Witam!

W tym miejscu dyskutujemy o zjawisku introwertyzmu, o tym, jak wpłynął on na nasze życie, jakie są wady i zalety bycia introwertykiem.
Awatar użytkownika
_uj44
Intronek

Re: Witam!

Post autor: _uj44 »

Witam, dopiero co zarejestrowałem się na forum, o introwertyzmie nie słyszałem wcześniej, ale cechy zdają się dobrze pasować.
Mofo
Wtajemniczony

Post autor: Mofo »

Cześć! Jestem Maciej. Cieszę się, że trafiłem na to forum. ;)
Awatar użytkownika
Maksiu
Introwertyk
Enneagram: 5w4
MBTI: INTP

Post autor: Maksiu »

Witajcie. Jak was tu dużo. Mam na imię Maksymilian, 19 lat. Forum znalazłem wczoraj, lecz już od dawna wiem, że należe do waszej szlachetnej nacji. Zdążyłem nawet zrobić polecane testy i szczerze mówiąc, ucieszyłem się z wyniku (INTP). Mam nadzieję, że zostanę tu na dłużej. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Obrazek
Awatar użytkownika
Akolita
Krypto-Extra

Post autor: Akolita »

Witajcie i bawcie się dobrze.
Mówi, że nigdy nie śpi. Że nigdy nie umrze. Dyga przed skrzypkami, pląsa do tyłu, odrzuca głowę, parska głębokim gardłowym śmiechem i jest wielkim ulubieńcem, ten sędzia. Wachluje się kapeluszem, a księżycowa kopuła jego czaszki sunie blada pod światłami, on zaś obraca się, przejmuje skrzypki, wiruje w piruecie, wykonuje jedno pas, dwa pas, tańcząc i grając jednocześnie. Nigdy nie śpi. Mówi, że nigdy nie umrze. Tańczy w świetle i cieniu i jest wielkim ulubieńcem. Nigdy nie śpi, ten sędzia. Tańczy i tańczy. Mówi, że nigdy nie umrze.”
Awatar użytkownika
Inno
Legenda Intro

Post autor: Inno »

Akolita pisze:bawcie się dobrze.
Tutaj się nie bawi, tylko albo płacze nad swym strasznym, introwertycznym losem, albo wywyższa i uznaje za przedstawiciela wyższej kasty. :P

Witam, witam. :wink:
Obrazek
Sylwia
Zagubiona dusza

Post autor: Sylwia »

Witam! Cieszę się,że jest stronka dla takich ludzi jak My.Uważam też,że w inności nie ma niczego złego.Ktoś tu napisał,że inność jest piękna.Podpisuję się pod tym obiema rękoma.Również czuję się bardzo samotna i czasem ciężko jest tak sobie funkcjonować w pojedynkę,ale zdaża mi się zatapiać w tej mojej ciszy i odczuwać coś w rodzaju- szczęścia?Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
Awatar użytkownika
Akolita
Krypto-Extra

Inno pisze:
Akolita pisze:bawcie się dobrze.
Tutaj się nie bawi, tylko albo płacze nad swym strasznym, introwertycznym losem, albo wywyższa i uznaje za przedstawiciela wyższej kasty. :P

Witam, witam. :wink:
Ja się bawię przednio. Jestę Trollę! :twisted:
Mówi, że nigdy nie śpi. Że nigdy nie umrze. Dyga przed skrzypkami, pląsa do tyłu, odrzuca głowę, parska głębokim gardłowym śmiechem i jest wielkim ulubieńcem, ten sędzia. Wachluje się kapeluszem, a księżycowa kopuła jego czaszki sunie blada pod światłami, on zaś obraca się, przejmuje skrzypki, wiruje w piruecie, wykonuje jedno pas, dwa pas, tańcząc i grając jednocześnie. Nigdy nie śpi. Mówi, że nigdy nie umrze. Tańczy w świetle i cieniu i jest wielkim ulubieńcem. Nigdy nie śpi, ten sędzia. Tańczy i tańczy. Mówi, że nigdy nie umrze.”
NoSenseAtAll
Intronek

