Wasz nick:]
Re: Wasz nick:]
Z piosenki Niemena Mimozami jesień się zaczyna.
Lepiej zaliczać się do niektórych niż do wszystkich. A. Sapkowski
morgoth=czarny nieprzyjaciel świata jakoś lubię czarne charaktery
Samotnicy dnia dzisiejszego, wy, odosobniający się, ludem wy kiedyś będziecie: z was, któryście się sami wybrali, powstanie lud wybrany - a z niego nadczłowiek.
4w5
4w5
- midnight_rider
- Intronek
słuchałam sobie piosenki Johnnego Casha, i on tam coś o midnajt rajderach. no i jakoś tak, o.
A wszystko to jest
identycznie trwałe
jak numer telefonu
na pudełku zapałek
identycznie trwałe
jak numer telefonu
na pudełku zapałek
3 lata temu kolega zainstalował u mnie grę World of Warcraft i doradził mi, żeby nazwać swoją postać w stylu średniowiecznym lub fantasty. Pierwsze co mi wpadło do głowy to "Zour" (cokolwiek to znaczy)
Dlaczego pacjenci ma oddziale chirurgii są zawsze rozgadani?
Bo są otwarci.
Bo są otwarci.
-
limonka
- Introwertyk
- Enneagram: 5w4
- MBTI: INTJ
Bardzo oryginalnie. Zastanawia mnie tylko, czy przy tak wzniosłym nicku 44 to jakaś aluzja do twórczości Mickiewicza, czy może jednak przypadkowa liczba?_uj44 pisze:skrót od chuj44
A mój nick? Do tej pory zawsze miałam coś związanego z moim imieniem, tym razem chciałam jakoś niebanalnie. Nie wyszło. Pierwsze co mi przyszło do głowy to limonka, ot tak, bez powodu. Ale może coś w tym jest, owoc kwaśny, niedobry, a ze mną też czasem ciężko wytrzymać :wink:
-
samba_mamba
- Wtajemniczony
- Gugis
- Introrodek
Stworzony przez znajomych z liceum, ewolucja od mojego imienia, w skrócie: Agnieszka -> Aguś-> Gugiś
~Take It As It Comes~
- vragutinovic
- Pobudzony intro
- MBTI: INTP
- lea
- Rozkręcony intro
- Enneagram: 0w0
- MBTI: CATS
Mam ten nick na paru stronach i cenię prostotę. :]
Wygnaj ludzi z twych myśli, niech nic zewnętrznego nie kala twej samotności, błaznom pozostaw troskę o szukanie podobnych im.
Inny cię umniejsza, bo zmusza cię do odgrywania jakiejś roli; ze swego życia usuń gest, ogranicz się do tego, co istotne.
Inny cię umniejsza, bo zmusza cię do odgrywania jakiejś roli; ze swego życia usuń gest, ogranicz się do tego, co istotne.
dreamer - jak można wywnioskować, jestem ogromną marzycielką. Jednak niewiele z tychże wyobrażeń wcielam życie, choć czasami bardzo bym chciała. Ot, taka wewnętrzna blokada.
08? Hmm... Podobny nick założyłam niegdyś na innym forum i również miał on końcówkę 08, bowiem właśnie w 2008 roku tam się pierwszy raz pojawiłam. Taka końcówka mi utkwiła w pamięci. Nie lubię zmian i przy niej zostałam tak na stałe.
08? Hmm... Podobny nick założyłam niegdyś na innym forum i również miał on końcówkę 08, bowiem właśnie w 2008 roku tam się pierwszy raz pojawiłam. Taka końcówka mi utkwiła w pamięci. Nie lubię zmian i przy niej zostałam tak na stałe.

arhol - za gówniarza gdy grałem bodaj w gothica 2,była tam taka postać,jako że mi się spodobał,to został do dziś.
- Momik
- Introrodek
- Enneagram: 5w4
- MBTI: INTJ
Słowa "momik" używam zamiennie z "chomik". Mieliśmy w naszym domu przez kilka lat sporą liczbę chomików, ok. 25 osobników, wliczając w to dwa mioty. I tak mi się to słowo jakoś spodobało