Witam!

W tym miejscu dyskutujemy o zjawisku introwertyzmu, o tym, jak wpłynął on na nasze życie, jakie są wady i zalety bycia introwertykiem.
Awatar użytkownika
Fragile
Zagubiona dusza

Re: Witam!

Post autor: Fragile »

Witam wszystkich.
To forum jest dla mnie super wytchnieniem, taką oazą... Dopiero niedawno zaczęłam zgłębiać temat introwertyzmu. Często, w chwilach kiedy nie mam już sił i otoczenie wmawia mi, że jestem dziwna, że coś ze mną nie tak, zaglądam sobie tutaj i odzyskuję równowagę. To takie kojące odnajdować w Waszych wypowiedziach swoje odczucia, wątpliwości,radości. Nareszcie nie czuję się jak małpa w zoo;) Cieszę się, że jesteście i, że dzielicie się swoimi doświadczeniami:) Pozdrawiam.
Sometimes I am bored by people, but never by life.
Awatar użytkownika
apohawk
Rozkręcony intro
Enneagram: 4w5

Post autor: apohawk »

Jak dla mnie to chyba najbardziej ekstrawertyczny wątek na całym forum. :D
Przecież to wpadnięcie między 100 kompletnie obcych osób z okrzykiem "cześć!" ;)

A na poważnie, to witam nowoprzybyłych. :)
No good deed goes unpunished.
lukas83

Post autor: lukas83 »

Witam wszystkich, z tej strony Łukasz z Kielc, postanowiłem przywitać się tak szybciutko. Więcej o sobie napiszę innym razem.
Awatar użytkownika
Akolita
Krypto-Extra

Post autor: Akolita »

Witajcie
Mówi, że nigdy nie śpi. Że nigdy nie umrze. Dyga przed skrzypkami, pląsa do tyłu, odrzuca głowę, parska głębokim gardłowym śmiechem i jest wielkim ulubieńcem, ten sędzia. Wachluje się kapeluszem, a księżycowa kopuła jego czaszki sunie blada pod światłami, on zaś obraca się, przejmuje skrzypki, wiruje w piruecie, wykonuje jedno pas, dwa pas, tańcząc i grając jednocześnie. Nigdy nie śpi. Mówi, że nigdy nie umrze. Tańczy w świetle i cieniu i jest wielkim ulubieńcem. Nigdy nie śpi, ten sędzia. Tańczy i tańczy. Mówi, że nigdy nie umrze.”
Awatar użytkownika
arhol
Introrodek

Post autor: arhol »

Przegapiłem ten wątek.
Witam wszystkich.
thali
Intronek

Post autor: thali »

Witam wszystkich! Wchodze na forum od kiedy odkrylam, ze jestem intro, czyli raptem od kilku tygodni, a dzis mnie tknelo, zeby sie zarejestrowac (jakis pozytyw z problemu z bezsennoscia :wink: ). Cieszy mnie czytanie postow - tyle razy znalazlam tutaj wypowiedzi, jakby z ust mi wyjete :)
Mieszkam w Irlandii, tutaj tez kupilam kompa i jakos nie ogarnelam kropek, kresek i ogonkow, za co z gory przepraszam!
A teraz ide pobuszowac po innych watkach :)
INFJ z silnie rozwinietym T
Rafał
Introrodek

Post autor: Rafał »

Jestem tu nowy. Zazwyczaj istnieje temat POWITANIA.
Nie wiem szukałem i nie znalazłem tu takowego.
Jeśli dubluje nieodnaleziony temat to przepraszam.
Ale mam prawie .... lat ;) i witam was tu wszystkich serdecznie.
Umówmy się, że mam imię Rafał i niestety jestem introwertykiem.
Dlaczego tu jestem?
Bo zaczęło mi to przeszkadzać. Chciałem zmian. Myślałem, że się uda.
Ehh niestety nie można tego zmienić.
I chyba szukam tu podobnych dusz ...
Witam was wszystkich
Donnie
Introrodek

Post autor: Donnie »

Serwus!
Wpadłem na forum zupełnie przypadkiem. Na jakimś blogu trafiłem na określenie "introwertyk" i szukałem, szukałem aż znalazłem. Szybko doszedłem do wniosku, że mam cechy typowe dla tego typu temperamentu. Przewertowałem trochę tematów i w sporej części, Wasze wpisy brzmią tak jakbym sam je napisał. Od ok. 2 lat dążę do głębszego samopozonania. Czytam trochę rzeczy psychologicznych i naukowych, staram się pogodzić ze sobą, walka z tym że boje się odebrać telefon już mi się znudziła. Pojęcie introwertyzmu tłumaczy sporo zachowań, które przejawiam, a które dotychczas budziły moje zaniepokojenie. Myślałem, że tylko ja "boje się ludzi". Jak słomiany zapał mi pozwoli to może trochę nawet z Wami popiszę 8)
Rafał
Introrodek

Post autor: Rafał »

Zeby nie było, że nikt nie czyta i nie widzi.
To choć ja z toba sie przywitam;:

CZEŚĆ
Awatar użytkownika
Akolita
Krypto-Extra

Post autor: Akolita »

Witajcie, witajcie, świeże krwie :twisted: :twisted: :twisted:
Mówi, że nigdy nie śpi. Że nigdy nie umrze. Dyga przed skrzypkami, pląsa do tyłu, odrzuca głowę, parska głębokim gardłowym śmiechem i jest wielkim ulubieńcem, ten sędzia. Wachluje się kapeluszem, a księżycowa kopuła jego czaszki sunie blada pod światłami, on zaś obraca się, przejmuje skrzypki, wiruje w piruecie, wykonuje jedno pas, dwa pas, tańcząc i grając jednocześnie. Nigdy nie śpi. Mówi, że nigdy nie umrze. Tańczy w świetle i cieniu i jest wielkim ulubieńcem. Nigdy nie śpi, ten sędzia. Tańczy i tańczy. Mówi, że nigdy nie umrze.”
Awatar użytkownika
vragutinovic
Pobudzony intro
MBTI: INTP

Post autor: vragutinovic »

Obrazek
mawo
Użytkownik zablokowany

Post autor: mawo »

nie sądzę, abym długo wytrzymał na tym forum, bo jestem introwertykiem i stronię od kontaktów z ludźmi, ale póki co witam.
Wayfarer

Post autor: Wayfarer »

Witam,
pozdrawiam wszystkich.
Awatar użytkownika
gaja
Introrodek

Post autor: gaja »

To i ja się przywitam :)
Awatar użytkownika