Witam!
- Madeline
- Zagubiona dusza
- Enneagram: 4w5
- MBTI: INTP
Re: Witam!
Witam wszystkich. Zastanawiałam się co mogłabym o sobie napisać, ale nie jestem zbyt dobra w mówieniu na swój temat. Większość informacji zapewne i tak wyjdzie w praniu. Lubię sok porzeczkowy.
Swojego introwertyzmu jestem świadoma od dawna i uważam go za rzecz pozytywną, lubię związany z nim styl życia. Jednak od czas do czasu pustka zaczyna odrobinę uwierać, a w moim otoczeniu ciężko o osoby, z którymi można by na ten temat pogadać, które by to rozumiały. Przybyłam tu z nadzieją, że poczuję się choć trochę mniej obca niż na co dzień. A kto wie, może czasem uda mi się wnieść do dyskusji coś mądrego.
Przy okazji dziękuję za manualną aktywację mojego konta. Mam wyjątkowego pecha jeśli chodzi o złośliwość rzeczy martwych.
Swojego introwertyzmu jestem świadoma od dawna i uważam go za rzecz pozytywną, lubię związany z nim styl życia. Jednak od czas do czasu pustka zaczyna odrobinę uwierać, a w moim otoczeniu ciężko o osoby, z którymi można by na ten temat pogadać, które by to rozumiały. Przybyłam tu z nadzieją, że poczuję się choć trochę mniej obca niż na co dzień. A kto wie, może czasem uda mi się wnieść do dyskusji coś mądrego.
Przy okazji dziękuję za manualną aktywację mojego konta. Mam wyjątkowego pecha jeśli chodzi o złośliwość rzeczy martwych.
"sleep my friend and you will see that dream is my reality"
- przybysz
- Pobudzony intro
- Enneagram: 5w4
- MBTI: INTJ
Z jakich porzeczek? Zwyczajnych, czarnych, agrestu? A może jakieś inne?Madeline pisze:Lubię sok porzeczkowy.
- highwind
- Legenda Intro
- Enneagram: 1w9
- MBTI: istj
To była wina raczej samego ciała administratorskiego, także na martwą naturę akurat w tym przypadku nie musisz narzekaćMadeline pisze:Przy okazji dziękuję za manualną aktywację mojego konta. Mam wyjątkowego pecha jeśli chodzi o złośliwość rzeczy martwych.
- Madeline
- Zagubiona dusza
- Enneagram: 4w5
- MBTI: INTP
przybysz i z czarnych i z czerwonych, a agrest najlepiej na surowo:)
highwind w pewnej chwili pomyślałam, że może to taki pierwszy test dla nowych użytkowników: "przełam fobię/nieśmiałość, napisz do admina":D Sytuacja rozwiązała się jednak błyskawicznie. Dzięki raz jeszcze:)
highwind w pewnej chwili pomyślałam, że może to taki pierwszy test dla nowych użytkowników: "przełam fobię/nieśmiałość, napisz do admina":D Sytuacja rozwiązała się jednak błyskawicznie. Dzięki raz jeszcze:)
"sleep my friend and you will see that dream is my reality"
-
Racter
Szukałem, szukałem, i w końcu znalazłem temat dla nowicjuszy. 
Witajcie więc. Nazywam się Racter i jestem high-endowym CPU z podstawowymi zdolnościami okazywania empatii (w skrócie INTJ). Byłoby miło poznać trochę ludzi myślących i odbierających świat w podobny sposób co ja.
Co by tu o sobie powiedzieć. Hmm. Lubię placki. I grać w stare cRPG. Skończyłem informatykę; lubię śledzić postępy w technologii oraz różne odkrycia w świecie nauki. Ciężko rzec, czy jestem ścisłym umysłem czy humanistycznym, ale w sumie niewiele mnie to interesuje. Aktualnie próbuję wyklarować sobie pomysł na moje dalsze życie.
Pozdrowienia
Witajcie więc. Nazywam się Racter i jestem high-endowym CPU z podstawowymi zdolnościami okazywania empatii (w skrócie INTJ). Byłoby miło poznać trochę ludzi myślących i odbierających świat w podobny sposób co ja.
Co by tu o sobie powiedzieć. Hmm. Lubię placki. I grać w stare cRPG. Skończyłem informatykę; lubię śledzić postępy w technologii oraz różne odkrycia w świecie nauki. Ciężko rzec, czy jestem ścisłym umysłem czy humanistycznym, ale w sumie niewiele mnie to interesuje. Aktualnie próbuję wyklarować sobie pomysł na moje dalsze życie.
Pozdrowienia
- Cytrynka46
- Introwertyk
I ja witam (choć witać to powinien chyba raczej gospodarz), jako nowa użytkowniczka tego forum, młoda i dość zdrowa na zdrowiu i umyśle introwertyczka.
- LoneRanger
- Introrodek
- MBTI: INTJ/INTP
-
martuella
Hej 
Znalezienie tego forum jest dla introwertyka jak wejście na zimniutką klatkę schodową w upalny dzień
Szkoda, że ta przyjemność spotkała mnie dopiero teraz.
Znalezienie tego forum jest dla introwertyka jak wejście na zimniutką klatkę schodową w upalny dzień
- Asis
- Intronek
- MBTI: INFP/ISFP
Witam wszystkich serdecznie 
"Wiecznotrwałe rytuały życia tryskają nieprzerwanie, ludzie piją ciągle ze źródła nadziei, a deszcze bez rynien nieczęsto padają między nimi"