Z testów osobowości wychodzi mi , że jestem typem ISTP i enneagram 4w5. Opisy zgadzają sie praktycznie co do joty.
Z życia osobistego jestem raczej zadowolona, jestem w długoletnim związku , tylko właśnie na polu zawodowym kuleje i to mocno, co nierzadko wprawia mnie w przygnębienie.
Co lubie robić i co mnie interesuje:
- jestem typem humanistycznych, od zawsze dużo czytałam i zgłębiałam wiedzę na tematy jakie mnie interesowały, natomiast z matmy i przedmiotów ścisłych zawsze byłam noga,
- mam hmm "otwarty umysł" - lubię wiedzieć jak jest naprawdę, nie lubię być pionkiem zmanipulowanym przez otoczenie,
- lubię zwierzęta, sama posiadam ich w liczbie 3, ale nie jest to jakaś zapalona fascynacja,
- chętnie pracuje przy komputerze, nie ma chyba problemu z którym bym sobie nie poradziła , czytając instrukcję w internecie itp. sama wybrałam komponenty i złożyłam swojego kompa od podstaw
- co się wiąże z ppowyższym , lubię grać w gry, szczególnie RPG,
- lubię oglądać seriale, ale te bardziej ambitne niż m jak milosc czy klan
Chciałabym , żeby moja praca była konkretna, tzn lubię wiedzieć czego pracodawca ode mnie wymaga, lubię jasne sytuacje. Wolałabym raczej pracę stałą, o normowanych godzinach pracy.
Podsuniecie mi jakiś pomysł na zawód?