Leczyć można zawsze i wszędzie!liari pisze:Ktoś (autor wątku) próbuje tu leczyć kompleksy?![]()
Kiepskie miejsce.Zanim będzie za późno!
![]()
- Emhyr
- Intronek
- Enneagram: 5w4
- MBTI: INTJ/ISTJ/INTP
Cóż, przedmiotowego traktowania ludzi w ogóle się nie pominie, gdy chce się obiektywnie przekazać informacje.liari pisze:Wydaje mi się, że prędzej próbować można zawsze i wszędzie. Zamiast udowadniać, jak przedmiotowo traktuje się płeć przeciwną, lepiej zmiany zacząć od siebie samego.
Tańczący Płomień
-
liari
To akurat generalizacja, ale w tym przypadku mogę zgodzić się o tyle, o ile autor w rzeczywistości jest takim macho (czy też "mocarzem", to bardziej aktualne określenie, hehs), jakim próbuje się przedstawić.Emhyr pisze:Cóż, przedmiotowego traktowania ludzi w ogóle się nie pominie, gdy chce się obiektywnie przekazać informacje.
-
psubrat
- Intro-wyjadacz
Założyciel wątku, jeśli pisze o sobie prawdę, ma po prostu osobowość określaną jako "dark triad" (wyjaśnienie np. w Wikipedii). Istotnie, do tzw. podrywu jest to najlepszy możliwy zbiór cech, ale z introwertyzmem nie ma to żadnego związku.
Ożenić się, to jest pozbyć się połowy swoich praw i podwoić w zamian swoje obowiązki. (Schopenhauer)
Jeśli chodzi o wspólne, interesujące spędzanie wolnego czasu, to mężczyźni i kobiety pasują do siebie jak woda i olej.
Jeśli chodzi o wspólne, interesujące spędzanie wolnego czasu, to mężczyźni i kobiety pasują do siebie jak woda i olej.