Post autor: NoSenseAtAll »

Witam. Urzekła mnie jedna z historii, które przeczytałem na tym forum i natychmiast postanowiłem się zarejestrować. Bezsens, nieprawdaż?
Awatar użytkownika
Akolita
Krypto-Extra

NoSenseAtAll pisze:Witam. Urzekła mnie jedna z historii, które przeczytałem na tym forum i natychmiast postanowiłem się zarejestrować. Bezsens, nieprawdaż?
Ja się zarejestrowałam, bo mi się podobała ruda modelka ze starej wersji forum. Niestety, już jej nie ma, odeszła razem ze starym adminem. :P
Jak Twój powód jest bardziej bezsensowny od tego, to ja hmmm... nie wiem. :P
Awatar użytkownika
Avalbane
Introrodek

Post autor: Avalbane »

Witajcie. To strasznie dziwne co mnie zaprowadziło na to forum. Ostatnio zostałam wręcz zbombardowana przez przyjaciół tym, że jestem strasznym introwertykiem. Nigdy, ale to przenigdy się nad tym nie zastanawiałam. Człowiek jak człowiek. Bardziej określałam siebie jako rasowego aliena. No ale od kilku dni odwiedzam strony, robię testy, czytam blogi na ten temat i w końcu wiem co mi jest :D (albo wręcz przeciwnie...) Nie wiedziałam że intro tworzą małą społeczność :P Także witam raz jeszcze. Pozdrowienia z chłodnego podkarpacia :)
INFP // 5w4
Awatar użytkownika
Shamicki
Introwertyk
Enneagram: 5w6
MBTI: INTJ

Post autor: Shamicki »

Witamy, witamy. Ta unikalna w pewien sposób społeczność przeżywa okresy wzlotu i upadku. Bywa iż jest prawdziwy 'tłum' i wiele nowych tematów oraz postów, bywają również momenty gdy nic się nie dzieje. Także nie zniechęcaj się szybko i odwiedza nas często.
Człowiek tworzy jakąś rzeczywistość, a potem staje się jej ofiarą.
Awatar użytkownika
Avalbane
Introrodek

Post autor: Avalbane »

och nie zniechęcę, zwłaszcza że im dłużej czytam te wątki tym większą mam nadzieję że nie jestem do końca popaprana.
INFP // 5w4
Awatar użytkownika
Zour
Introwertyk

Post autor: Zour »

Witam wszystkich "zombie w żywej skórze"!

Aby napisać swój pierwszy post na forum, które odwiedza kilkaset osób dziennie, musiałem zużyć cały swój potencjał psychiczny, który przez pół dnia nitrowertyzowałem zamknięty u siebie w pokoju czytając "Krzyżaków". Zużywanie energii innym introwertykom - powinno was się za to ukarać :mrgreen:

O tym, że jest takie coś jak introwertyzm i ja nim jestem dowiedziałem się w ostatnią środę z kwejka (10 mitów o nitrowertykach).
Akolita pisze: Ja się zarejestrowałam, bo mi się podobała ruda modelka ze starej wersji forum.
Na prawdę? Aż żałuję, że wcześniej się nie dowiedziałem :D
Dlaczego pacjenci ma oddziale chirurgii są zawsze rozgadani?
Bo są otwarci.
emfausto

Post autor: emfausto »

Nitrowertyk ? haahahahaah, a tak pozatym witam :D
Awatar użytkownika
Faramuszka
Stały bywalec

Post autor: Faramuszka »

Jako, że troszkę już tu jestem i nawet mi się spodobało, również chciałam się przywitać.
Tak więc, witajcie, liczę na więcej interesujących tematów :wink:
ODPOWIEDZ