Pisz prawdę
- Dant3s
- Rozkręcony intro
- Enneagram: 5w4
- MBTI: ISTP
-
Inexistante
- Intronek
- ponuraczek
- Stały bywalec
- Enneagram: 5w4
- MBTI: INFJ
Re: Pisz prawdę
Tak.
Jaką nadprzyrodzoną umiejętność chciałbyś/chciałabyś posiadać?
Jaką nadprzyrodzoną umiejętność chciałbyś/chciałabyś posiadać?
"Jeżeli o mnie chodzi, nigdy nie miałem przekonań. Zawsze miałem wrażenia. "
Fernando Pessoa
Fernando Pessoa
Trochę zmusiłaś mnie do refleksji. Na początku pomyślałem o teleportacji; dawało by to niesamowite możliwości podróżowania, ale z drugiej strony skazuje na samotność w zachwycie światem (no chyba że znaleźć jakąś sympatyczną teleporterkę :wink: )
Drugą myślą była niezwykła inteligencja czy super wiedza, ale to chyba też szczęścia nie daje. Niewidzialność wydaje się trochę krętacza, czytanie w myślach - to gorsze niż szpiegowanie a nie chciałbym komuś w chodzić w prywatne sprawy z butami.
Chyba jakbym mógł wybrać to chciałbym po prostu dawać radość ludziom, także tym całkowicie nieszczęśliwym; można by dzięki temu wiele fajnych rzeczy zdziałać a i pewnie wieść całkiem ciekawe życie.
Możesz przenieść się do innego świata; z filmu, książki, komiksu itp. Jakie uniwersum wybierasz i dlaczego?
Drugą myślą była niezwykła inteligencja czy super wiedza, ale to chyba też szczęścia nie daje. Niewidzialność wydaje się trochę krętacza, czytanie w myślach - to gorsze niż szpiegowanie a nie chciałbym komuś w chodzić w prywatne sprawy z butami.
Chyba jakbym mógł wybrać to chciałbym po prostu dawać radość ludziom, także tym całkowicie nieszczęśliwym; można by dzięki temu wiele fajnych rzeczy zdziałać a i pewnie wieść całkiem ciekawe życie.
Możesz przenieść się do innego świata; z filmu, książki, komiksu itp. Jakie uniwersum wybierasz i dlaczego?
-
lukasamd
Uniwersum postapokaliptyczne... Może dlatego, że takie książki najbardziej mnie wciągają - samotny bohater (niekoniecznie pozytywny) zmagający się zarówno z otaczającym go światem jak i samym sobą. Gdyby zmienić zewnętrzny wystrój miast na zgliszcza, to w sumie byłbym prawie "jak w domu".
Czym dal Ciebie jest "teraz". Ten aktualny moment w życiu?
Czym dal Ciebie jest "teraz". Ten aktualny moment w życiu?
Nie patrzę się w przeszłość, nie myślę o przyszłości.
Na jeden dzień może zostać kim chcesz, kobietą, mężczyzną, bohaterem z filmu itp. Kim byś został?
Na jeden dzień może zostać kim chcesz, kobietą, mężczyzną, bohaterem z filmu itp. Kim byś został?
-
Inexistante
- Intronek
Gościem z filmu Into the Wild.
W którym stuleciu albo dziesięcioleciu chciał(a)byś się urodzić po raz drugi?
W którym stuleciu albo dziesięcioleciu chciał(a)byś się urodzić po raz drugi?
Chciałbym się urodzić w czasach kiedy jeszcze nie istniało państwo Polskie, a jedynie pierwsze plemiona osiedlające dzisiejsze tereny. Chciałbym się urodzić ponad 3 tys lat temu.
Masz skłonności narcystyczne?
Masz skłonności narcystyczne?
- Corpseone
- Introwertyk
- Enneagram: 4w5
- MBTI: INFP
Jeśli tolerancję rozumiemy prawidłowo jako znoszenie z trudem czegoś, co mi nie odpowiada, to tak.
Czy często miewasz poczucie deja vu?
Czy często miewasz poczucie deja vu?
-
Inexistante
- Intronek