Pisz prawdę
Re: Pisz prawdę
Jeśli obiadem można nazwać posiłek po 17:30 to: sos meksykański doprawiony odpowiednią ilością pieprzu kajeńskiego, filet z kurczaka pokrojony w kostkę, makaron.
Twoja pierwsza myśl po przebudzeniu?
Twoja pierwsza myśl po przebudzeniu?
- vragutinovic
- Pobudzony intro
- MBTI: INTP
"Już?"
No dobra, (okazało się że) zaświaty istnieją. Z którą z tych "sławniejszych" zmarłych osób chcesz iść na piwo i o czym pogadać?
No dobra, (okazało się że) zaświaty istnieją. Z którą z tych "sławniejszych" zmarłych osób chcesz iść na piwo i o czym pogadać?
Jest nieodłącznym warunkiem istnienia ale nie narzekałbym na nią. Daje motywację do działania i dzięki niej potrafimy docenić bliskość - jeśli kiedyś ją osiągniemy.
Chciałabyś/chciałbyś poznać myśli najbliższej Ci osoby i czemu lub dlaczego nie?
Chciałabyś/chciałbyś poznać myśli najbliższej Ci osoby i czemu lub dlaczego nie?
- Papaja
- Intromajster
- Enneagram: 1w9
- MBTI: ISTJ
Chcilabym znac, wole straszna prawde niz mile klamstwo.
Na co przeznaczylbys wygrana w lotka?
Na co przeznaczylbys wygrana w lotka?
Kto stworzył ten labirynt niepewności, tę świątynię dufności, naczynie grzechu, pole usiane tysiącem zasadzek, przedsionek piekła, kosz po brzegi napełniony chytrością, truciznę słodką jak miód, łańcuch, który wiąże śmiertelnych z doczesnością – kobietę?
- Dant3s
- Rozkręcony intro
- Enneagram: 5w4
- MBTI: ISTP
Prawdopodobnie na realizację swoich marzeń, tj. podróż dookoła świata, jakiś lepszy samochód i oczywiście lokata albo inwestycja żeby pieniądze się mnożyły 
Co byś zrobił gdybyś znalazł 100 tysięcy zł bez jakichkolwiek informacji na temat osoby, która to zgubiła?
Co byś zrobił gdybyś znalazł 100 tysięcy zł bez jakichkolwiek informacji na temat osoby, która to zgubiła?
Oddaje na policji ale biorę 10%znaleźnego; to mi starczy na realizację kilku celów.
Wolisz robić wiele rzeczy po swojemu ale przez to mieć konflikty z otoczeniem czy nie rzucać się w oczy i żyć wg przyjętych norm?
Wolisz robić wiele rzeczy po swojemu ale przez to mieć konflikty z otoczeniem czy nie rzucać się w oczy i żyć wg przyjętych norm?
-
Zodiac
- Intronek
- MBTI: INFP
Raczej to drugie, nie mam jakiegoś specjalnego parcia na manifestowanie tego co myślę/czuję.
Co zmieniłabyś/zmieniłbyś w swoim życiu od zaraz?
Co zmieniłabyś/zmieniłbyś w swoim życiu od zaraz?
Jeśli ktoś twierdzi, że ma wszystko gdzieś, to tak naprawdę nie ma wszystkiego gdzieś, bo gdyby miał to wszystko gdzieś, to by nie mówił jak bardzo to ma gdzieś.
Otoczenie.
Gdy pokłócisz się z kimś bliskim mówisz co Cię boli ,czy tłumisz to w sobie mając nadzieję,że ta osoba sama się domyśli?
Gdy pokłócisz się z kimś bliskim mówisz co Cię boli ,czy tłumisz to w sobie mając nadzieję,że ta osoba sama się domyśli?
Tylko raz zdarzyło mi się pokłucić z kimś bliskim i starałem się wtedy "na zimno" powiedzieć o co mi chodzi, z tym że nie powiedziałbym że coś mnie wtedy bolało. Po prostu inaczej patrzyliśmy na to co wydarzyło się wcześniej. W innych przypadkach szczera rozmowa rozwiązywała problemy zanim doszło do podnoszenia głosu.
Zastanawiaz się czasem co by było gdybyś weszła/wszedł w związek z kimś ze swoich dawnych znajomych/przyjaciół? Czy byłoby tak lepiej?
Zastanawiaz się czasem co by było gdybyś weszła/wszedł w związek z kimś ze swoich dawnych znajomych/przyjaciół? Czy byłoby tak lepiej?
- Papaja
- Intromajster
- Enneagram: 1w9
- MBTI: ISTJ
Czasem sie nad tym zastanawiam.Podejrzewam, ze mogloby byc dobrze.
Czy Boze Narodzenie spedzisz w domu wg polskiej tradycji:rodzinnie, z wigilia itd czy masz to w nosie i sie odetenisz na ten czas?
Czy Boze Narodzenie spedzisz w domu wg polskiej tradycji:rodzinnie, z wigilia itd czy masz to w nosie i sie odetenisz na ten czas?
Kto stworzył ten labirynt niepewności, tę świątynię dufności, naczynie grzechu, pole usiane tysiącem zasadzek, przedsionek piekła, kosz po brzegi napełniony chytrością, truciznę słodką jak miód, łańcuch, który wiąże śmiertelnych z doczesnością – kobietę?
Wigilię raczej jeszcze w domu, ale od Bożego Narodzenia do Trzech Króli w rozjazdach; przynajmniej taką mam nadzieję i na to na razie to wygląda.
Co by charakteryzowało Twój wymarzony dom?
Co by charakteryzowało Twój wymarzony dom?
- hipotermia18
- Intronek
Kominek, bujany fotel, szerokie parapety,wielkie jezioro i las naokoło.
Wolałbyś/wolałabyś być piękniejszy/a czy mądrzejszy/a?
Wolałbyś/wolałabyś być piękniejszy/a czy mądrzejszy/a?
"Przecież każdy ma marzenia. Są moje, są tylko, tylko moje"
To zależy.. jako piękniejsza mogłabym być pewniejsza siebie a co za tym idzie spełniać się jako ''szalony naukowiec'',ale.. z drugiej strony gdybym była wybitnie mądra nie potrzebny byłby mi extra wygląd ,bo spełniałabym się jako naukowiec i bez tego
Wnioski- nie jestem ani wybitnie piękna ani wybitnie mądra :c 
Wolałabym być mądrzejsza, pewnie popełniłabym mniej błędów niż do tej pory.
Wolałabyś/wolałbyś żyć w starożytności czy średniowieczu?
Wolałabym być mądrzejsza, pewnie popełniłabym mniej błędów niż do tej pory.
Wolałabyś/wolałbyś żyć w starożytności czy średniowieczu?
- Dant3s
- Rozkręcony intro
- MBTI: ISTP
W starożytności, w średniowieczu spaliliby mnie za herezję 
Czy zabiłeś/aś kiedyś jakieś zwierzę?(nie mówię tu o robakach)
Czy zabiłeś/aś kiedyś jakieś zwierzę?(nie mówię tu o robakach)
Nie,ale czuję się winna wiedząc,że inni ludzie to robią.
Co najbardziej zwariowanego w swoim życiu zrobiłeś/aś?
Co najbardziej zwariowanego w swoim życiu zrobiłeś/aś?