Humor

Gry, quizy, humor i co tylko chcecie. Enjoy.
Awatar użytkownika
Akolita
Krypto-Extra

Re: Humor

Post autor: Akolita »

Króliczek bierze kąpiel
I ta błogość na pysku: "mmmhhhmmm, myją mi jaja" :twisted:
Mówi, że nigdy nie śpi. Że nigdy nie umrze. Dyga przed skrzypkami, pląsa do tyłu, odrzuca głowę, parska głębokim gardłowym śmiechem i jest wielkim ulubieńcem, ten sędzia. Wachluje się kapeluszem, a księżycowa kopuła jego czaszki sunie blada pod światłami, on zaś obraca się, przejmuje skrzypki, wiruje w piruecie, wykonuje jedno pas, dwa pas, tańcząc i grając jednocześnie. Nigdy nie śpi. Mówi, że nigdy nie umrze. Tańczy w świetle i cieniu i jest wielkim ulubieńcem. Nigdy nie śpi, ten sędzia. Tańczy i tańczy. Mówi, że nigdy nie umrze.”
Awatar użytkownika
Sundari
Introwertyk

Post autor: Sundari »

Jeee!:P Uwielbiam Asocjalnego Pingwina (zwanego też Niebieskim Pingwinem):)
Obrazek

Też tak macie?:P

Obrazek

Obrazek
„Samotność jest niezależnością, życzyłem jej sobie i zdobyłem ją po długich latach. Była ona zimna, o tak, ale była też cicha, prawdziwie cicha i wielka, podobnie jak zimne, ciche przestworza, po których wędrują gwiazdy.”
Hermann Hesse - Wilk stepowy

O mnie: INTJ | Jedynka ze skrzydłem dwa: 1w2 - "Adwokat" | Płciowo stypizowana "na krzyż":P
Awatar użytkownika
lea
Rozkręcony intro
Enneagram: 0w0
MBTI: CATS

Post autor: lea »

A introvert cat? Coś jak pingwin.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Wygnaj ludzi z twych myśli, niech nic zewnętrznego nie kala twej samotności, błaznom pozostaw troskę o szukanie podobnych im.
Inny cię umniejsza, bo zmusza cię do odgrywania jakiejś roli; ze swego życia usuń gest, ogranicz się do tego, co istotne.
Awatar użytkownika
degieb
Pobudzony intro
Kontakt:

Post autor: degieb »

Nie wiem, ale mi wystarczył sam śmiech kamerzysty :D
http://www.youtube.com/watch?v=0bCcSLCYV1M
Mhm.
Awatar użytkownika
lea
Rozkręcony intro
Enneagram: 0w0
MBTI: CATS

Post autor: lea »

Wygnaj ludzi z twych myśli, niech nic zewnętrznego nie kala twej samotności, błaznom pozostaw troskę o szukanie podobnych im.
Inny cię umniejsza, bo zmusza cię do odgrywania jakiejś roli; ze swego życia usuń gest, ogranicz się do tego, co istotne.
Awatar użytkownika
Arab
Zagubiona dusza

Post autor: Arab »

"Pamiętnik terrorysty":

Dzień 1
Od miesiąca przygotowywaliśmy się do ataku na Polskę. Teraz jestem razem z wieloma innymi, którzy są gotowi oddać życie za wiarę na miejscu. Na lotnisku, co prawda zgubiła się część bagaży, ale dużo zostało. Pobili nas łysi panowie w spodniach z paskami. Wynajęliśmy pokój w hotelu.

Dzień 2
Razem z Al-Muzharedinem i Olazeherem podłożyliśmy bombę w samochodzie i poszliśmy oglądać wiadomości. Ponieważ nic nie mówili o samochodzie-pułapce, poszliśmy sprawdzić co się stało. Z samochodu zniknęły - radio, wycieraczki, pokrowce na fotele, lusterka, blokada na kierownice oraz bomba. Pobili nas łysi panowie w spodniach z paskami.

