Pisz prawdę
Re: Pisz prawdę
Rysunek. Odziedziczyłam go w genach, po Ś.P. dziadku. Nigdy nie chodziłam na jakieś zajęcia i rozwijałam się samodzielnie. Obecnie mam niewiele czasu, ale jeśli znajdzie mnie wena twórcza, to ćwiczę różne techniki dalej.
Chciał(a)byś się cofnąć w czasie do jakiejś sytuacji, w której tym razem miał(a)byś szansę coś zmienić/naprawić?
Chciał(a)byś się cofnąć w czasie do jakiejś sytuacji, w której tym razem miał(a)byś szansę coś zmienić/naprawić?

- lea
- Rozkręcony intro
- Enneagram: 0w0
- MBTI: CATS
I to nie jednej O-O
jak masz jakieś konto typu Deviantart gdzie dodajesz rysunki, z chęcią zobaczę
Palisz papierosy?
fajnoRysunek. Odziedziczyłam go w genach, po Ś.P. dziadku. Nigdy nie chodziłam na jakieś zajęcia i rozwijałam się samodzielnie. Obecnie mam niewiele czasu, ale jeśli znajdzie mnie wena twórcza, to ćwiczę różne techniki dalej.
Palisz papierosy?
Wygnaj ludzi z twych myśli, niech nic zewnętrznego nie kala twej samotności, błaznom pozostaw troskę o szukanie podobnych im.
Inny cię umniejsza, bo zmusza cię do odgrywania jakiejś roli; ze swego życia usuń gest, ogranicz się do tego, co istotne.
Inny cię umniejsza, bo zmusza cię do odgrywania jakiejś roli; ze swego życia usuń gest, ogranicz się do tego, co istotne.
A proszę bardzolea pisze:IfajnoRysunek. Odziedziczyłam go w genach, po Ś.P. dziadku. Nigdy nie chodziłam na jakieś zajęcia i rozwijałam się samodzielnie. Obecnie mam niewiele czasu, ale jeśli znajdzie mnie wena twórcza, to ćwiczę różne techniki dalej.jak masz jakieś konto typu Deviantart gdzie dodajesz rysunki, z chęcią zobaczę
![]()
http://dreamscatcher08.deviantart.com/gallery/
Nie, nienawidzę ich. Nienawidzę, że moja mama je pali i że później śmierdzi nimi w całym mieszkaniu. Fuj! I do buzi ich nigdy nie wezmę.lea pisze:Palisz papierosy?
Masz problemy z jedzeniem w miejscach publicznych? (Wiem, specyficzne pytanie)

Nie mam z tym problemu
@dreamer świetne rysunki, jestem pod wrażeniem
Lubisz sport ? A jeśli tak to którą dyscyplinę najbardziej ?
@dreamer świetne rysunki, jestem pod wrażeniem
Lubisz sport ? A jeśli tak to którą dyscyplinę najbardziej ?
- midnight_rider
- Intronek
Nie bardzo, ograniczam sport do siatki na wuefie. Ale jeśli miałabym coś robić, to skakać o tyczce, podoba mi się to.
zniszczyłeś/aś coś kiedyś (jakiś przedmiot) ze złości?
zniszczyłeś/aś coś kiedyś (jakiś przedmiot) ze złości?
A wszystko to jest
identycznie trwałe
jak numer telefonu
na pudełku zapałek
identycznie trwałe
jak numer telefonu
na pudełku zapałek
- degieb
- Pobudzony intro
- Kontakt:
Nie raz, w wieku 7-11 lat szedłem do piwnicy i tłukłem ściany młotkiem,jak dorwałem wiatrówkę to strzelałem w kable
No a ze złości to to co było pod ręką
Wolisz grać na singlu czy na multi?
Wolisz grać na singlu czy na multi?
Mhm.
Bardziej preferuje coś do czego można tańczyć, najlepiej pogo.
Ale tak, lubię, do muzyki ogólnie mam wielką słabość...
Czy dajesz jakieś pieniądze żulom jeśli zbierają na dworcu/gdziekolwiek?
