Pisz prawdę
Re: Pisz prawdę
Nie, pewnie musiałbym słuchać od każdego w jakich to niezwykłych czasach żyję. Póki co świat taki jaki jest mnie zadowala.
Czego się najbardziej boisz?
Czego się najbardziej boisz?
- Papaja
- Intromajster
- Enneagram: 1w9
- MBTI: ISTJ
Tak.
Jakich narkotykow probowales/uzywales?
Jakich narkotykow probowales/uzywales?
Kto stworzył ten labirynt niepewności, tę świątynię dufności, naczynie grzechu, pole usiane tysiącem zasadzek, przedsionek piekła, kosz po brzegi napełniony chytrością, truciznę słodką jak miód, łańcuch, który wiąże śmiertelnych z doczesnością – kobietę?
- Faramuszka
- Stały bywalec
Żadnych 
Czy masz w swoim zasobie słów takie, które jest kojarzone z Twoją osobą? Jeśli tak, to jakie to słowo?
Czy masz w swoim zasobie słów takie, które jest kojarzone z Twoją osobą? Jeśli tak, to jakie to słowo?
-
Nestor
Koledzy i znajomi nie nadali mi żadnego pseudonimu. Parę razy w gimnazjum pewien ćwierć-mózg wyzywał mnie od "żydziocha", ale nie trwało to długo i następnego dnia po otrzymaniu dwóch dosyć lekkich a właściwie to tylko zastraszających ciosów na twarz przestał.
No może jeszcze "komuch". Ale rzadko, żartobliwie i od najbliższych kolegów.
Wierzysz, że posiadasz aż tak duży wpływ na los i swoje życie, żeby podług swojej woli pokierować się do szczęścia?
No może jeszcze "komuch". Ale rzadko, żartobliwie i od najbliższych kolegów.
Wierzysz, że posiadasz aż tak duży wpływ na los i swoje życie, żeby podług swojej woli pokierować się do szczęścia?
-
saizou
Wierzę, tak naprawdę cała "moc" tkwi w Nas samych, tylko tego nie dostrzegamy, przez to nie dostrzegając również szczęścia, do którego wcale nie trzeba się kierować.
Co myślisz patrząc w lustro?
Co myślisz patrząc w lustro?
- Faramuszka
- Stały bywalec
Uhuhu :lol:
A tak kapkę poważniej choć ciągle nie za bardzo, to niezbyt dużo, raczej tylko coś w stylu mmm co dzisiaj ciekawego zrobić z włosami.
jak jestem niewyspana to nie prowadzę takich rozważań filozoficznych
Twój ulubiony sposób na marnowanie czasu to...?
A tak kapkę poważniej choć ciągle nie za bardzo, to niezbyt dużo, raczej tylko coś w stylu mmm co dzisiaj ciekawego zrobić z włosami.
Twój ulubiony sposób na marnowanie czasu to...?
-
Nestor
Z pełną świadomością i przyjemnością marnuję czas na niewymagających myślenia grach komputerowych, na marzeniu i na spacerach. Z podanych najbardziej lubię drugie.
Częściej dużo pracujesz czy dużo rozmyślasz?
Częściej dużo pracujesz czy dużo rozmyślasz?
- Papaja
- Intromajster
- Enneagram: 1w9
- MBTI: ISTJ
Czesciej duzo rozmyslam (czasem nawet w pracy
)
Posiadasz umiejetnosc gotowania i nie chodzi o gotowanie wody,jajek itp?
Posiadasz umiejetnosc gotowania i nie chodzi o gotowanie wody,jajek itp?
Kto stworzył ten labirynt niepewności, tę świątynię dufności, naczynie grzechu, pole usiane tysiącem zasadzek, przedsionek piekła, kosz po brzegi napełniony chytrością, truciznę słodką jak miód, łańcuch, który wiąże śmiertelnych z doczesnością – kobietę?
Tak, gotuje na codzien, moze nie sa to jakies super-wyrafinowane potrawy, ale sa zjadlwie, czasem nawet smaczne i zawsze zdrowe. I umiem, i lubie piec 
Wierzysz w milosc od pierwszego wejrzenia?
Wierzysz w milosc od pierwszego wejrzenia?
INFJ z silnie rozwinietym T
-
Nestor
Nie. Od pierwszego wejrzenia to najwyżej w majtkach robi mi się ciasno. Może dlatego tak jest, ponieważ nie mylę miłości z zauroczeniem.
Czy uważasz, że każdemu następnemu pokoleniu od drugiej wojny światowej żyje się gorzej od poprzedniego?
Czy uważasz, że każdemu następnemu pokoleniu od drugiej wojny światowej żyje się gorzej od poprzedniego?
-
martuella
Tak. W normalnie funkcjonującym społeczeństwie ludzie uczyliby się na błędach poprzednich pokoleń i robiliby wszystko, aby ich nie powtórzyć. Daleko nam do normalności, więc jest jak jest.
Czy opowiedziałeś/łaś zmyśloną historię na swój temat, żeby zrobić na kimś wrażenie?
Czy opowiedziałeś/łaś zmyśloną historię na swój temat, żeby zrobić na kimś wrażenie?
- Faramuszka
- Stały bywalec
Nie zdarzyło mi się, nie zależy mi tak na tym.
Czy jest jakiś temat, o którym nigdy nie należy żartować wg Ciebie?
Czy jest jakiś temat, o którym nigdy nie należy żartować wg Ciebie?
- Ruciński
- Introwertyk
Myślę, że nie powinno się żartować z tragedii (np. wypadek kogoś bliskiego), które ludzi spotykają.
Ile kosztowała najdrożej kupiona przez Ciebie rzecz, która okazała się pieniędzmi wyrzuconymi w błoto?
Ile kosztowała najdrożej kupiona przez Ciebie rzecz, która okazała się pieniędzmi wyrzuconymi w błoto?
-
Nestor
Około 100 zł wydałem na ubrania, przed kupnem których miałem wątpliwości odnośnie ich jakości i niestety się potwierdziły. Pochodziłem w nich miesiąc i zrobiłem z nich robocze. Bardzo nie lubię kupować ubrań, bo są drogie, trudne do skompletowania pod względem stylizacji i wykrycia mankamentów.
Palisz?
Palisz?