Pisz prawdę
- Wroblaka
- Introwertyk
- Kontakt:
Re: Pisz prawdę
hmm, japoński, norweski, hiszpański, łaciński, francuski, angielski. 6.
Lubisz folklor, ludowość, takie klimaty?
Lubisz folklor, ludowość, takie klimaty?
- Shamicki
- Introwertyk
- Enneagram: 5w6
- MBTI: INTJ
A dziękuję. Jakoś teraz do mnie dotarło że mamy podobneAlex pisze: Ladny awatar, Shamicki
Aktualnie nie. Natomiast nie powiem że nigdy się tym nie zainteresuje, nie wciągnie mnie i nie polubię.
Czy był(a) byś w stanie wybaczyć osobie która 'zrównała cię z ziemią' ?
Człowiek tworzy jakąś rzeczywistość, a potem staje się jej ofiarą.
Chciałbym, ale raczej bym nie umiał, jestem bardzo pamiętliwy.
Myślę że szybciej jakoś bym się zemścił, choć wolał bym nie mieć takiego charakteru.
Wierzysz w magię?
Myślę że szybciej jakoś bym się zemścił, choć wolał bym nie mieć takiego charakteru.
Wierzysz w magię?
-
emfausto
to moja religia 
co byś zrobił/zrobiła po wejściu do pomieszczenia w którym jest ok. 50 osób i nikogo nie znasz ?
co byś zrobił/zrobiła po wejściu do pomieszczenia w którym jest ok. 50 osób i nikogo nie znasz ?
- Padre
- IntroManiak
- Kontakt:
Skierował się do baru.
Co Was wkurza? (ale tak do szału ;-) )
Co Was wkurza? (ale tak do szału ;-) )
I explore the frontiers of safety! I laugh at danger, from a distance, and quietly, so as not to get all worked up.
- Sorrow
- Krypto-Extra
- Enneagram: 1w9
- MBTI: ENFP
-
Schmalzler
- Introwertyk
Shantaram.
Co sądzisz o zwolennikach przeciwnej opcji politycznej?
Co sądzisz o zwolennikach przeciwnej opcji politycznej?
Keep talking, I'm diagnosing you.
- midnight_rider
- Intronek
Nic.
masz jakieś dziwne nawyki?
masz jakieś dziwne nawyki?
A wszystko to jest
identycznie trwałe
jak numer telefonu
na pudełku zapałek
identycznie trwałe
jak numer telefonu
na pudełku zapałek
- highwind
- Legenda Intro
- Enneagram: 1w9
- MBTI: istj
Takie związane z nerwicą natręctw? Mam coś takiego, że po obu stronach ciała musi być zachowana równowaga bodźców dotykowych. Na przykład idę chodnikiem i nadepnąłem prawą stopą na kant krawężnika - czuję wtedy lekki dyskomfort (coś jak zachwianie harmonii), i próbuję przy nadarzającej się okazji nadepnąć w ten sam sposób stopą lewą, żeby "wyrównoważyć"
Ostatnio jednak zauważyłem, że mam to coraz rzadziej.
Jaką masz pasję?
Jaką masz pasję?
Tak, aż za dużo, z chęcią część bym oddał żeby móc skupić się na jednej, góra dwóch.
Czy masz taką piosenkę która kojarzy Ci się z kimś bliskim albo jakimś ważnym dla Ciebie wydarzeniem?
Czy masz taką piosenkę która kojarzy Ci się z kimś bliskim albo jakimś ważnym dla Ciebie wydarzeniem?
-
Schmalzler
- Introwertyk
http://www.youtube.com/watch?v=v0NoHN1TU5I
Z moim ojcem i chwilą, kiedy pierwszy raz zobaczyłem góry - zatkało mnie i do dzisiaj nie mogę się odetkać
. Piosenka leciała w radiu, tata prowadził samochód, góry były za oknem.

Czego najbardziej żałujesz z rzeczy, których nie zrobiłeśaś, choć mogłeśaś?
Z moim ojcem i chwilą, kiedy pierwszy raz zobaczyłem góry - zatkało mnie i do dzisiaj nie mogę się odetkać
Podpisuję się pod tym obiema ręcymaTakie związane z nerwicą natręctw? Mam coś takiego, że po obu stronach ciała musi być zachowana równowaga bodźców dotykowych. Na przykład idę chodnikiem i nadepnąłem prawą stopą na kant krawężnika - czuję wtedy lekki dyskomfort (coś jak zachwianie harmonii), i próbuję przy nadarzającej się okazji nadepnąć w ten sam sposób stopą lewą, żeby "wyrównoważyć" Ostatnio jednak zauważyłem, że mam to coraz rzadziej.
