Czy uważasz, że jesteś za bardzo oderwany/na od rzeczywistości?
Tak czy nie?
Re: Tak czy nie?
Kiedyś na pewno... ale kiedy??? Miało być tak lub nie... hmmm... Tak, ale to daleka przyszłość 
INFP, 4w5
- Faramuszka
- Stały bywalec
Nie, to rzeczywistość jest zbyt bardzo oderwana ode mnie
Czy uzależniasz oddawanie się pewnym dźwiękom(muzyce) od określonej pory dnia?
Czy uzależniasz oddawanie się pewnym dźwiękom(muzyce) od określonej pory dnia?
Hmm... Chyba tak. Pora dnia ma jakiś wpływ.
Lubisz samotne spacery po zmierzchu?
Lubisz samotne spacery po zmierzchu?
INFP, 4w5
- lea
- Rozkręcony intro
- Enneagram: 0w0
- MBTI: CATS
O tak, tak.
Właściwie prawie tylko takie. I to bardzo późno ( m.in. dlatego, że mniej ludzi ).
Pfyf... pewnie było.
Lubisz gotować?
Właściwie prawie tylko takie. I to bardzo późno ( m.in. dlatego, że mniej ludzi ).
Pfyf... pewnie było.
Lubisz gotować?
Wygnaj ludzi z twych myśli, niech nic zewnętrznego nie kala twej samotności, błaznom pozostaw troskę o szukanie podobnych im.
Inny cię umniejsza, bo zmusza cię do odgrywania jakiejś roli; ze swego życia usuń gest, ogranicz się do tego, co istotne.
Inny cię umniejsza, bo zmusza cię do odgrywania jakiejś roli; ze swego życia usuń gest, ogranicz się do tego, co istotne.
- SWAT
- Introwertyk
- Enneagram: 5w4
- Kontakt:
Jakkolwiek to ciotowato zabrzmi... Tak
Czy jesteś osobą którą można by uznać za patriotę?
Po prostu być, iść tam gdzie masz iść.
Po prostu być, urzeczywistniać sny.
Po prostu być, żyć tak jak chcesz żyć.
Po prostu być, po prostu być.
Po prostu być, urzeczywistniać sny.
Po prostu być, żyć tak jak chcesz żyć.
Po prostu być, po prostu być.
- qb
- IntroManiak
- Enneagram: 9w1
- MBTI: INFP
- Kontakt:
No co Ty, gotowanie normalna rzecz przecież.SWAT pisze:Jakkolwiek to ciotowato zabrzmi... Tak
Nie wiem, czy jestem patriotą, bo nie mam pojęcia według jakich standardów mam to określić. Gdzieś słyszałem, że jak osoba nie oszukuje państwa, płaci podatki itd., to może się uznać za patriotę w dzisiejszych czasach, ale na ile to prawdziwe to nie mam pojęcia
Wolicie osoby egocentryczne, czy aroganckie?
Trust yourself, no matter what anyone else thinks.
- lea
- Rozkręcony intro
D:SWAT pisze:Jakkolwiek to ciotowato zabrzmi... Tak
Co? Ciotowato, och nie [sic!]. Może nawet na odwrót. Ludzie co lubią gotować, nie tylko dlatego że MUSZĄ mają u mnie wieeeeelki plus.
A jak człek płci męskiej lubi gotować, bo lubi to woah.
A co do odpowiedzi: miało być TAK lub NIE przecież.
Przegrałeś kiedyś ponad sto złotych, w wyniku jakiegoś zakładu o coś?
Wygnaj ludzi z twych myśli, niech nic zewnętrznego nie kala twej samotności, błaznom pozostaw troskę o szukanie podobnych im.
- lea
- Rozkręcony intro
Jeżeli lubisz to co robisz, to owszem - ten entuzjazm ku temu zajęciu to dla mnie cecha. Choć tak łącząc dane iż "z tego żyjesz" z zadanym przez ciebie pytaniem, kojarzy mi się z jakąś pracą w rzeźni i ubijaniem zwierzyny, więc ogólnie niepokojąco jeżeli masz z tego jakąś mega radochę.
:P
No, ja NIE zabiłam.
Czy kiedykolwiek znęcałeś się nad kimś psychicznie ( rówieśniku ) jako dzieciak w podstawówce...? Wykorzystywałeś/aś słabość tego kogoś i dopiero z perspektywy czasu, widzisz jakim byłeś/aś okrutny/a?
:P
No, ja NIE zabiłam.
Czy kiedykolwiek znęcałeś się nad kimś psychicznie ( rówieśniku ) jako dzieciak w podstawówce...? Wykorzystywałeś/aś słabość tego kogoś i dopiero z perspektywy czasu, widzisz jakim byłeś/aś okrutny/a?
- lea
- Rozkręcony intro
Uu, to nawet fajna praca proszę Pana. Dodaje do zacności osobistości w oczach mych zawsze.
Odpowiedź na pytanie jednak:
Nie. Nie. Nie stanowczo nie. Szczególnie rano, odczuwam mało swoją zajebistość, właściwie to prawie nie, a może wgl. jej nie ma o tej 'cudownej' dnia porze ( ale wieczorem czasem się okłamuje, że jednak ją mam i na ranek pragnę zachować to uczucie, ale nie specjalnie mi to wychodzi ).
Uważasz się za lenia?
Odpowiedź na pytanie jednak:
Nie. Nie. Nie stanowczo nie. Szczególnie rano, odczuwam mało swoją zajebistość, właściwie to prawie nie, a może wgl. jej nie ma o tej 'cudownej' dnia porze ( ale wieczorem czasem się okłamuje, że jednak ją mam i na ranek pragnę zachować to uczucie, ale nie specjalnie mi to wychodzi ).
Uważasz się za lenia?
Wręcz przeciwnie - uważam się raczej za pracusia 
Czy chciał(a)byś znać dokładną datę swojej śmierci?
Czy chciał(a)byś znać dokładną datę swojej śmierci?
INFJ z silnie rozwinietym T
- lea
- Rozkręcony intro
Nie.
Okłamałeś/aś kogoś dzisiaj?
Okłamałeś/aś kogoś dzisiaj?
- Shamicki
- Introwertyk
- Enneagram: 5w6
- MBTI: INTJ
Dziś, jeszcze nie. 'Możliwość czyni złodzieja', możliwości okłamania jeszcze dziś nie było
... to dopiero 50kilka minut po północy.
Masz jakiś zwyczaj o którym nikt nie wie ?
Masz jakiś zwyczaj o którym nikt nie wie ?
Człowiek tworzy jakąś rzeczywistość, a potem staje się jej ofiarą.
Tak. (i niech tak pozostanie xD)
Wylizujesz talerz po dobrym żarciu?
Wylizujesz talerz po dobrym żarciu?
Co jest, to jest. Co się zdarzy, to się zdarzy.
Tak, nawet jak patrzą. Czasami wspomagam się chlebem.
Uważasz, że śpisz za długo?
Uważasz, że śpisz za długo?
"Achilles miał tylko piętę Achillesa. Ja mam całe ciało Achillesa. "
Nie.
Czy zdarza/zdarzało Ci się spędzać samotne wieczory przy lampce wina?
Czy zdarza/zdarzało Ci się spędzać samotne wieczory przy lampce wina?
Co jest, to jest. Co się zdarzy, to się zdarzy.