Cześć!
Podczas jednej z bitew w wojnie z moją introwertycznością zostało mi polecone to forum. Podglądałam Was przez kilka dni i postanowiłam się zarejestrować. Cieszę się, że znalazłam ludzi podobnych do siebie
To i ja się ładnie przywitam ♥
Cześć, jestem Iza (niech was nie zmyli mój nick ) z okolic Łodzi Forum znalazłam już jakiś czas temu, ale dopiero teraz postanowiłam zacząć się udzielać
Mówi, że nigdy nie śpi. Że nigdy nie umrze. Dyga przed skrzypkami, pląsa do tyłu, odrzuca głowę, parska głębokim gardłowym śmiechem i jest wielkim ulubieńcem, ten sędzia. Wachluje się kapeluszem, a księżycowa kopuła jego czaszki sunie blada pod światłami, on zaś obraca się, przejmuje skrzypki, wiruje w piruecie, wykonuje jedno pas, dwa pas, tańcząc i grając jednocześnie. Nigdy nie śpi. Mówi, że nigdy nie umrze. Tańczy w świetle i cieniu i jest wielkim ulubieńcem. Nigdy nie śpi, ten sędzia. Tańczy i tańczy. Mówi, że nigdy nie umrze.”
Cześć wszystkim! Jestem Michał, mieszkam w Częstochowie. Nie ukrywam, że świadomość istnienia innych ludzi o podobnym stosunku do społeczeństwa jak ja jest wielce pocieszna! Może to trochę samolubne, ale... cóż, w grupie raźniej!
W sumie muszę wszystkich przeprosić, bo od tego postu powinienem zacząć, ale wyszło inaczej (w sumie to często zaczynam od złej strony ). Jestem tu głównie przez qb, który nie chciał na to forum rzucić 2 postów, które mi chodziły po głowie.
I niech mnie kule biją, jeśli się przegryzę przez ten wątek ...
Łatwiej pomagać komuś niż sobie, a tym czasem najpierw powinno się pomóc sobie, żeby móc pomagać innym.
Jednak pomagając innym nieświadomie pomagamy też sobie.
Nawiedzam to forum już od dłuższego czasu. To naprawdę pocieszające że jest miejsce w sieci w którym można w końcu znaleźć ludzi myślących podobnie. Wraz z nadejściem mojej 20 rocznicy przyjścia na ten świat stwierdziłem że muszę zmienić parę rzeczy w moim życiu, a także w końcu się z wami przywitać, więc...
Witam wszystkich!
"I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... stranger"
Wygnaj ludzi z twych myśli, niech nic zewnętrznego nie kala twej samotności, błaznom pozostaw troskę o szukanie podobnych im.
Inny cię umniejsza, bo zmusza cię do odgrywania jakiejś roli; ze swego życia usuń gest, ogranicz się do tego, co istotne.
Mam na imię Pola i mieszkam w Skierniewicach. Długo myślałam, że mam coś nie tak z psychiką, dopiero po wizycie u psychologa dowiedziałam się że jestem po prostu introwertyczką. Dziękuję twórcom tego forum, za to, że mogę mieć styczność z ludźmi podobnymi do mnie
" Nie pytaj, co twój kraj może zrobić dla ciebie. Pytaj, co ty możesz zrobić dla swojego kraju" - J.F.Kennedy