Pisz prawdę
- midnight_rider
- Intronek
Re: Pisz prawdę
Nie, bo nie spałam.
ucinasz sobie drzemki w dzień?
ucinasz sobie drzemki w dzień?
A wszystko to jest
identycznie trwałe
jak numer telefonu
na pudełku zapałek
identycznie trwałe
jak numer telefonu
na pudełku zapałek
Tak, właśnie jednej skosztowałem. Było bosko.
Masz syndrom poniedziałkowego zombie?
Masz syndrom poniedziałkowego zombie?
"Socjalizm jest to ustrój, w którym bohatersko pokonuje się trudności... nie znane w żadnym innym ustroju"
"The nine most terrifying words in the English language are: 'I'm from the government and I'm here to help.'"
"The nine most terrifying words in the English language are: 'I'm from the government and I'm here to help.'"
- Faramuszka
- Stały bywalec
Zaparkowałem świecącego renifera w ogródku.
CO dostałeś/aś pod choinkę?
CO dostałeś/aś pod choinkę?
"Socjalizm jest to ustrój, w którym bohatersko pokonuje się trudności... nie znane w żadnym innym ustroju"
- Shamicki
- Introwertyk
- Enneagram: 5w6
- MBTI: INTJ
Statyw do lutownicy oporowej, wcześniej trzymałem ją w butelce po whiskey.
Czy istnieje bardzo ważna dla ciebie rzecz ? Jeżeli tak, co to jest i dla czego ?
Czy istnieje bardzo ważna dla ciebie rzecz ? Jeżeli tak, co to jest i dla czego ?
Człowiek tworzy jakąś rzeczywistość, a potem staje się jej ofiarą.
Rodzina i przyjaciele. Bez nich codzienność byłaby zupełnie pusta.
Czy odczuwasz "niedzielny smutek" z powodu zbliżającego się poniedziałku i perspektywy wczesnego wstawania do pracy/szkoły?
Czy odczuwasz "niedzielny smutek" z powodu zbliżającego się poniedziałku i perspektywy wczesnego wstawania do pracy/szkoły?
- lea
- Rozkręcony intro
- Enneagram: 0w0
- MBTI: CATS
Zawsze. Mam też smutek poniedziałkowy, wtorkowy, środowy i czwartkowy 
Masz/miałeś/aś kiedykolwiek nadwagę?
Masz/miałeś/aś kiedykolwiek nadwagę?
Wygnaj ludzi z twych myśli, niech nic zewnętrznego nie kala twej samotności, błaznom pozostaw troskę o szukanie podobnych im.
Inny cię umniejsza, bo zmusza cię do odgrywania jakiejś roli; ze swego życia usuń gest, ogranicz się do tego, co istotne.
Inny cię umniejsza, bo zmusza cię do odgrywania jakiejś roli; ze swego życia usuń gest, ogranicz się do tego, co istotne.
- midnight_rider
- Intronek
nope, nigdy nie miałam nawet prawidłowej wagi.
chce CI się spać?
chce CI się spać?
A wszystko to jest
identycznie trwałe
jak numer telefonu
na pudełku zapałek
identycznie trwałe
jak numer telefonu
na pudełku zapałek
- Shamicki
- Introwertyk
- Enneagram: 5w6
- MBTI: INTJ
Baaazieeeeeeeeeewwwwwwwwwwwwrrrrdzzzzo...
Którego aktora najbardziej nie lubisz ?
Którego aktora najbardziej nie lubisz ?
Człowiek tworzy jakąś rzeczywistość, a potem staje się jej ofiarą.
- lea
- Rozkręcony intro
Richard Gere. Okropnie gra.
Najbardziej drażniąca cie cecha u innych ludzi.
Najbardziej drażniąca cie cecha u innych ludzi.
Wygnaj ludzi z twych myśli, niech nic zewnętrznego nie kala twej samotności, błaznom pozostaw troskę o szukanie podobnych im.
- midnight_rider
- Intronek
na czele hipokryzja.
Jakie masz poglądy na temat koloru sufitu?
Jakie masz poglądy na temat koloru sufitu?
A wszystko to jest
identycznie trwałe
jak numer telefonu
na pudełku zapałek
identycznie trwałe
jak numer telefonu
na pudełku zapałek
- vragutinovic
- Pobudzony intro
- MBTI: INTP
Uważam, że kolor sufitu to jedna z poważniejszych spraw, która może doprowadzić do niedzielnej kłótni małżeńskiej, a nawet do rozwodu (źródło: usłyszane zza ściany).
Jak dobrze znasz się ze swoją nieświadomością?
Jak dobrze znasz się ze swoją nieświadomością?
- lea
- Rozkręcony intro
Nijako, mijamy się na korytarzu, a gdy wchodzę do pokoju, dopiero wtedy widzę jej skutki. Nie panuję nad tym że świadomie robiąc, mówiąc coś,to ze strony innego człowieka, nieświadomie podsuwam mu całkiem sprzeczne informacje, podczas gdy chciałam przekazać coś innego. Jestem nieświadoma tego, jak coś ktoś może odebrać O-O wiem, że ta nieświadomość jest a jednocześnie nie mam świadomości tego, kiedy nieświadoma jestem, jak nazwa podpowiada sama. Sens w tym jest? Chyba nie. Absurd.
Jest jakieś wspomnienie, które gdy je przywołujesz na nowo czujesz poczucie kompromitacji?
Jest jakieś wspomnienie, które gdy je przywołujesz na nowo czujesz poczucie kompromitacji?
Nawet kilka, np. Raz powiedziałem, że bidet jest kiblem dla kobiet ._. Ze swojej głupoty przez kilka dobrych godzin byłem pośmiewiskiem klasy, a ja należę do osób, które dość mocno biorą do siebie krytykę. Pewnego dnia koleżanka (ekstrawertyczka 100%) sama mi przyznała, że nie mam ZA KRZTY dystansu do siebie ... co uważam za nieprawdę, no ale cóż jesteś tym co o tobie mówią inni. Każda tego typu sytuacja wywarła na mnie mocno negatywne emocje, które za wszelką cenę starałem się kryć, ale dziś wiem, że nie warto chować tego co czuje się w sercu 
Wierzysz w miłość ?
Wierzysz w miłość ?
- lea
- Rozkręcony intro
Oczywiście, że tak. A to, że nie każdemu jest ona w życiu podarowana... ;-;
Twój talent?
Twój talent?