Czego najbardziej żałujesz z rzeczy, których nie zrobiłeśaś, choć mogłeśaś?
Keep talking, I'm diagnosing you.
-
Xayan
- Intronek
- Enneagram: 5w4
Czasami żałuję, że podjąłem się pracy już w wieku 16 lat (obecnie 17) - prawie nie mam wolnego czasu, itd. Ale gdy patrzę na stan konta bankowego 10-tego dnia każdego miesiąca to przestaję żałować 
Co uważasz za swój największy sukces?
Co uważasz za swój największy sukces?
- Shamicki
- Introwertyk
- Enneagram: 5w6
Rok 2010 - tak dużo się działo,można powiedzieć iż cały rok był jednym wielkim sukcesem. Niestety karma się odwróciła...Xayan pisze:Co uważasz za swój największy sukces?
Jaka było twoja największa porażka ?
Człowiek tworzy jakąś rzeczywistość, a potem staje się jej ofiarą.
-
Xayan
- Intronek
- Enneagram: 5w4
Chciałbym się odnieść do mojego poprzedniego postu: nie doczytałem pytania, w wyniku czego moja odpowiedź nie ma sensu, a już nie mogę zmienić postu.
Więc tak:
Właściwa odpowiedź na pytanie Schmalzlera:
Hm... jeśli chodzi tylko o moje w pełni wolne, świadome wybory (a niewiele ich było, bo mam obecnie ledwie 17 lat), to myślę, że nie jestem w stanie wskazać konkretnej sytuacji. Żałuję bardzo poniekąd, że moje kontakty z innymi ludźmi były bardzo ograniczane (wiadomo, introwertyzm itd.). Ale obecnie nie chciałbym już tego zmienić, albowiem dostrzegłem i jego pozytywne strony.
Odpowiedź na pytanie Shamickiego:
Największa porażka... myślę, że odpowiem nieco ogólnie: moje wybuchy gniewu. Na co dzień jestem osobą niesamowicie spokojną, ale jeśli ktoś jest bardzo natrętny, denerwujący i nie chce dać mi spokoju, to... cóż, dochodziło kilka razy do rękoczynów. Nie jestem z tego dumny i właśnie to uważam za największą porażkę.
Pytanie: czy osiągnąłeś(aś) w życiu to co zawsze chciałeś(aś), czy los zgotował ci coś zupełnie innego?
Więc tak:
Właściwa odpowiedź na pytanie Schmalzlera:
Hm... jeśli chodzi tylko o moje w pełni wolne, świadome wybory (a niewiele ich było, bo mam obecnie ledwie 17 lat), to myślę, że nie jestem w stanie wskazać konkretnej sytuacji. Żałuję bardzo poniekąd, że moje kontakty z innymi ludźmi były bardzo ograniczane (wiadomo, introwertyzm itd.). Ale obecnie nie chciałbym już tego zmienić, albowiem dostrzegłem i jego pozytywne strony.
Odpowiedź na pytanie Shamickiego:
Największa porażka... myślę, że odpowiem nieco ogólnie: moje wybuchy gniewu. Na co dzień jestem osobą niesamowicie spokojną, ale jeśli ktoś jest bardzo natrętny, denerwujący i nie chce dać mi spokoju, to... cóż, dochodziło kilka razy do rękoczynów. Nie jestem z tego dumny i właśnie to uważam za największą porażkę.
Pytanie: czy osiągnąłeś(aś) w życiu to co zawsze chciałeś(aś), czy los zgotował ci coś zupełnie innego?
- melancholy95
- Zagubiona dusza
Niestety często zdarzały mi się sytuacje, kiedy się do czegoś długo przygotowywałam i mocno przykładałam, a efekt niesamowicie mnie rozczarował. To bardzo zniechęca do dalszego działania.
Czy jesteś w stanie przytoczyć najbardziej wstydliwe wydarzenie z twojego życia?
Czy jesteś w stanie przytoczyć najbardziej wstydliwe wydarzenie z twojego życia?
The world was on fire and no one could save me but you.
It's strange what desire will make foolish people do.
I never dreamed that I'd meet somebody like you.
And I never dreamed that I'd lose somebody like you.
Chris Isaak - Wicked Game
It's strange what desire will make foolish people do.
I never dreamed that I'd meet somebody like you.
And I never dreamed that I'd lose somebody like you.
Chris Isaak - Wicked Game