Dzień 3
Dzisiaj odpoczywamy po porażce. Pobili nas łysi panowie. Mają nam przysłać dodatkowy sprzęt z naszego kraju. Wieczorem posłaliśmy 5 naszych z najtwardszymi łbami do baru, mieli zapić Polaków na śmierć. Wszyscy polegli w boju, pomodliliśmy się za nich. Pobili nas łysi panowie.

Dzień 4
Ponieważ ukradli nam telewizor z hotelu, słuchamy radia. Chrześcijański, polski przywódca duchowy jest jeszcze gorszy niż nasz! Nienawidzi Żydów i Masonów, którzy chcą zniszczyć polski naród. Czyżby ktoś nas ubiegł? Mamy nadzieje, że o. Rydzyk nie dowie się o nas, póki będziemy w tym kraju. Nie pobili nas łysi panowie, bo siedzimy w domu.

Dzień 5
Trwają przygotowania do zburzenia pałacu kultury. Miał przyjść dzisiaj sprzęt, ale wszystko zgubiło się na poczcie, doszła tylko paczka z instrukcjami, jak używać broni, która nie doszła. Oglądaliśmy "M jak Miłość", Alezhebar popłakał się.

Dzień 6
Wysłaliśmy kopertę z wąglikiem do Polskiego Prezydenta. Nie doszła. Pobili nas łysi panowie.

Dzień 7
To dzisiaj punkt kulminacyjny, burzymy Pałac Kultury. Z braku ładunków wybuchowych, kupiliśmy dobre niemieckie łopaty w supermarkecie i podkopujemy fundamenty. Łopaty połamały się. Pobili nas łysi panowie.

Dzień 8
Dzisiaj Al-Quaherezejuan podjął się samobójczej misji! Wbiegnie z bomba do supermarketu i zdetonuje ja. Wrócił po 6 godzinach. Najpierw ukradli mu bombę, potem pobili go łysi panowie.

Dzień 9
Polacy wybrali sobie nowego prezydenta. Wracamy do kraju. Polska sama świetnie sobie radzi bez naszych zamachów.
Awatar użytkownika
yunana
Intronek

Post autor: yunana »

Obrazek xD
Proud to be quiet in a noisy world
4w5 INFP INFj
Awatar użytkownika
highwind
Legenda Intro
Enneagram: 1w9
MBTI: istj

Post autor: highwind »

Obrazek
leonidas
Stały bywalec

Post autor: leonidas »

co to, czerwone i szkodzi na zęby??

cegła

hhaaaha
Zodiac
Intronek
Enneagram: 5w4
MBTI: INFP

Post autor: Zodiac »

Jeśli ktoś twierdzi, że ma wszystko gdzieś, to tak naprawdę nie ma wszystkiego gdzieś, bo gdyby miał to wszystko gdzieś, to by nie mówił jak bardzo to ma gdzieś.
Awatar użytkownika
highwind
Legenda Intro
Enneagram: 1w9
MBTI: istj

Post autor: highwind »

Obrazek
Ciekawa sprawa.
Awatar użytkownika
vragutinovic
Pobudzony intro
MBTI: INTP

Post autor: vragutinovic »

Obrazek
Awatar użytkownika
Agon
Krypto-Extra

Post autor: Agon »

Obrazek
Awatar użytkownika
maggie
Introwertyk

Post autor: maggie »

Jestem ciekawa czy ktoś tu jest fanem cholernie czarnego humoru.

http://joemonster.org/filmy/59107/Najba ... kie_napisy_
"To krępujące milczenie. Czemu ględzenie o bzdetach uważamy za wyraz nieskrępowania?
Po tym można poznać kogoś wyjątkowego. Kiedy można zamknąć ryj i wspólnie sobie pomilczeć."
Awatar użytkownika
Maladict
Introrodek

Post autor: Maladict »

maggie pisze:Jestem ciekawa czy ktoś tu jest fanem cholernie czarnego humoru.
Ja jestem. Ale nie w wydaniu - "żartuję obrażając kogoś - np. czarnoskórych, otyłych" tylko - "lubię żartować z rzeczy tabu, z rzeczy które budzą powszechny jawny bądź skrywany lęk". 8)
ODPOWIEDZ