Ale tak, lubię, do muzyki ogólnie mam wielką słabość...
Czy dajesz jakieś pieniądze żulom jeśli zbierają na dworcu/gdziekolwiek?
- midnight_rider
- Intronek
Nie.
Ulubiona pora roku i dlaczego? ("wszystkie są w jakiś sposób piękne" to nie jest odpowiedź)
Ulubiona pora roku i dlaczego? ("wszystkie są w jakiś sposób piękne" to nie jest odpowiedź)
A wszystko to jest
identycznie trwałe
jak numer telefonu
na pudełku zapałek
identycznie trwałe
jak numer telefonu
na pudełku zapałek
- midnight_rider
- Intronek
Tak. Nie lubię jak mnie obcałowują albo obściskują, tym bardziej nie chce mi się patrzeć jak oni to robią.
Zdarza Ci się żyć przez parę dni w totalnym syfie w pokoju?
Zdarza Ci się żyć przez parę dni w totalnym syfie w pokoju?
A wszystko to jest
identycznie trwałe
jak numer telefonu
na pudełku zapałek
identycznie trwałe
jak numer telefonu
na pudełku zapałek
Zdarzalo mi sie, ze mialem maly syf w pokoju. ale to ze wzgledu na mojego brata z ktorym dziele pokoj. Nie przeszkadzaloby mu jakby mu nasrac na srodek pokoju, takze wiecie jaki z niego typ. No oczywiscie nie wspominajac tego ze jego pulka zawsze jest usyfiona a lozko nie poscielone.
Co uwazasz za najwieksza strate czasu?
Co uwazasz za najwieksza strate czasu?
- Shamicki
- Introwertyk
- Enneagram: 5w6
- MBTI: INTJ
Proszenie kogoś o coś.
W którym miejscu leży granica twojej cierpliwości (co musiał by 'ktoś' zrobić by wyzwolić u ciebie złość) ?
W którym miejscu leży granica twojej cierpliwości (co musiał by 'ktoś' zrobić by wyzwolić u ciebie złość) ?
Człowiek tworzy jakąś rzeczywistość, a potem staje się jej ofiarą.
- Difane
- Rozkręcony intro
Mimo, że z pozoru wyglądam na opanowaną osobę, to paradoksalnie wystarczy niewiele, abym się "zagotował". Co potrafi mnie wkurzyć ? Np. stwierdzenie "włącz myślenie", albo "użyj wyobraźni". Jestem wyczulony na tego typu sformułowania szczególnie wtedy, gdy mam świadomość, że druga osoba tak naprawdę nie zdaje sobie sprawy z faktu, komu to mówi
.
Czy gdybyście mieli 2 życia, to poświęcilibyście jedno z nich aby zobaczyć, jak wygląda śmierć ?
Czy gdybyście mieli 2 życia, to poświęcilibyście jedno z nich aby zobaczyć, jak wygląda śmierć ?
- apohawk
- Rozkręcony intro
- Enneagram: 4w5
Nie, czasem narzekam na swoje życie i życie w ogólności, ale naprawdę je lubię. Mając dwa chciałbym wykorzystać je w pełni, a nie zmarnować na eksperymenty.
Czego najbardziej nie lubisz u ludzi i dlaczego głupoty?
Czego najbardziej nie lubisz u ludzi i dlaczego głupoty?
No good deed goes unpunished.
Dlaczego zakładasz , że głupoty najbardziej? Najbardziej nie lubię u ludzi zawiści, nienawiści. Poczciwy głupek nic mi nie zrobi.
Kiedy ostatnio kupiłeś coś, co w ogóle nie było Ci potrzebne?
Kiedy ostatnio kupiłeś coś, co w ogóle nie było Ci potrzebne?
"To krępujące milczenie. Czemu ględzenie o bzdetach uważamy za wyraz nieskrępowania?
Po tym można poznać kogoś wyjątkowego. Kiedy można zamknąć ryj i wspólnie sobie pomilczeć."
Po tym można poznać kogoś wyjątkowego. Kiedy można zamknąć ryj i wspólnie sobie pomilczeć."