Wasz nick:]
Re: Wasz nick:]
Natsumi - imię pochodzenia japońskiego, które w zależności od zapisu może oznaczać 'piękne lato', 'lato, owoc' itp. Wolę wersję z pięknym latem. ^ ^
-
Nobu
- Introrodek
Imię zaczerpnięte z anime które akurat oglądałem w czasie kiedy tworzylem konto na forum, bardzo mi się spodobało i stało się moim nowym nickeim, który też jest powiązany z moją fascynacją krajem samurajów.
Samara Morgan z "The Ring" - jeden z niewielu horrorów, które lubię. Poza tym jej postać towarzyszyła mi w 'mrocznych czasach dojrzewania', kiedy to nie miałam pojęcia o własnym introwertyzmie, myślałam, że nie dożyję matury, bo do tego czasu wykończę się psychicznie; w ogóle stroniłam od ludzi i dochodziłam do wniosku, że studnia to nie taki głupi pomysł... Także tego 
Nie można ot tak przesuwać planów zaplanowanych w planie. Od tego jest plan.
-
lukasamd
lukasamd - zlepek imienia oraz skrótu pewnej firmy informatycznej (AMD). Powstał w okolicach gimnazjum gdy zaczęła się na poważnie moja pasja dotycząca komputerów. Jest ze mną do tej pory, jest unikalny, tylko ja go w sieci używam... i wiecznie ktoś go przekręca np. na lukasMAD
Kiedyś były dwa inne, niemniej, to było lata temu i ich nie używam.
Kiedyś były dwa inne, niemniej, to było lata temu i ich nie używam.
Arcanum - słowo to pochodzi z języka łacińskiego i oznacza tajemnicę.... Jako, że interesują mnie sprawy tajemne i lubię łacinę, stwierdziłam, że nick ten będzie do mnie pasował 
- Faramuszka
- Stały bywalec
Grała mi w uszach taka inna Faramuszka, "to żart, włóż w bajki czas" wtedy, to raz.
Dwa- "coś mało istotnego, błahego", no i samo brzmienie słówka - na tamten moment mnie ujęło.
Dwa- "coś mało istotnego, błahego", no i samo brzmienie słówka - na tamten moment mnie ujęło.
- zimt89
- Zagubiona dusza
Zimt to po niemiecku "cynamon". Niemiecki, bo to mój pierwszy język obcy, pasja, życie. A dlaczego cynamon? Bo to przyprawa, którą jest jednocześnie ostra i słodka. Może to zabrzmi banalnie, ale to określa też trochę mój charakter. Dokładniej - te skrajności w jednym :-)
Maybe it's time to stop swimming
Maybe it's time to find out where I'm at
What I should do and where I should be
But no-one will give me a map
Maybe it's time to find out where I'm at
What I should do and where I should be
But no-one will give me a map
-
Everything
Everything, wszystko co złe nie jest mi obce..
Nick z nutą zastanowienia, czy aby to wszystko ma jakiś sens ?.
Nick z nutą zastanowienia, czy aby to wszystko ma jakiś sens ?.
- Nika-
- Introrodek
Moje przezwisko.
Nazywam się Asia, ale od zawsze każdy mi mówi (nadal nie wiem dlaczego xD) że bardziej pasuje do mnie Dominika, a "Nika" to utworzony od tego imienia pseudonim, do którego jestem bardzo przyzwyczajona.
Nazywam się Asia, ale od zawsze każdy mi mówi (nadal nie wiem dlaczego xD) że bardziej pasuje do mnie Dominika, a "Nika" to utworzony od tego imienia pseudonim, do którego jestem bardzo przyzwyczajona.
- NoxVurme
- Introwertyk
- Enneagram: 1w2
- MBTI: ISTJ
Nox; rzymska Bogini Nocy .
Vurme; Przezwisko z dawnych lat .
Vurme; Przezwisko z dawnych lat .
Człowiek rodzi się miękki i słaby a umiera twardy i mocny-- Lao Tsy
https://www.youtube.com/watch?v=DTZaU5vwhXg
https://www.youtube.com/watch?v=DTZaU5vwhXg
-
Darth Mephis
- Wtajemniczony
- Enneagram: 5w4
- MBTI: INTJ/INTP
Icarus z łacińskiego i angielskiego no i pewnie jeszcze kilku innych języków znaczy "Ikar" ( chodzi o tą mitologiczną postać
). Ikar jest symbolem buntownika z ambicjami które niejednokrotnie przewyższają możliwości ich posiadacza. Oto ja 
...And when darkness finds you, you will face it... alone.
Mój nick to po prostu imię jednej z bohaterek książek z "Władcy Pierścieni". ;]Cliodne pisze:Co oznacza Wasz nick? jakie ma znaczenie? jakie pochodzenie?
- Demon Hunter
- Pobudzony intro
- Enneagram: 5w4
- MBTI: INTJ (?)
Demon Hunter - kapela taka, chrześcijański metal, czy coś w ten deseń. Dla mnie ta nazwa i ten nick oznacza walkę ze swoimi wewnętrznymi demonami.
The future belongs to the mad
- UnderPressure
- Introwertyk
- Enneagram: 5w6
- MBTI: INTP
-
So-ze
W filmie Usual Suspects (polecam) policja szukała węgierskiego zabójcy, który nazywał się Keyser Soze. A że obejrzałem ten film w dniu rejestracji to dodałem tylko myślnik i voila.