styl, atrakcyjność fizyczna
- highwind
- Legenda Intro
- Enneagram: 1w9
- MBTI: istj
Re: styl, atrakcyjność fizyczna
Dla mnie jednak bardziej ciotowato brzmi Kurt proszący o to, by go zgwałcono. Hue hue hue. Zajefajny teledysk zapodałeś swoją drogą 
-
So-ze
https://www.youtube.com/watch?v=JCGvONbVCa0 to miałem w głowie, gdy pisałem. A nie jestem jakimś wielkim fanem Nirvany, więc nie będę bronić, faktycznie, dziwny pomysł ale wokalnie wypadali o wiele lepiej niż to.
Też dorzucę swoje 3 grosze.
Łatwiej miałbym napisać co mnie zniechęca u kobiet; dresy i buty sportowe noszone na co dzień, kozaki, panterki itd (jakoś tak wiejsko mi się kojarzą), i koszulki na ramiączkach - tu nie potrafię wytłumaczyć co w tym nie tak, po prostu nie lubię.
Oprócz tego raczej każdy inny styl jest ok, choć najbardziej odpowiada mi pół-rockowy-pół-elegancki; czyli np, glany, ciemne jeansy, i koszula/koszula flanelowa - bez tatuaży, dziur w najdzikszych miejscach ciała itd.
O, i kapelusze są świetne; fajnie że znowu wracają do łask.
Łatwiej miałbym napisać co mnie zniechęca u kobiet; dresy i buty sportowe noszone na co dzień, kozaki, panterki itd (jakoś tak wiejsko mi się kojarzą), i koszulki na ramiączkach - tu nie potrafię wytłumaczyć co w tym nie tak, po prostu nie lubię.
Oprócz tego raczej każdy inny styl jest ok, choć najbardziej odpowiada mi pół-rockowy-pół-elegancki; czyli np, glany, ciemne jeansy, i koszula/koszula flanelowa - bez tatuaży, dziur w najdzikszych miejscach ciała itd.
O, i kapelusze są świetne; fajnie że znowu wracają do łask.
-
So-ze

To ja jeszcze dodam te kretyńskie czapki. Jeszcze w połączeniu z takimi butami lub co gorsza sukienkami/dresami.
Najczęściej takie widzę przed galeriami, oczywiście w jednej łapce smartfonik bo trzeba sprawdzać fejsa przed wejściem, w ustach fajeczka, bo życie jest tak bardzo stresujące no i kawka ze Starbucksa. Takie kobiety powinny być rozjeżdżane.
Ja nienawidzę jednego w ubierze, a tej zakichanej czapki. Rozumiem zima, -20stC, ale lato i czapka!!! No tego to już nie wytrzymam.
- Papaja
- Intromajster
- MBTI: ISTJ
Popieram te czapki sa beznadziejne, ja nosze inna
poza tym nie do konca na glowe naciagnieta, odstaje bez sensu. takie samo gowno jak dresowe spodnie w ktorych krok jest w kolanach, po prostu MASAKRA
Kto stworzył ten labirynt niepewności, tę świątynię dufności, naczynie grzechu, pole usiane tysiącem zasadzek, przedsionek piekła, kosz po brzegi napełniony chytrością, truciznę słodką jak miód, łańcuch, który wiąże śmiertelnych z doczesnością – kobietę?
- highwind
- Legenda Intro
- MBTI: istj
@So-ze. Opisałeś praktycznie moją siostrę
Ale takiej nie wytłumaczysz, że wygląda głupio, sztucznie. Nie, ona się zna, bo tak było w Cosmo i na blogu Kasi Tusk 
- Coldman
- Administrator
- Enneagram: 4w5
- MBTI: Szajs
Najlepszy jest Kaptur, Czarny kaptur 
Do tego jeansy, kurtka/płaszcz +szalik i git
Do tego jeansy, kurtka/płaszcz +szalik i git
Nieprawda! Najlepsze są szorty! I mała czarna z dekoltem.
A kojarzycie może facetów, którzy tak śmiesznie noszą czapki, które stoją do góry i nie są naciągnięte na uszy? Właśnie to przypominają mi te czapki ze zdjęcia
A kojarzycie może facetów, którzy tak śmiesznie noszą czapki, które stoją do góry i nie są naciągnięte na uszy? Właśnie to przypominają mi te czapki ze zdjęcia
Jeśli na świętego Prota jest pogoda albo słota, to na świętego Hieronima deszczyk jest albo go ni ma.
- Fangtasia
- Rozkręcony intro
- MBTI: ISFJ
Nie, skóra jest faktycznie najlepsza.
Ale mała czarna i skórzana kurtka - to jest dopiero coś. 
Powiedz to zwierzętom z których tę skórę zdzieranoFangtasia pisze:Nie, skóra jest faktycznie najlepsza.Ale mała czarna i skórzana kurtka - to jest dopiero coś.
A jak jesz kiełbasę, to jakoś nie myślisz o zwierzętach.Agon pisze:Powiedz to zwierzętom z których tę skórę zdzieranoFangtasia pisze:Nie, skóra jest faktycznie najlepsza.Ale mała czarna i skórzana kurtka - to jest dopiero coś.
Skóra to jest to
To był żartKonradek pisze:A jak jesz kiełbasę, to jakoś nie myślisz o zwierzętach.Agon pisze:Powiedz to zwierzętom z których tę skórę zdzieranoFangtasia pisze:Nie, skóra jest faktycznie najlepsza.Ale mała czarna i skórzana kurtka - to jest dopiero coś.
Skóra to jest to