Witam!
-
czarnadziurawelbie
- Introwertyk
- Enneagram: 5w4
- MBTI: INFP
- Kontakt:
- Darren_D
- Intronek
- Enneagram: 4w5
- MBTI: INFJ
Re: Witam!
Cześć wszystkim, Darek z tej strony ;-) Przeglądam to forum od jakiś trzech lat, ale w końcu się przełamałem i się zarejestrowałem, nawet okrągłą datę na rejestrację wybrałem :-)
-
Racter
Witamy serdecznie.
Nie ma co się stresować, tu sami swoi przecież
. Życzę miłego pobytu. ^^
- inhale
- Intronek
- MBTI: o.O
- Kontakt:
hej : ) jestem intro ale z taką silną potrzebą auto-ekspresji, przez co mój brat, taki total zamknięty w sobie nie zalicza mnie do introwertyków : D
szukam miejsca w którym mogłabym się podzielić swoją twórczością i filozofią z ludźmi podobnymi do mnie, dlatego tu jestem.
pozdrawiam wszystkich : )
szukam miejsca w którym mogłabym się podzielić swoją twórczością i filozofią z ludźmi podobnymi do mnie, dlatego tu jestem.
pozdrawiam wszystkich : )
Witam wszystkich:) inhale ja również mam silną potrzebę auto-ekpresji i chyba dużo introwertyków ma taką z tego co wiem, sam jestem artystą w kilku dziedzinach:) bycie introwertykiem było dla mnie uciążliwe przez całe życie bo zawsze byłem otoczony ekstrawertykami:D dopiero niedawno się dowiedziałem więcej kim są introwertycy i chętnie poznam więcej takich osób:)
Pozdrawiam:)
Pozdrawiam:)
Hm, witam wszystkich. Zebrałam się w końcu w sobie i założyłam tu konto. Pozdrawiam wszystkich intro. :wink:
-
loricifera
- Wtajemniczony
- MBTI: INFJ
-
FireOfTheStampate
Dzien dobry, witam w niedzielne popoludnie. Nie wiem jak reszta Polski, ale w Lodzi pogoda dopinguje do "myslicielstwa" ;-)
- Bantroth
- Zagubiona dusza
- MBTI: INTJ
Cześć.
Pasuje się przywitać. Ogólnie skoro już ktoś napisał o pogodzie, to warto wspomnieć, że dzisiaj małopolska się topi.
Pasuje się przywitać. Ogólnie skoro już ktoś napisał o pogodzie, to warto wspomnieć, że dzisiaj małopolska się topi.
"The lesson is, that anyone who looks on the world as if it's a game of chess deserves to lose."
Introvert:95% Intuition:74% Thinking:63% Judging:63%
Introvert:95% Intuition:74% Thinking:63% Judging:63%