Zapraszam do wspólnego pokazywania swojej japy :3
Mam nadzieję, że nie będziecie się wstydzić.
Na zachętę dam swoją, paskudną

To jest, kurczę, dobry pomysł!Drimlajner pisze:Nie przyjmie się bo temat został źle skonstruowany. Czy jest na sali moderator - administrator który mógłby to poprawić ? Ogólnie chodzi o to że ludzie nie są chętni wrzucać jakieś zdjęcie na forum gdzie nie wiadomo kto aktualnie siedzi i co myśli. Dlatego można stworzyć namiastkę prywatności tworząc na przykład temat dla osób które są zaakceptowane przez zarząd, moderatorów fora albo po prostu temat dla osób od 75 postów, czyli takich już pewnych osób.
W sumie ja chętnie bym dał swoje zdjęcie i pooglądał wasze, czemu nie, chociaż wątpię w odwagę introwertyczek. No ale mówię, najpierw stworzenie tematu dla pewnych użytkowników forum a potem ewentualne zdjęcia.
787. Drimlajner (dopiero 787 za przebranie)

Do 75 postów dużo mi jeszcze brakuje, więc nieprędko dołączę do grona uprzywilejowancyh.Drimlajner pisze:Dlatego można stworzyć namiastkę prywatności tworząc na przykład temat dla osób które są zaakceptowane przez zarząd, moderatorów fora albo po prostu temat dla osób od 75 postów, czyli takich już pewnych osób.
Wprawdzie unikam wszelkiej maści portali społecznościowych jak ognia, ale nie wiedzę wiekszego problemu w dodaniu swojego zdjęcia tu na forum w troszkę bardziej kameralnej grupie.Drimlajner pisze:W sumie ja chętnie bym dał swoje zdjęcie i pooglądał wasze, czemu nie, chociaż wątpię w odwagę introwertyczek. No ale mówię, najpierw stworzenie tematu dla pewnych użytkowników forum a potem ewentualne zdjęcia.
387 wyświetleń użytkowników + nie wiadomo ile gości.ale nie wiedzę wiekszego problemu w dodaniu swojego zdjęcia tu na forum w troszkę bardziej kameralnej grupie.