Pisz prawdę

Gry, quizy, humor i co tylko chcecie. Enjoy.
Awatar użytkownika
spikesandbrads
Intronek

Re: Pisz prawdę

Post autor: spikesandbrads »

Rok spędzania ze mną czasu i imponowanie mi humorem, inteligencją i aparycją:P

MIałeś kiedyś taką sytuację, że zależało Ci na znajomości z kimś, kto Cię nie lubił/ kogo nie interesowałeś?
5w4

"Death is the only salvation for me
...
So when you die, the only kingdom you'll see
Is 2 foot wide and 6 foot deep"
Awatar użytkownika
hipotermia18
Intronek

Post autor: hipotermia18 »

Nie, nigdy. Ogólnie "nie walcze" o znajomość z kimś, zwłaszcza o osoby, które mnie nie lubią.

Masz prawo jazdy?
"Przecież każdy ma marzenia. Są moje, są tylko, tylko moje"
Awatar użytkownika
Miszka
Intro-wyjadacz

Post autor: Miszka »

Tak.

Leciałaś/eś kiedyś samolotem?
Awatar użytkownika
Kosa13
Pobudzony intro
MBTI: INFJ

Post autor: Kosa13 »

Nie. Ale nie dlatego, ze sie boje, tylko po prostu nie mialem okazji. Nie wywodzę się ze zbyt zamożnej rodziny. To smutne, ale moi rodzice to ludzie dosc prymitywni i prosci. Nie chce w zadnym wypadku ich obrazac, ale cale swoje dorosle zycie po 30-tce spedzili w domu przed TV i pracy. Moj tata jak ma wolny dzień w weekend to potrafi cały dzień przesiedzieć przed tv(sport all time) z browarem.

Jaki twoim zdaniem był twój największy błąd jaki popełniłeś w życiu do tej pory?
Awatar użytkownika
Miszka
Intro-wyjadacz

Post autor: Miszka »

trudne pytanie...
Nie wiem jaki błąd był największy, to zależy na jakiej płaszczyźnie. Zresztą czasem coś co na początku jest błędem z czasem okazuje się dobrą decyzją i odwrotnie.
Obecnie myślę że takim błędem mógł być wybór szkoły, choć tak szczerze to to jest mi bardzo obojętne. Po prostu nic innego mi nie przychodzi do głowy.

Lubisz chodzić do teatru?
Awatar użytkownika
maggie
Introwertyk

Post autor: maggie »

Bardzo lubię. Niestety zauważyłam, że teraz w wielu spektaklach za dużo krzyczą, jakieś szarpaniny. Chyba, że trafiłam na takie.. Tak na marginesie uwielbiam "The Hair" .

Co myślisz o eutanazji? Uważasz, że to wielki plus dla Państwa, bo pozbywają się chorej jednostki nie trzeba na nią łożyć?
"To krępujące milczenie. Czemu ględzenie o bzdetach uważamy za wyraz nieskrępowania?
Po tym można poznać kogoś wyjątkowego. Kiedy można zamknąć ryj i wspólnie sobie pomilczeć."
Awatar użytkownika
Akolita
Krypto-Extra

Post autor: Akolita »

maggie pisze: Co myślisz o eutanazji? Uważasz, że to wielki plus dla Państwa, bo pozbywają się chorej jednostki nie trzeba na nią łożyć?
Jestem za eutanazją (na "tak"), ale nie dlatego, że to okazja, aby pozbyć się kogoś i oszczędzić pieniądze. W żadnym wypadku nie dlatego.
Czytasz w kiblu etykietki detergentów, gdy zaczyna ci się nudzić na tronie? :twisted:
Mówi, że nigdy nie śpi. Że nigdy nie umrze. Dyga przed skrzypkami, pląsa do tyłu, odrzuca głowę, parska głębokim gardłowym śmiechem i jest wielkim ulubieńcem, ten sędzia. Wachluje się kapeluszem, a księżycowa kopuła jego czaszki sunie blada pod światłami, on zaś obraca się, przejmuje skrzypki, wiruje w piruecie, wykonuje jedno pas, dwa pas, tańcząc i grając jednocześnie. Nigdy nie śpi. Mówi, że nigdy nie umrze. Tańczy w świetle i cieniu i jest wielkim ulubieńcem. Nigdy nie śpi, ten sędzia. Tańczy i tańczy. Mówi, że nigdy nie umrze.”
Awatar użytkownika
highwind
Legenda Intro
Enneagram: 1w9
MBTI: istj

Post autor: highwind »

Tak, nawet jeśli są po niemiecku. Chociaż ostatnio najczęściej czytam na tronie "Grę o Tron" :P

Gdzie pracujesz, albo chciałbyś pracować (jeśli tego nie robisz)?
Awatar użytkownika
spikesandbrads
Intronek

Post autor: spikesandbrads »

W prosektorium :twisted:

Chciałbyś być ekstrawertykiem?
5w4

"Death is the only salvation for me
...
So when you die, the only kingdom you'll see
Is 2 foot wide and 6 foot deep"
FatBantha
Introrodek

Post autor: FatBantha »

-mikamves- pisze:Czego najbardziej się boisz w dorosłym życiu?
Tego samego, czego w niedorosłym. Niespełnienia, niezrealizowania swojego największego marzenia, poszarzenia i utraty siły życiowej w ramach rozczarowania i zgorzknienia.

