Nie martw się, dalej będzie gorzejhipotermia18 pisze:'94 ale jeszcze 18Niebardzo mi sie to podoba bo zupełnie na tyle sie nie czuję,tym bardziej jak ktoś mówi, że 18 lat to najszczęśliwszy okres mojego życia
- Krypto-Extra
- Enneagram: 1w9
- MBTI: ENFP
Re: wiek
- hipotermia18
- Intronek
dzieki dzieki, od razu mi lepiej 
"Przecież każdy ma marzenia. Są moje, są tylko, tylko moje"
- Drimlajner
- Global Moderator
Heh, myślałem że sobie jaja robicie. Wszyscy 80-90 ? Czemu nie 2000 ?
A tu czytać trzeba ;p
90.
A tu czytać trzeba ;p
90.
- lea
- Rozkręcony intro
- Enneagram: 0w0
- MBTI: CATS
Że tak zawieje optymizmem moim, co czasem mówi lea "jeżeli to ma być najlepszy okres mojego życia, to mi się już żyć nie chce" ( oczywiście nie należy mojego biadolenia na serio brać zbytnio jak już się w wkręcę w taki nastrój ). Trochę to smutne właściwie, że jestem w wieku ( też "94 ) kiedy powinnam sie... no cieszyć właściwie, tyle możliwości, tyle nowych ludzi do poznaniahipotermia18 pisze:'94 ale jeszcze 18Niebardzo mi sie to podoba bo zupełnie na tyle sie nie czuję,tym bardziej jak ktoś mówi, że 18 lat to najszczęśliwszy okres mojego życia
Wygnaj ludzi z twych myśli, niech nic zewnętrznego nie kala twej samotności, błaznom pozostaw troskę o szukanie podobnych im.
Inny cię umniejsza, bo zmusza cię do odgrywania jakiejś roli; ze swego życia usuń gest, ogranicz się do tego, co istotne.
Inny cię umniejsza, bo zmusza cię do odgrywania jakiejś roli; ze swego życia usuń gest, ogranicz się do tego, co istotne.
rocznik '91 (mam wrażenie jakbym podawała rocznik samochodu, a nie swój wiek)
"To krępujące milczenie. Czemu ględzenie o bzdetach uważamy za wyraz nieskrępowania?
Po tym można poznać kogoś wyjątkowego. Kiedy można zamknąć ryj i wspólnie sobie pomilczeć."
Po tym można poznać kogoś wyjątkowego. Kiedy można zamknąć ryj i wspólnie sobie pomilczeć."
-
kingtygr24
- Intronek