Gra w Monopoly i oglądanie filmów też dla niektórych nie brzmi zbyt fascynująco :C
pff. Od bani może. Nie ma to jak "Fistaszki". Chociaż nie wiem, czy to się do humoru dokładnie zalicza.
Wygnaj ludzi z twych myśli, niech nic zewnętrznego nie kala twej samotności, błaznom pozostaw troskę o szukanie podobnych im.
Inny cię umniejsza, bo zmusza cię do odgrywania jakiejś roli; ze swego życia usuń gest, ogranicz się do tego, co istotne.
borek pisze:@up
Miałem wczoraj taką nieprzyjemność Ćwiczenie szachów i nauka języków byłaby chyba niesatysfakcjonującą odpowiedzią dla mojego kolegi szalonego ekstrawertyka.
Dla mnie też nie,zresztą większość obrazków w tym dziale nie jest śmieszna.
To teraz prymitywny humor z pierwszej klasy gimbazjum
(na żadnym z filmików mnie nie ma):
Dla mnie też nie,zresztą większość obrazków w tym dziale nie jest śmieszna.
To teraz prymitywny humor z pierwszej klasy gimbazjum
Każdy swój gust ma.
____
Coś introwertycznego zlekka mi się wydaje.
Wygnaj ludzi z twych myśli, niech nic zewnętrznego nie kala twej samotności, błaznom pozostaw troskę o szukanie podobnych im.
Inny cię umniejsza, bo zmusza cię do odgrywania jakiejś roli; ze swego życia usuń gest, ogranicz się do tego, co istotne.
Może nie doprowadzi to nikogo do specjalnego bezdechu ze śmiechu, aczkolwiek i tak sie tym podzielę:
Jeden, z bardziej intro-grafik jakie spotkałam w Internetach.
I coś innego.
Kurde obojętnie jakiego murzyna się zaczepi (patrząc na programy) to oni wszyscy umieją śpiewać. Fajna para totalnie wyluzowana chociaż jakbym zobaczyła coś takiego u siebie na stacji, zastanowiłabym się czy facet nie jest pod wpływem czegoś mocniejszego
Nie wiem czy to nie będą odgrzewane kotlety, ale starsze odcinki są zabawne, najlepsze scenki z kapelusza.
"To krępujące milczenie. Czemu ględzenie o bzdetach uważamy za wyraz nieskrępowania?
Po tym można poznać kogoś wyjątkowego. Kiedy można zamknąć ryj i wspólnie sobie pomilczeć."
Dzwoni kierowca tira do szefa
- Szefie rozjechałem psa
- Auto całe?
- Całe
- To go zakop i jedź dalej
To go zakopał ale zaś dzwoni
- Szefie zakopałem go
- No to po co znowu dzwonisz?
- Nie wiem co z radiowozem zrobić
Po prostu być, iść tam gdzie masz iść.
Po prostu być, urzeczywistniać sny.
Po prostu być, żyć tak jak chcesz żyć.
Po prostu być, po prostu być.
Dlaczego Asteriks nie wpuszczał Rzymian do wioski?
Bo nie byli ubrani na Galowo
Jeśli ktoś twierdzi, że ma wszystko gdzieś, to tak naprawdę nie ma wszystkiego gdzieś, bo gdyby miał to wszystko gdzieś, to by nie mówił jak bardzo to ma gdzieś.