Dokończ zdanie, zacznij swoje

Gry, quizy, humor i co tylko chcecie. Enjoy.
Awatar użytkownika
vragutinovic
Pobudzony intro
MBTI: INTP

Re: Dokończ zdanie, zacznij swoje

Post autor: vragutinovic »

...nie ma za co teraz wykupić telewizyjnych reklam i dlatego spamuje w necie. Właśnie przeczytałem ich reklamę kredytu, dołączają do niego pierożki gratis. Tak się właśnie zastanawiam czy nie wziąć, bo jeśli są z podwójną cebulą, to...
Awatar użytkownika
Faramuszka
Stały bywalec

Post autor: Faramuszka »

...w końcu coś zjem, a zdycham z głodu. Ostatnie polowanie na...
Awatar użytkownika
NoxVurme
Introwertyk
Enneagram: 1w2
MBTI: ISTJ

Post autor: NoxVurme »

.....myszy wykonałem dawno temu chociaż może nie wolę pójść do rzeźni tam są....
Człowiek rodzi się miękki i słaby a umiera twardy i mocny-- Lao Tsy
https://www.youtube.com/watch?v=DTZaU5vwhXg
Inexistante
Intronek

Post autor: Inexistante »

...krwiste ociekające steki, wszystkie czerwioniuśkie i świeże, wiszą na hakach i można brać za darmo. A ja lubię najbardziej...
Awatar użytkownika
Faramuszka
Stały bywalec

...te z oposa, po prostu pycha. Jednak zawsze przy takiej wyprawie mam przy sobie maczugę, na wypadek, gdyby...
Awatar użytkownika
vragutinovic
Pobudzony intro

...się okazało, że taki stek należy przyrządzić od podstaw, dosłownie. Maczuga maczudze nierówna, zdecydowanie wolę te Made by Flinstones, bo...
Awatar użytkownika
NoxVurme
Introwertyk

...bo jest wyposażona w celownik laserowy na oposy i posiada automatyczny spust rodem z mojej ulubionej gry Hitman,często mi się śni że jestem płatnym zabójcą wykonującym zlecenie dla Piekarza Salvadore mam sprzątnąć....
Inexistante
Intronek

Post autor: Inexistante »

...każdą napotkaną osobę wyróżniającą sie z rzędu. Bo jak powszechnie wiadomo, największym wrogiem ludu jest skrajny indywidualizm, mimo wszystko...
Awatar użytkownika
Jagienka
Introrodek
Enneagram: 5w4
MBTI: INFP

Post autor: Jagienka »

...kocham introwertyków. Czasami mam ochotę pociągnąć za spust przystawiając sobie moją wielofunkcyjną maczugę do skroni, bo pasuję do opisu zleceniodawcy - wspaniale wyróżniam się z tłumu, a należy dodać, że nie raz spotykałam siebie w lustrze, a bezsensem byłoby niszczenie wiekowego zwierciadła, zwłaszcza że istniałoby ryzyko wystąpienia hałasu i za dużo byłoby sprzątania. Zaczęłam podejrzewać, że Piekarz Salvadore specjalnie nie sprecyzował co rozumie przez osobę wyróżniającą się z rzędu, choć co prawda jest moim sennym majakiem, to pragnie mojej śmierci. A może to nie on, tylko ja jestem Piekarzem Salvadore i to ja chcę siebie wykończyć. Przez moje nocne dylematy nigdy jeszcze nie obudziłam się wypoczęta. Jakkolwiek...
"Nie ma nic prawdziwszego od snu"
Awatar użytkownika
Faramuszka
Stały bywalec

...próba negocjacji w jego piekarni nie dochodzi do skutku. Swoją drogą, może to przez ten układ ciał niebieskich, które zapomniały o podstawowym prawie fizyki, przez co hałas w środku jest nie do wytrzymania. Niesamowity rozgardiasz wywołała ta nowa maszyna do krojenia...
Awatar użytkownika
vragutinovic
Pobudzony intro

...chleba w paski, przez co Salvadore musiał zamówić zestaw noży do tapet. Gdy tylko zestaw przyszedł pocztą, pomyślał że teraz będzie mógł wyrównać rachunki. Podszedł w tym celu do kasy fiskalnej, dorzucił trzy centy do prawej komory i wszystko policzył -- zgadzało się, rachunki zostały wyrównane. Uśmiechnął się diabolicznie i zerknął na noże do tapet. Teraz...
Awatar użytkownika
NoxVurme
Introwertyk

...W końcu mogę wziąć się do roboty , zakradłem się po cichu zlałem się z ścianą wtem wymacałem kasę fiskalną była otwarta a obok niej stało coś włochatego i mruczało . Kot wymruczał hasło i ruszyliśmy w głąb Kasy Fiskalnej tajnej organizacji Mhrocznych Piekarzy . Korytarz nie miał końca skręcał wił się jak wąż w końcu doszliśmy do drzwi otworzył się wizjer i ktoś spytał '' Kto idzie Hasło!"....
Awatar użytkownika
Faramuszka
Stały bywalec

....a hasło na to rzecze "uciekajcie, to kot piekarz!". Ach, zawsze byłem mistrzem kamuflażu, a trening kocich głów pamiętam z lat dziecinnych kiedy z włochatym ścigalimy się, które z nas je szybsze, zwinniejsze i sprytniejsze w strategii opanowania lodówki. Ach, ci właściciele lodówko-zamrażarek, zawsze przerażeni widząc o mnie i włochatego. A wracając do drzwi, jako iż osłupiały ze strachu i nie uciekły wraz z hasłem, to trzeba było je nam wyważyć. Ważyły dokładnie 15 kg. I miały kompleksy. Myślę, że korzystając z tego biletu na Hawaje w jedną stronę, drzwi...
Awatar użytkownika
ross
Introwertyk
Enneagram: 8w7
Kontakt:

Post autor: ross »

do innego świata w końcu stanęły dla mnie otworem. Pora zrobić sobie przerwę od tego wszystkiego. Może powinienem coś zmienić? To będzie dobra okazja, żeby pomyśleć. Chciałbym...
Awatar użytkownika
Faramuszka
Stały bywalec

...pokoju na świecie, w którym istnieje czekolada^^ Czy biała, czy czarna, nie ma to znaczenia, ważne aby...
ODPOWIEDZ