Dlaczego bierzesz udział w tej zabawie?
Pan i opiekun Ustronnego Zakątka pod Diadą Tego Co Nieskończenie Wielkie-i-małe, który różnorodnością się zachwyca, możliwość nad koniecznością stawia oraz indywidualistyczny propertarianizm zaleca, posta tego napisał. Chwali mu się to, w imię Diady.

INFJ
4w5
Schmalzler
Introwertyk

Post autor: Schmalzler »

Dla nabicia postów, taak, z każdym cyferkiem moja potęga rośnie! Mam też parę pytań, które czasem chętnie bym zadał, a nie zawsze jest komu. No i czasem żeby sobie przypomnieć, że nie każdy myśli tak jak ja.

Jak sobie wyobrażasz, w skrócie, swoje idealne życie od narodzin do śmierci?
Keep talking, I'm diagnosing you.
Awatar użytkownika
Akolita
Krypto-Extra

Schmalzler pisze:Dla nabicia postów, taak, z każdym cyferkiem moja potęga rośnie! Mam też parę pytań, które czasem chętnie bym zadał, a nie zawsze jest komu. No i czasem żeby sobie przypomnieć, że nie każdy myśli tak jak ja.
Obawiam się, że posty z tego działu nie są doliczane do twojego ogólnego wyniku aktywności na forum. Administratorzy wyłączyli w tym dziale opcję nabijania licznika.

Wracając do pytania: idealnie by było, gdybym się nigdy nie urodził.
Czy wierzysz w duchy - przezroczyste zjawy ludzi, którzy umarli?
Mówi, że nigdy nie śpi. Że nigdy nie umrze. Dyga przed skrzypkami, pląsa do tyłu, odrzuca głowę, parska głębokim gardłowym śmiechem i jest wielkim ulubieńcem, ten sędzia. Wachluje się kapeluszem, a księżycowa kopuła jego czaszki sunie blada pod światłami, on zaś obraca się, przejmuje skrzypki, wiruje w piruecie, wykonuje jedno pas, dwa pas, tańcząc i grając jednocześnie. Nigdy nie śpi. Mówi, że nigdy nie umrze. Tańczy w świetle i cieniu i jest wielkim ulubieńcem. Nigdy nie śpi, ten sędzia. Tańczy i tańczy. Mówi, że nigdy nie umrze.”
Awatar użytkownika
highwind
Legenda Intro
Enneagram: 1w9
MBTI: istj

Post autor: highwind »

Kiedy byłem mały, wierzyłem i bałem się. Potem wierzyłem i liczyłem na spotkanie, bo może uzyskałbym jakieś supermoce, albo wiedzę tajemną w prezencie od praprababci. Teraz czasem zdarza mi się odczuć w nocy chęć przykrycia się kołdrą po czubek głowy po usłyszeniu jakiegoś hałasu. Jakaś cząstka wiary musiała pozostać.

Najdroższa rzecz, jaką kupiłeś/aś?
Schmalzler
Introwertyk

Post autor: Schmalzler »

Wracając do pytania: idealnie by było, gdybym się nigdy nie urodził.
Nie zadałem takiego pytania. Rzadko piszesz niemądrze i nieciekawie, ale jak już to z grubej rury.

^Słuchawki za 4 koła (kupione w stanie audiofilskiego delirium, zaraz odsprzedałem).

Ulubiony bohater z bajki z dzieciństwa?
Keep talking, I'm diagnosing you.
Awatar użytkownika
Akolita
Krypto-Extra

Schmalzler pisze: Nie zadałem takiego pytania. Rzadko piszesz niemądrze i nieciekawie, ale jak już to z grubej rury.
No cóż, nie mogę odpowiedzieć na pytanie o idealnym życiu, bo w mojej wyobraźni takie po prostu nie istnieje, a że bardzo chciałam wziąć udział w zabawie, to coś trzeba było napisać, więc wybrałam odpowiedź najbliżej nawiązującą.

Ulubioną postacią był Shredder z Żółwi Ninja. (nie za bardzo rozumiem termin "bajka", ale domyślałam się, że chodzi o film animowany)

A ulubiony bohater literacki? Można wymienić nawet trzech.
ODPOWIEDZ